Irina Madan, detalii despre viața de peste Ocean

Designerul Irina Madan s-a stabilit anul acesta cu traiul peste Ocean. Cu toate că nu a trecut prea mult timp de când a plecat, aceasta a fost nevoită să recurgă la unele schimbări.

separator

19238675_10156280945913012_2033916568_o

“Deja de mai mult de 2 luni mă aflu departe de casă și locuiesc în orașul San Diego din California. Am părăsit orașul confortului sufletesc în căutarea drumului spre visul meu. Am avut nevoie de o schimbare, în ultimul an simțeam că nu mai cresc și îmi pierdeam treptat motivația. San Diego e un oraș frumos, de poveste, care mă cucerește zi de zi și mă inspiră artistic foarte mult. Nu am auzit niciun om până acum să zică ceva de rău despre acest oraș, toți sunt încântați de el și pe bună dreptate”, a declarat Irina Madan în exclusivitate pentru Unica.md.

Deși încă nu are pieteni americani, designerul nu se îngrijorează în privința aceasta, ba mai mult, apreciaza atitudinea lor sobră, dar și sinceră, fără fațete.

sandiegoirina

“Prieteni noi nu prea am reușit să îmi fac, oamenii de aici sunt distanți și îmi place asta. Ei nu zâmbesc forțat, sunt amabili și educați, destul de mulți au auzit despre Moldova. Împart cărți de vizită și le vorbesc despre activitatea mea oamenilor pe care îi întâlnesc. Îmi este dor de Moldova, de limba română… de oamenii și locurile dragi. Știam prea bine și înainte de a pleca că niciun colț de rai nu poate oferi căldura pe care o simți când ești acasă. Preconizez în câteva luni să vin la Chișinău pentru o perioadă scurtă”,a  menționat designerul.

După cum știți, Irina este o persoană extrem de talentată și ambițioasă, ea deja a început să își facă meseria la cel mai înalt nivel.

19184111_10156280940083012_535754769_n

“Experiența pe care o trăiesc acum m-a transpus la începutul de drum din anul 2013, când am absolvit Academia de Arte, doar că atunci nu știam bine ce trebuie să fac și unde vreau să ajung. Pe data de 7 mai am livrat câteva creații în Chicago, care au fost expuse în cadrul expoziției Spa & Beauty Expo, eveniment organizat de Quiz Women USA. Pe data de 24 iunie, de ziua IEI românești voi fi în Chicago și îmi voi prezenta colecțiile în calitate de invitat special în cadrul evenimentului Chicago IA Fest, organizat de Community of Moldovans in Chicago – CMC. De ceva timp, mă pregătesc cu entuziasm pentru acest eveniment. În aceste 2 luni am creat rochii și pălării pictate manual la comandă, vânzarea lor are loc în continuare prin intermediul magazinul online Etsy. Una dintre aceste comenzi a fost o rochie turcoaz cu motive etnice românești creată pentru Kristi M. Feinzig – o doamnă originară din Statele Unite, care acum un an a mai comandat o creație de a mea cu aceeași tematică. Anul acesta, Kristi a ales să îmbrace rochia turcoaz pentru a sărbători succesul susținerii masteratului la Harvard. În viitor nu știu ce va fi, dar sunt sigură că voi munci mult și voi depune tot efortul ca să îmi îndeplinesc visul”, a conchis Irina.

kristimadan

19184099_10156280940068012_2087264637_n


Noutate în Moldova! A fost deschis primul magazin cu detergenţi la kilogram

Luând în considerare că în ultima perioadă tot mai multe persoane se străduie să reducă consumul de plastic inutil, să reutilizeze recipientele și să folosească produse cât mai calitative dar la un preț atractiv: în Chișinău a fost deschis primul magazin atipic. Este unul mai deosebit și care a căpătat o încredere în rândul multora datorită faptului că poți găsi produse de curăţenie în sistem vrac și mai și ești încurajat să îți aduci propriile recipiente. Este un concept răspândit din Italia, de unde a și venit idee de a deschide așa magazin. În reportaj poți vedea varietatea de produse și plusul de ce să ajungi la ei!

,,Nu mai există iubire în cuplu?”. Marina Cârnaț dezvăluie cum reînviază relația cu partenerul de viață

Se știe că orice relație de cuplu nu este numai unt și miere, iar o relație împlinită și fericită nu are o rețetă exactă. Există însă câteva lucruri pe care le poți face ca să îți îmbunătățești relația cu partenerul de viaţă. Ce este de făcut atunci când soții nu mai simt dragoste unul pentru celălalt de mult timp? Vloggerița Marina Cârnaț, una dintre cele mai cunoscute și apreciate femei de la noi în mediul online, dezvăluie cum reaprinde flacăra iubirii în cuplu.

„CE SĂ FAC DACĂ NU MAI EXISTĂ IUBIRE?
Ce e de făcut atunci când soții nu mai simt dragoste unul pentru celălalt de mult timp?
Fetelor, dragostea nu are termen de valabilitate, aceasta e nemuritoare, e necondiționată, e veșnică!

