Confesiunile unei foste prostituate, care a făcut sex de la 5 ani! „Îmi foloseau trupul ca pe o toaletă.”

Brenda Myers-Powell este o fostă prostituată care şi-a dedicat ultima parte a vieţii campaniilor prin care să ajute alte tinere să nu treacă prin aceeaşi dramă. Brenda a devenit prostituată încă din copilărie, după ce a fost abuzată de mai mulţi bărbaţi.

separator
68scaled

Mama Brendei a murit când ea avea doar 6 luni şi a fost crescută de bunică. Femeia era însă alcoolică şi aducea acasă bărbaţi pe care îi agăţa prin baruri. După ce ea adormea, bărbaţii o abuzau sexual pe Brenda, care avea pe atunci numai 4-5 ani, scrie BBC.

În plus, fetiţa era nevoită să meargă singură la grădiniţă, pentru că bunica ei lucra ca menajeră în suburbiile oraşului Chicago şi făcea două ore până la muncă şi alte două ore până acasă. În această perioadă, Brenda a văzut prostituatele care erau îmbrăcate strident şi stăteau pe marginea drumului şi, copil naiv fiind, şi-a dorit să aibă şi ea haine aşa frumoase. După ce a aflat cum câştigau bani acele femei, Brenda s-a gândit să lucreze şi ea ca prostituată, din moment ce oricum fusese violată de multe ori. Cu toate acestea, pe atunci Brenda nu simţea că trăieşte o dramă.

Ca orice copil, avea prieteni imaginari, adora să cânte singură prin casă şi era foarte veselă. Pentru că nu învăţase să refuze niciun bărbat, Brenda a început să facă sex cu băieţii din cartier, iar la vârsta de 14 ani avea deja două fetiţe, copii din flori. Bunica ei s-a oferit s-o ajute, dar i-a spus că are nevoie de bani pentru a creşte micuţii.

Astfel, într-o noapte, Brenda  a ieşit în faţa unui hotel şi a început să se prostitueze. Câştiga în jur de 400 de dolari pe noapte. După doar câteva zile de muncă pe cont propriu, Brenda a fost răpită, violată şi sechestrată de nişte proxeneţi, care au obligat-o apoi să lucreze pentru ei. Atunci a început cea mai urâtă perioadă din viaţa ei, cu bătăi şi abuzuri fizice şi psihice din partea diferitor proxeneţi pentru care trebuia să lucreze. A înţeles că viaţa unei prostituate nu este deloc plină de lux şi de eleganţă, cum vedea prin filme.

Într-un singur an, o prostituată ajunge să facă sex chiar şi cu 1.800 de bărbaţi, care îi folosesc trupul „ca pe o toaletă”. Iar asta nu e tot. Brenda spune că mulţi clienţi sunt violenţi. Ea a fost împuşcată de 5 ori şi înjunghiată de 13 ori. Cu toate acestea, poate spune că a fost norocoasă, pentru că alte prostituate au fost ucise pe stradă, lângă ea.

Citește continuarea pe adevarul.ro

Leguma care te scapă de celulită!
Articolul anterior
Zece modele cunoscute s-au dezgolit frumos în cadrul unei ședințe foto!
Articolul următor