Confesiunile sexuale ale unei femei de 75 de ani: „De sex oral nici nu se punea problema!”

În trecut, femeile erau mult mai rezervate decât acum. În 1900, doar poziţia misionarului era acceptată. Oricare altă poziţie era considerată o perversiune.

separator

O soţie înţeleaptă îşi făcea un scop din a nu-i permite niciodată soţului să o vadă dezbrăcată. Totodată, ea trebuia să aplice tot felul de şiretlicuri pentru a evita sexul cu soţul ei, cum ar fi să mimeze dureri de cap şi să-l cicălească până când lui să-i piară pofta de sex. În cazul în care bărbatul iniţia însă sexul, femeia era obligată să stea cât mai nemişcată şi să nu arate deloc entuziasm cu privire la ce se întâmplă.

Aurora, o femeie în vârstă de 75 de ani, a acceptat să dezvăluie pentru Unica.ro cum se făcea sex acum 50 de ani!

“M-a cerut în căsătorie a doua zi după ce am făcut cunoştinţă”

Aurora l-a cunoscut pe Victor în primul an de facultate. Mergea cu colegele de facultate la cinematograful Patria, acolo unde i-a atras atenţia viitorul soţ.

“Victor a intrat în vorbă cu mine după film. Eşti tare drăguţă, mi-a spus, iar eu i-am zâmbit. M-a întrebat dacă mă mai poate vedea, iar eu i-am zis că învăţ la facultatea de limbi străine. M-a întrebat dacă mă poate aştepta după ore, iar eu i-am zis indiferent- dacă vrei.”

Pe atunci bărbaţii cereau permisiunea pentru cel mai mic gest de curtoazie. De fapt, o asemenea abordare la cinema era un gest de obrăznicie.

A doua zi, Victor o aştepta pe Aurora să iasă de la facultate.

“Era un golănaş. M-a condus până acasa. Mergea un pic în spatele meu şi mâinile nu trebuiau să ni se atingă. După care m-a întrebat direct dacă nu ieşim şi noi în parc să ne pupăm. Nu se folosea pe atunci cuvântul sărutăm.”

Ce a răspuns Aurora unei astfel de invitaţii?

“În niciun caz! Asta o să fac doar cu soţul meu.”

Victor i-a replicat atunci, sigur pe sine:

“Hai să ne căsătorim atunci!”

Aurora credea că glumeşte şi i-a zis în spirit de glumă să vină să o ceară de soţie acasă la tatăl ei.

După o lună de zile Victor a însoţit-o pe Aurora la ea acasă, în provincie, unde a purtat o discuţie serioasă cu viitorul socru. În trei zile erau căsătoriţi la Primărie!

“Pe vremea aceea, dacă îţi plăcea o femeie, o luai de soţie! După aceea îţi făcea de cap cu ea în pat.”

“Până la vârsta mea nu m-am sărutat niciodată franţuzeşte. De sex oral nici nu se pune problema!”
Prima noapte de dragoste a fost pentru Aurora una gentilă, care i-a satisfăcut curiozitatea de a fi intimă cu soţul ei.

“Aveam 21 de ani. Am stins lumina în camera şi m-am băgat în pat cu cămaşa de noapte pe mine. A venit şi el, s-a băgat uşurel lângă mine şi s-a învelit. Mi-a pupat întâi mâna finuţ, apoi pe obraji. M-a apucat de talie şi m-a apropiat de el. A fost foarte bland, m-a luat uşurel, nu s-a grăbit. M-a mângâiat, dar nu jos sau pe sâni. Doar pe faţă, gât, talie… Şi mă pupa uşor pe obraji şi buze.”

Victor i-a oferit un preludiu de 10 minute.

“Mă amuză ce sfat mi-a dat mama: să fii liniştită că o să fie bine. Cam aşa a fost. Am stat în poziţia ciobănesc (n.r. misionarului), el a intrat uşor, fără să mă forţeze. Nu a fost atât de rău pe cât îmi imaginam. Un disconfort şi atât. Totul a durat cam două, trei minute. Imediat după eu nu ştiam ce să fac după ce el a ejaculat înăuntru, iar el m-a îndemnat să vin cu el să mă spăl.”

În acest stil se petreceau partidele de sex între tinerii căsătoriţi şi nu doar în prima noapte. Nu se punea problema de sărut franţuzesc, de sex oral sau de diversificarea poziţiilor sexuale. Aurora îşi aminteşte cât de încântată a fost când soţul a începtut să o pupe gentil pe gât şi pe sâni, cam după 15 partide de sex. Atunci şi ea l-a strâns cu forţă în braţe şi a avut primul orgasm din viaţa ei. L-a simţit în tot corpul, după care o moleşeală subită, povesteşte ea.

Tu ai putea să trăieşti totul atât de intens, încât de la câteva pupicuri inocente să ai orgasm?

Aurora mărturiseşte că soţul a rugat-o după un an de căsnicie să facă sex oral (pe atunci nu exista sintagma, se folosea o exprimare mai explicită), dar n-a acceptat, deoarece sexul oral a fost şi va rămâne pentru ea o perversiune, pentru care mai bine mergi la femei plătite. În fond, ele există dintotdeauna!

Cât despre frecvenţa cu care se petreceau partidele de sex, află că aici noul mileniu este asemănător cu cel vechi: cuplurile făceau zilnic sex la început şi după aceea de două, trei ori pe săptămână.

Dima Bilan cucerește Hollywoodul!
Articolul anterior
Ele vor lupta pentru titlul “Miss Moldova 2016”!
Articolul următor
Alte articole interesante