Felicia Dunaf s-a înscris în etapa națională la Eurovision 2018 cu piesa „Alien”

Interpreta Felicia Dunaf și-a înscris piesa în etapa națională a concursului internațional de muzică Eurovision Song Contest 2018. Piesa este una dinamică, dar în același timp și foarte romantică. Iar astăzi, interpreta a făcut-o publică pe canalul său de youtube.

separator

Felicia ne-a declarat că s-a înscris în concurs pe utlima sută de metri, deoarece nu era decisă să participe în ediția din acest an.

„O echipa de compozitori din Anglia mi-au trimis această piesă cu 2 zile înainte de ultima zi de înscrieri. Așa că repejor am imprimat piesa si deja fie ce-o fi!!! Este o piesă de dragoste, despre iubirea dintre un om și un extraterestru, iar mesajul piesei este unul foarte simplu: Dragostea nu are vârstă, nu are religie și orice este posibil dacă iubești.”, a mai spus interpreta.

Amintim, că Felicia a mai participat în etapa națională a concursului Eurovision și în anii 2013, 2014 și 2016.

Îți propun, să asculți și tu piesa „Alien”!!!

Conform regulamentului concursului reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision 2018 va fi selectat în urma a trei etape: audiţiile LIVE, Semifinala naţională, care va avea loc pe data de 22 februarie şi Finala naţională, ce se va desfăşura la 24 februarie. Show-urile vor fi transmise de TV Moldova1, precum şi online, www.trm.md.

Un nou show în grila Jurnal TV!
Articolul anterior
Trei zodii de femei care vor avea tot ce-și doresc în acest an!
Articolul următor
Alte articole interesante