Cu drag de mamă: Nadya Gudumak, fashion designer brandul Nikita Rinadi

„Mama este un UNIVERS de dragoste și afecțiune. Îi mulțumesc că mi-a dat viață și că există pe acest pământ! Ea îmi alină sufletul și este cea mai blândă, și cea mai bună persoană pe care am întâlnit-o în viață.”

separator
 • unicamdunica.mdPovestește-mi despre mama ta, ce fel de persoană este, unde lucrează dar și despre cele mai memorabile momente din copilăria ta?

 • Nadya G.Mama este deja pensionară. Sunt al treilea și ultimul copil la parinți. Mama este o persoană foarte puternică și extrem de autoritară, dar în același timp este cea mai blândă și cea mai bună persoană pe care am întâlnit-o în viață. Iar cele mai plăcute momente erau atunci, când petreceam weekendurile împreună cu familie.
 • unicamdunica.mdPovestește-ne câteva ceva și despre surorile tale?

 • Nadya G.Am două surori mai mari Albina și Natalia, și trei nepoței Nikita, Raluca și Ilinca. Ele fiind mai mari mi-au dăruit multă afecțiune și dragoste, mama având mare încredere în ele. Așa e și acum, au mare grijă de mine și pot spune cert că am trei mame.
 • unicamdunica.mdCum obișnuia mama să vă alinte când erați mici, dar și acum?

 • Nadya G.Mama avea trucurile ei, ne alinta cu bucate extrem de gustoase și încerca mereu să ne dea tot ce e mai bun, indiferent de situațiile vieții.
 • unicamdunica.mdCe înseamnă pentru tine mama?

 • Nadya G.Mama este un UNIVERS de dragoste și afecțiune.
 • unicamdunica.mdCare este cea mai valoroasă lecție pe care ai învățat-o din relația cu mama ta?
 • Nadya G.Să fiu puternică și să nu fiu influențată niciodată de nimeni!
 • unicamdunica.mdContinuă propozițiile: – „Inima mamei este …. Îmi iubesc mama la fel cum..! Îți mulțumesc…!”

 • Nadya G.„Inima mamei este în inima mea. Îmi iubesc mama la fel, nu cred că pot găsi o comparație! Îți multumesc că mi-ai dat viață și că exiști!

„Pentru ce mi s-a dat această boală? Cu ce mă servește?”: #SUNTVOCE cu Tatiana Pranju.

„Sunt Voce” vă aduce povestea Tatianei Pranju, supraviețuitoarea cancerului ce redescoperă acum frumusețea vieții prin psihologie. Tatiana crede ferm în puterea emoțiilor trăite deschis, mai ales pentru femei, care beneficiază enorm de pe urma exprimării libere a sentimentelor. Ea aduce în prim-plan tehnici eficiente pentru gestionarea emoțiilor, oferind astfel un suport valoros celor ce se confruntă cu provocări similare. 

Nu ratați o ediție plină de emoție și transformare în următorul episod de “Sunt Voce”.

 

#stilunic – Gabriela Damir, prezentatoare:”Așa emoții nu am avut nici la nuntă!”

#stilunic cu altă prezentatoare. Așa provocare a avut invitata acestui episod în noua ediție. Gabriela Damir a simțit cum este să fii tu cea care pune întrebări, iar Nicoleta a fos în rol de invitat. Doar că provocările nu s-au terminat doar la această etapă.

Vă dorim vizionare plăcută și sperăm să vă placă acest episod!

#stilunic–Doina Danielean și Alina Ciobanu:”Zic să o facem altfel, în opinci și strae tradiționale?”

Invitatele de azi la #stilunic ne-au spus că fac parte din categoria prietenilor despre care se crede că fac totul la comandă. De ce? La sigur veți afla în acest episod. Pentru că Doina Danielean și Alina Ciobanu au povestit multe lucruri interesante despre relațialor, dar și momente picante despre cum arată relația lor când se ceartă!

O adolscentă de 14 ani s-a aruncat în gol de la etajul opt al unui bloc de locuit
Articolul anterior
Bloggerița Cristina Surdu se pregătește să îmbrace rochia de mireasă!
Articolul următor