Consider că e foarte important să înțelegi ce înseamnă pentru tine, de fapt, a iubi. Personal, atunci când iubesc, o fac necondiționat, chiar dacă persoana greșește, dragostea mea este acolo și eu o demonstrez prin acțiunile mele. Cum îmi demonstrez dragostea? Corect, dăruind tot ce am mai de preț pentru persoana pe care o iubesc (părinți, soț, copii…).

Dragostea nu poate exista fără respect. Când iubești, automat îți onorezi soțul. Lipsa de respect este împotriva dragostei! Sunt convinsă, cu cât mai mult respect arăt soțului, cu atât se aprinde mai mult flacăra iubirii. Așadar, cu timpul dragostea nu dispare sau nu se schimbă în alt sentiment, ci datorită acțiunilor mele specifice, aceasta este mereu încălzită și devine tot mai mare!

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 306354225_393651269578047_999227850790030428_n.jpg

CÂTEVA IDEI PENTRU TINE care ne ajută să înțelegem cum să reaprindem flacăra iubirii:

Mulțumește-ți soțul nu doar pentru rezultatul final, ci pentru toate eforturile sale!
Admiră-l, nu tăcea, ci complimentează-l și observă doar ce e mai bun în el! Apreciază-l…Fă partea ta cea dreaptă și bună!
Povestiți-vă unul altuia despre dorințele voastre cele mai profunde și cele mai ciudate vise!
Pentru ca relația voastră intimă să nu se plictisească, adaugă puțină romantică și spontaneitate!
Aveți un restaurant preferat, unde v-ați cunoscut sau unde aveți amintiri plăcute? Nu căutați date speciale, mergeți acolo acum.
Începe să te uiți la virtuțile soțului tău și nu atrage atenția la defectele lui!
Sunați-vă unul pe celălalt pentru a afla cum decurge ziua și scrieți mesaje palpitante!
Înlocuiește monotonia cu ceva impulsiv: micul dejun într-o cafenea, weekend-uri în afara orașului împreună, copiii la bunici etc.
Ce faci azi pentru a trezi dragostea în căsnicia ta? Ieri a fost frumos, dar astăzi este o nouă zi!
 Întreabă-ți soțul tău cum înțelege el că îl respecți și îl iubești? „, a scris Marina Cârnaț, pe pagina sa de Instagram.

Cum să faci dragoste ca el să nu te mai uite niciodată. Tot ce trebuie să ştii

Iată ce trebuie să faci în pat pentru ca el să nu te mai uite niciodată!

Simte-te bine în pielea ta!

Este normal să ai emoții înainte să te culci cu un bărbat, mai ales dacă te afli la primele partide de sex, însă este extrem de important ca tu să te simți bine în pielea ta. Ce înseamnă acest lucru? În primul rând, uită de toate complexele fizice pe care le ai și gustă din plin momentele erotice petrecute alături de el. În al doilea rând, nu face anumite lucruri din obligație, altfel nu te vei simți confortabil încercându-le, iar el își va da seama că nu ești prea încântată. Bărbatul cu care faci acest pas trebuie să fie unul care te respectă și care te face să te simți în siguranță alături de el.

Stabilește o conexiune specială!

Nu trata momentul respectiv ca pe o simplă partidă de sex, chiar dacă așa pare inițial, ci fă tot ce îți stă în putință pentru ca el să se simtă legat de tine și după aceea. Fii atentă la nevoile lui, privește-l mereu pasional în ochi și ascultă-i respirația. Citește pe corpul lui ceea ce îi place să îi faci, fără ca el să îți spună. Astfel, va simți că tu ești femeia de care are nevoie lângă el pentru totdeauna. Nu te neglija în timp ce faci dragoste, dar nici nu îți concentra atenția doar asupra orgasmului. Poate că el te va dezamăgi în anumite momente, dar ai grijă să fii blândă cu el. Încurajează-l, fii seducătoare, caldă și deschisă. Își va da repede seama că nu va mai găsi altă femeie ca tine.

Atinge-l cu senzualitate!

Cucerește fiecare centimetru de pe corpul lui. Contactul fizic joacă un rol important în relațiile intime, așa că ar trebui să ții cont de acest lucru. Mângâie-l mult, strânge-l de mână și fă-l să uite de toate femeile cu care a mai fost înaintea ta. Corpurile voastre trebuie să se atingă în permanență, pentru a crește nivelul de intimitate și pentru a crea o legătură specială.

Vorbește cu el despre ceea ce simți!

Ultimul sfat, dar nu cel din urmă, îl reprezintă comunicarea. Momentul vostru intim nu trebuie să fie un act mecanic, ci unul în care te dăruiești trup și suflet. Spune-i ce simți atunci când ești cu el, ce senzații îți oferă, folosindu-te de senzualitatea șoaptelor. Încurajează-l și pe el să facă același lucru. Lasă-l să se deschidă în fața ta. Dacă nu îi este ușor să facă acest lucru, cere-i să te strângă de corp în funcție de intensitatea plăcerii pe care o simte. Acest truc va face minuni.

sursa: www.realitatea.net

Numărul donatorilor de sânge voluntari s-a majorat de trei ori, față de anul 2007
Articolul anterior
Cristina Gurulea creează genți din piele, cu broderii cusute manual!
Articolul următor