Ileana Rusu: „Ca să mă țină în priză, trebuie să mă facă să sufăr. Sunt un fel de masochistă.”

Jurnalista Ileana Rusu s-a căsătorit la 17 ani cu un băiat care o iubea foarte mult.  După 4 ani a născut un copil. După care au ajuns să nu mai aibă ce discuta unul cu celălalt. Relația lor devenise banală, erau pe lungimi de undă diferite. El nu-i simțea stările: ea îi recita versuri, vroia ca el să citească, da

separator
` el era un simplu barmen. Au divorțat… De 9 ani nu mai vrea să se recăsătorească…

10425628_766586066718803_986945427_n

Mi-e foarte greu să găsesc un bărbat. Nu că n-ar fi bărbați în Moldova, sau că aș fi eu mai puțin interesantă pentru ei. Încă nu am găsit un bărbat care să fie compatibil cu mine și necăsătorit.

Eu storc un bărbat în 3 luni. Am foarte multă energie și vreau să trăiesc totul repede, deși realizez că e imposibil. Și nerăbdarea asta a mea îmi aduce cele mai triste momente din viață. Știu că trebuie să mă temperez, dar îmi este foarte greu.Uneori vreau să fiu nebună, alteori vreau să spun o prostie sau o glumă fără ca să mă blochez.

Pe ultimul l-am pierdut prostește. Un bărbat foarte realizat, galant, care m-a curtat cu flori și restaurante. Și eu am avut prostia să-l grăbesc să facem sex. A doua zi mi-a dat un sms și mi-a zis:

”De ce ești atât de proastă și ai stricat totul? Eu  vroiam să te cunosc altfel”.

10439581_766586060052137_1327506366_n

Am realizat că un bărbat trebuie iubit.

Nu trebuie criticat. Nu e cazul să-l încarci cu frustrările și nemulțumirile tale. Noi trebuie să-i cunoaștem și să-i înțelegem. Până la urmă, o relație înseamnă compromis.

Important este să fiu în armonie cu mine. Pe mine chiar și dezamăgirile în dragoste mă fac fericită. Nu mă simt nefericită că sunt nemăritată. Și nu sunt nici disperată, să mă agăț de oricine.

O fac pe proasta, atunci când e cazul.

Oricât de puternică  aș fi, am învățat să fiu mai tăcută.

Nu mai vreau să-mi eclipsez bărbatul de lângă mine. Înainte credeam că dacă stau lângă un bărbat, neapărat trebuie să-l distrez, ca să nu se plictisească. Ori,  acum știu că sunt bărbați lângă care te simți în armonie chiar și atunci când taci.

10449566_766586063385470_629464066_nDacă nu e  compatibilitate energetică, nimic nu e.

Eu fac cunoștință cu ei și pe net. Și îi simt la nivel energetic chiar și la distanță. Dar asta nu înseamnă că ies cu toți la cafele.

Am suferit enorm când mi-am dat seama că bărbații de lângă mine mă percep ca un prieten al lor decât ca o femeie. Atunci am renunțat la pantaloni, mi-am crescut părul, am început să cochetez.

Acum nu mi-i greu să cuceresc un bărbat. E mai greu să îl păstrez, pentru că mă plictisesc foarte rapid de ei. Ca să mă țină în priză, trebuie să mă facă să sufăr. Pentru că sunt un fel de masochistă. Cred însă mult în energia sexuală.

Sofia Rotaru și-a etalat noua siluetă!
Articolul anterior
Barack Obama, surprins la sala de fitness!
Articolul următor
Alte articole interesante