Irina și Cristina Calancea:”De la 6 ani am rămas fără tata, așa că primii bani îi câștigam de atunci, vânzând legume la piață!”

Deși este doar o diferență de o oră între ele, Cristina a fost mereu sora mai mare. Poate de aceasta în copilărie era considerate mai băieţoasă. Azi le-am provocat la amintiri pe surorile gemene Irina și Cristina Calancea.

separator

Cu toate că au rămas fără susținerea tatălui de mici, ambele au reușit să devină femei de succes. Irina și-a deschis propriul magazin de încălțăminte pentru cele mai renumite femei de afaceri de la noi, iar Cristina este un expert în domeniul beauty de peste Prut.

Cum trebuie să fie bărbatul ideal pentru tine, în funcție de zodia ta! Ce defecte poți tolera

Cum trebuie să fie soțul ideal pentru tine, în funcție de zodia ta? Descoperă cum trebuie să se poarte, ce calități trebuie să aibă soțul ideal, dar și ce defecte poți tolera. Totul în funcție de zodia ta.

Atractivă în ochii bărbaților: 8 caracteristici care înnebunesc chiar și  cel mai pretențios bărbat!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Tu ești o femeie extrem de independentă și rațională. Îți place să fii pe cont propriu și ai un mod de gândire foarte profund. Soțul ideal ar trebui să te răsfețe des cu conversații inteligente. De asemenea, trebuie să fie încrezător și onest. Tu nu ai timp de prostii!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ești zodia care ține foarte mult la plăcerile ei vinovate. Cu toate acestea, când ești într-o relație, ești o parteneră foarte dedicată. Soțul ideal pentru tine trebuie să fie romantic și pasional. De asemenea, trebuie să se poată susține, deoarece nu este nimic mai atrăgător pentru tine decât un bărbat care știe ce vrea, hotărât și puternic, scrie www.eva.ro.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ție îți place să încerci lucruri noi. Ești aventuroasă și sociabilă, așa că te aștepți ca cel de lângă tine să poată ține pasul cu tine, indiferent de situație. Soțul ideal pentru tine trebuie să-și spună părerea fără ocolișuri, dar totodată să fie și jucăuș și amuzant.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nimeni nu este mai bun și mai sensibil decât tine. Întotdeauna vrei să oferi partenerului tot ce e mai bun într-o relație, dar asta nu înseamnă că poate profita de tine. Soțul ideal trebuie să fie la fel ca tine: o persoană cinstită, sinceră și capabilă să fie și singură, dar și într-o relație sănătoasă.

Leu (22 iulie – 22 august)

La tine totul este despre loialitate și motivație. Dacă cel de lângă tine nu are niciuna dintre aceste trăsături, atunci relația voastră se va destrăma rapid. Soțul ideal trebuie să fie la fel de direct ca și tine. Totuși, nu vrei pe cineva care să fie tot timpul serios, ci care știe și să flirteze și să fie darnic.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ești una dintre cele mai gânditoare și misterioase zodii. Nu te deschizi niciodată repede în fața celorlalți, ceea ce uneori poate face dificilă construirea unei relații. Soțul ideal trebuie să aibă răbdare cu tine. De asemenea, trebuie să fie cu picioarele pe pământ și să îți susțină alegerile.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Se știe că ești o persoană foarte încăpățânată. De asemenea, ești foarte rațională, ceea ce înseamnă că analizezi mereu situații. Soțul ideal pentru tine trebuie să fie loial și să se adapteze ușor cu stilul tău. De asemenea, trebuie să fie grozav în comunicare și să nu fie vag cu privire la lucruri importante.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ești persoană foarte intensă și pasională. Uneori te bagi singură în probleme, deoarece acționezi fără să te gândești la consecințe. Soțul ideal pentru tine trebuie să-ți egaleze pasiunea, astfel încât să se creeze o legătură profundă între voi încă de la început. De asemenea, trebuie să fie distractiv și răbdator cu tine, mai ales când încep să apară probleme pe ici pe colo.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ești o persoană foarte aventuroasă și relaxată. Ești genul care va profita de orice șansă pentru a încerca ceva nou, dar nici nu te deranjează să stai acasă în compania partenerului tău. Soțul ideal pentru tine trebuie să fie senzual și să știe să folosească umorul pentru a sparge tensiunea. De asemenea, trebuie să fie activ ca și tine, altfel lucrurile nu vor merge bine între voi.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Ești o persoană inteligentă și serioasă, motiv pentru care uneori îți dorești un bărbat care să nu fie atât de serios ca și tine. Dar, cu toate acestea, îi apreciezi pe cei care îți seamănă, deoarece cu ei te poți conecta la un nivel mai profund. Soțul ideal pentru tine trebuie să fie și foarte muncitor, dar și iubitor de distracție. De asemenea, trebuie să-ți ofere siguranță și stabilitate.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Tu ești o persoană foarte creativă, motiv pentru care relațiile tale sunt foarte intense. Îți place să-ți folosești inteligența în și în afara dormitorului, ceea ce te face o parteneră grozavă pentru zodiile aventuroase. Soțul ideal pentru tine trebuie să fie fermecător și pasional. De asemenea, neapărat să fie sociabil și încrezător.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Ești o persoană sentimentală și introspectivă, dar știi să folosești asta în avantajul tău. Nu accepți prea des lucruri neplăcute de la alții și știi să fii sinceră atunci când te deranjează ceva. Soțul ideal pentru tine trebuie să dea dovadă de compasiune și să fie grijuliu, la fel ca și tine. De asemenea, trebuie să-ți ofere o doză zilnică de iubire și senzualitate.

