Irina Madan, detalii despre viața de peste Ocean

Designerul Irina Madan s-a stabilit anul acesta cu traiul peste Ocean. Cu toate că nu a trecut prea mult timp de când a plecat, aceasta a fost nevoită să recurgă la unele schimbări.

separator

19238675_10156280945913012_2033916568_o

“Deja de mai mult de 2 luni mă aflu departe de casă și locuiesc în orașul San Diego din California. Am părăsit orașul confortului sufletesc în căutarea drumului spre visul meu. Am avut nevoie de o schimbare, în ultimul an simțeam că nu mai cresc și îmi pierdeam treptat motivația. San Diego e un oraș frumos, de poveste, care mă cucerește zi de zi și mă inspiră artistic foarte mult. Nu am auzit niciun om până acum să zică ceva de rău despre acest oraș, toți sunt încântați de el și pe bună dreptate”, a declarat Irina Madan în exclusivitate pentru Unica.md.

Deși încă nu are pieteni americani, designerul nu se îngrijorează în privința aceasta, ba mai mult, apreciaza atitudinea lor sobră, dar și sinceră, fără fațete.

sandiegoirina

“Prieteni noi nu prea am reușit să îmi fac, oamenii de aici sunt distanți și îmi place asta. Ei nu zâmbesc forțat, sunt amabili și educați, destul de mulți au auzit despre Moldova. Împart cărți de vizită și le vorbesc despre activitatea mea oamenilor pe care îi întâlnesc. Îmi este dor de Moldova, de limba română… de oamenii și locurile dragi. Știam prea bine și înainte de a pleca că niciun colț de rai nu poate oferi căldura pe care o simți când ești acasă. Preconizez în câteva luni să vin la Chișinău pentru o perioadă scurtă”,a  menționat designerul.

După cum știți, Irina este o persoană extrem de talentată și ambițioasă, ea deja a început să își facă meseria la cel mai înalt nivel.

19184111_10156280940083012_535754769_n

“Experiența pe care o trăiesc acum m-a transpus la începutul de drum din anul 2013, când am absolvit Academia de Arte, doar că atunci nu știam bine ce trebuie să fac și unde vreau să ajung. Pe data de 7 mai am livrat câteva creații în Chicago, care au fost expuse în cadrul expoziției Spa & Beauty Expo, eveniment organizat de Quiz Women USA. Pe data de 24 iunie, de ziua IEI românești voi fi în Chicago și îmi voi prezenta colecțiile în calitate de invitat special în cadrul evenimentului Chicago IA Fest, organizat de Community of Moldovans in Chicago – CMC. De ceva timp, mă pregătesc cu entuziasm pentru acest eveniment. În aceste 2 luni am creat rochii și pălării pictate manual la comandă, vânzarea lor are loc în continuare prin intermediul magazinul online Etsy. Una dintre aceste comenzi a fost o rochie turcoaz cu motive etnice românești creată pentru Kristi M. Feinzig – o doamnă originară din Statele Unite, care acum un an a mai comandat o creație de a mea cu aceeași tematică. Anul acesta, Kristi a ales să îmbrace rochia turcoaz pentru a sărbători succesul susținerii masteratului la Harvard. În viitor nu știu ce va fi, dar sunt sigură că voi munci mult și voi depune tot efortul ca să îmi îndeplinesc visul”, a conchis Irina.

kristimadan

19184099_10156280940068012_2087264637_n


Numărul donatorilor de sânge voluntari s-a majorat de trei ori, față de anul 2007
Articolul anterior
Cristina Gurulea creează genți din piele, cu broderii cusute manual!
Articolul următor