Ea ne reprezintă la „Golos Deti” din Rusia! Iuliana Beregoi:„ Nu pot trăi fară… muzică, internet și McDonald’s”

La doar 12 ani a obținut performanțele pe care mulți și le-ar dori. Are o voce demnă de toate laudele și declară că dorința de a face muzică nu o va schimba pentru nimic în lume. Pe lângă muzică, tânăra este și o vloggeriță care a reușit să adune pe canalul său de YouTube peste o sută de mii de abonați. Iar recent a trecut preselecția la  concursul televizat „Golos Deti” din Rusia

separator

13095789_871317873014572_7706638774495309629_n

În interviul de mai jos, Iuliana ne-a povestit mai multe despre ea.

 • unicamd unica.md Cine este Iuliana Beregoi?

 • Iuliana Iuliana este din Orhei, învață în clasa a 6-a  la Liceul Teoretic Alecu Russo.
 • unicamd unica.md Câți ani ai, pasiunile tale și de când te ocupi cu muzica?

 • Iuliana Am 12 ani. Cânt de când mă țin minte. Pasiunea pentru muzică o am încă de la vârsta de cinci ani. Părinții sunt cei care mi-au descoperit acest talent. Mereu m-au susținut și m-au încurajat. La început, am activat ca membră a unui studiou muzical, acolo am făcut ore de canto și dans. Atunci când am împlinit 8 ani, am fost înscrisă la Școala Muzicală din Orhei, unde studiez vioara, pianul și chitară. La moment, fac parte din frumoasa familie a Centrului de Dans și Vocal ”SIS N BRO”. Aici studiez canto cu profesorul Andrei Boaghe și arta teatrală cu dra Elena Grosu
 • .

 • unicamd unica.md Ce piesă îți trezește fiori, ori de câteori o asculți și o interpretezi?
 • Iuliana De mică, am încercat să ascult muzică cât mai diversă. Îmi plac toate genurile muzicale, dar să fie cântate bine și frumos. Totuși, muzica pop  este mai aproape de inima mea.
 • unicamd unica.md Faci atât de multe– cum găsești timp de odihnă și distracții?

 • Iuliana Atunci când faci ceva cu tot sufletul, reușești de toate. Până acum am reușit să-mi fac timp pentru amândouă.  Încerc să-mi partajez timpul astfel încât să am timp de toate. Ca orice copil ies şi cu prietenii. Muncesc din greu pentru şcoală şi muzică.

 • unicamd unica.md De ce muzica?
 • Iuliana Pot spune că muzica face parte din mine! Muzica este cea care mă relaxează și tot muzica îmi dă energie pozitivă. Pur și simplu nu îmi imaginez viața fără ea!

10262157_836318169847876_8813382164937075734_n

 • unicamd unica.md Costă mult pasiunea ta pentru muzică?

 • Iuliana Pasiunea pentru muzică cere  multe sacrificii. Și cred ca merită, pentru că sunt fericită că am ajuns până aici. Sunt conştientă că trebuie să muncesc foarte mult, pentru a nu-i dezamăgi pe cei care mă susţin şi au încredere în mine
 • unicamd unica.md Mai ții minte primul tău autograf? Și prima ta reacție?

 • Iuliana Cum să nu țin minte. Primul meu autograf a fost scris  în 2013, la data de 3 iulie pentru Alina Capița, a fost postat pe rețeaua de socializare ok.ru, după asta au început să-mi vină mii de mesaje cu rugamintea să las autografe. Sunt amintiri frumoase.
 • unicamd unica.md Care sunt următorii pași pe care îi vei face în muzică?

 • Iuliana Pot spune cu certitudine că muzica va face parte mereu din viața mea. Pe viitor aș vrea să cuceresc noi orizonturi, iar pentru asta voi munci mult. În curând voi prima piesă proprie, sunt foarte fericită și sper că până la Anul Nou deja v-a fi lansată. Recent am trecut preselecția la  concursul televizat „Golos Deti” din Rusia. Cred că astea vor fi o nouă treaptă importantă în cariera mea. Sper că voi reuși să demonstrez că ceea ce fac, o fac bine!
 • unicamd unica.md Cine sunt oamenii care te inspiră, te motivează?
 • Iuliana Sunt mulţi oameni care mă inspiră (profesorii părinți, fani). Din momentul în care am început să cânt, viața mea s-a schimbat, sunt în continuă mișcare, mereu pe drumuri, dar îmi place foarte mult. Am intrat într-un ritm care mă face să-mi doresc să realizez cât mai multe. Motivaţia cea mai mare sunt fanii adevăraţi, ei îmi dau energie, mă motivează și mă inspiră. Mă simt norocoasă că am ambii părinți mereu cu mine, care sunt atenți la nevoile mele. Și în primul rând profesorul și managerul meu Andrei Boaghe. Cred că Dumnezeu mi-a oferit talentul și șansa de a cunoaște oameni de valoare, care au crezut în mine și m-au ajutat  să ajung până aici
 • .

