De ce iubim bărbaţii!

“Iubim bărbaţii pentru că ei îţi dau senzaţia aia cînd te apucă de mînă – eşti în siguranţă. Pentru cum fiecare pereche de pantofi “îs buni, merji, hai cumpără-i şi hadem”…, scrie Pe blogul http://jurnalmylife.wordpress.com/

separator
de_ce_barbatii_vor_sex_libertatea_9e4a0a754c_55266600

Pentru că au mîini mari cu unghii tăiate scurt, în culoare mată. Nimeni nu o să te fure unui bărbat, pentru că el e templul dorinţelor şi suferinţelor tale. Iubim bărbaţii pentru că sub înfăţişarea lor de aliaj de fier, deseori se ascunde un suflet de pisică abandonată. Pentru că ei îţi miros pielea şi spun că tu ai scrub nou de scorţişoară. Pentru că ei tremură lîngă tine, îmbrăcată în paltonul lor. Pentru mirosul feţei lor după ce se rad.

ce-vor-barbatii-si-cat-vorbesc-ei_size1Pentru cît de gingaşă e faţa lor după ce se rad. Pentru vocile lor de bariton şi pentru vocile lor cînd îi trezeşti din somn. Pentru minute întregi de comparaţii între noul BMW şi noul Mercedes. Pentru cum se trezesc dimineaţa mai devreme şi-ţi fac cafea. Pentru cum îşi controlează mereu puterile atunci cînd vă bateţi cu pernele, şi pentru cum te lasă să nu ţi le controlezi pe ale tale.

Pentru porţiile lor de mîncare gigantice şi zîmbetul de pe faţa lor cînd mănîncă ceva gătit de tine. Pentru cum îţi găseşte la miezul nopţii, iarna, căpşuni proaspete, roşii şi fără gust, că-s de la Turşia. Pentru cum te simţi cînd te cuprind, de parcă lumea a luat sfîrşit şi tu eşti închisă într-o cameră mică, cu pereţi de culoarea apusului şi cu miros de iasomie. Pentru momentele în care îţi apucă capul cu ambele mîini şi-ţi sărută fruntea. Pentru că sunt bărbaţi.

*Citeste mai multe articole pe blogul: http://jurnalmylife.wordpress.com/

O recunoşti? Este Pamela Anderson!
Articolul anterior
Sfaturi pentru o înţărcare uşoară
Articolul următor
Alte articole interesante