14560188_986907584788933_6253977223930722394_o

 • unicamd unica.md Cine este criticul tău numărul 1?
 • Iuliana Eu cred ca cea mai bună prietenă a mea este mama. Ea este și criticul meu numărul 1. Profesorul meu este primul meu ascultător și la fel criticul meu muzical.
 • unicamd unica.md Cum este să te plimbi pe stradă și să fii recunoscută de oameni?
 • Iuliana A fi popular este de-a dreptul minunat, pur şi simplu magic. Atunci când cineva mă opreşte pe stradă să-mi ceară un autograf, mă simt cu adevărat specială pentru că sunt de părere că publicul este cel mai frumos premiu pe care îl poţi câştiga. De fiecare dată când cobor de pe scenă şi fac poze cu fanii sunt fericită că am reuşit să câştig un premiu atât de valoros.
 • unicamd unica.md Cât de mult te susțin părinții în tot ce faci?

 • Iuliana Vreau să le mulţumesc părinţilor, deoarece fără suportul lor nu aş fi ajuns la ceea ce sunt acum.

12718163_817445085068518_3532255824555523752_n

 • unicamd unica.md Cum răspunzi la critici? Te deranjează?

 • Iuliana Indiferent de ce vei face, tot se va găsi cineva să te critice.  Sincer nu atrag atenția! Mie nu-mi place să mă cert cu lumea!

 • unicamd unica.md Care ar fi cele trei plusuri și trei minusuri ale tale?

 • – învăț bine
  – îmi place să cânt
  – sunt prietenoasă

  minusuri:

  – întârzii câteodată
  – mi-e frică în cimitir
  – fast food :)

Recomandă o piesă ideală pentru timpul de afară

QUIZ

Dacă ai fi un personaj din istorie …… Zeița muzicii

Dacă ai fi un animal, ce ai fi …… Maimuță

Nu reziști la ….. plictiseală

Ce te enervează cel mai mult? ….. Oameni fățarnici

Nu poți trăi fară…?  …… Muzică, internet și McDonald’s :)

#Podcast cu scriitorul Vladimir Beșleagă: ”Sistemul sovietic a omorât talent…”

Vladimir Beșleagă, născut în regiunea transnistreană Adolf și botezat Vladimir, într-o perioadă zbuciumată, a trecut în cei 90 de ani prin mai multe cumpene, dar a reușit să sfideze moartea. Fost deputat în primul legislativ ales în mod democratic, consideră Republica Moldova ”un stat falit” chiar de la nașterea sa. Despre Mircea Druc, Mircea Snegur, Dumitru Matcovschi, Ion și Doina Aldea-Teodorovici, Grigore Vieru etc. aflați date inedite de la invitatul nostru. Mulțumim pentru asigurarea coloanei sonore compozitorului și interpretului Sergiu Țurcan, pentru gazdă, Teatrului Național Alexei Mateevici și pentru vinul de excepție, selectat cu grijă, Maestro Wine.

Vă invităm la un dialog cu eseistul, jurnalistul, prozatorul, scriitorul Vladimir Beșleagă, care consideră că dincolo de credință este națiunea, dincolo de moarte este viață, dincolo de o carte este o altă carte și trăirile altui scriitor.

#stilunic Felicia Dunaf:”Să alerg 5 kilometri e complicat, dar la shopping 5 km e cardio preferat”

Recunoaște că deja s-a învățat să aprecieze banul și să nu mai cheltuie pe zeci de piese vestimentare. A început să–și procure doar strictul necesar și haine de calitate. Deși are doar 26 de ani, fiind de mulți ani pe scenă, s-a învățat să aprecieze timpul să nu nu îl irosească pe lucruri inutile. Felicia Dunaf este invitata lui Nicoleta Adam în emisiunea de astăzi #stil unic!

#usideschise cu Pasha Parfeni: despre meditație, drepturile de autor, diasporă și schimbări

În această ediție vă invităm la o discuție cu interpretul Pasha Parfeni, cel care a ținut mereu să fie sincer atât cu el, cât și cu publicul său. Am discutat despre concursul Eurovision și ce este în spatele acestuia, ne-a povestit despre perioada mai dificilă din viața lui, dar și despre alte secrete. Pe durata acestui interviu veți afla de ce a ales să cânte solo, cum pierderea unei sume mari de bani l-a făcut să învețe limba română și ce urmează în viața sa. Vizionare plăcută.

Vino la o cină de caritate. Află cine va găti pentru tine
Articolul anterior
Elena Udrea se mărită
Articolul următor