Zodiile care nu pot ține un secret

Unii oameni sunt atât de secretoși încât scot pe oricine din sărite cu misterul pe care vor să îl păstreze. Alții sunt însă la polul opus.

Acestea sunt zodiile care nu pot ține un secret, potrivit Divahair.

Berbec

Nativii Berbec nu pot păstra o informație doar pentru ei, nu prea le pasă de felul în care îi văd ceilalți și nu se supără dacă vor fi judecați pentru ceea ce spun. Fac parte din categoria semnelor de foc, sunt foarte impulsivi și, de multe ori, nu gândesc înainte să vorbească, așa că le iese pe gură și ce nu ar trebui, dar mai rău este că nici nu le pare rău când fac o astfel de greșeală.

Gemeni

Ei sunt vorbăreți și se mai întâmplă să îi ia gura pe dinainte. Le place să împărtășească fiecare informație nouă și uneori uită care erau detaliile ce nu ar fi trebuit divulgate. Acești nativi vorbesc orice și cu oricine, așa că nu mai este un secret că nu pot păstra un secret. Le pare rău când realizează că nu își pot retrage cuvintele, dar, din păcate, nu se mai poate face nimic.

Fecioară

Fecioarele găsesc întotdeauna scuze pentru cuvintele rostite, chiar și atunci când sunt greșite. Vor spune secretele tale și altor oameni, apoi vor găsi o justificare în mintea lor și se vor preface că nu s-a întâmplat nimic rău. Vor recunoaște și în fața ta că au divulgat informații pe care le doreai ascunse, dar nu vei vedea pe chipul lor nicio urmă de remușcare.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt puțin duplicitari la capitolul „secrete”. Așa este, pare un paradox, având în vedere că păstrează întotdeauna misterul atunci când vine vorba de propria persoană. Dar nu le place să își încarce sufletul cu povara adusă de secretele altcuiva și le vor spune imediat, în gura mare, mai ales dacă pot obține beneficii de pe urma lor.

Săgetător

Săgetătorii sunt sinceri și direcți, ei spun mereu adevărul și chiar nu se pot abține să vorbească atunci când cineva îi întreabă ceva intim despre tine! Spre deosebire de ceilalți nativi care au gura mare, lor chiar le pare rău că nu reușesc să îți fie alături prin păstrarea secretelor tale. Se simt îngrozitor după ce comit o astfel de faptă și le este greu să mai dea ochii cu tine mult timp după aceea.

Te-ai confesat până acum în fața acestor zodii? Poate ar trebui să fii mai atent/ă data viitoare când le spui un lucru care nu vrei să fie aflat și de restul lumii.

Un suflet pereche nu vine în viața ta pentru a te completa, ci pentru a te inspira să te completezi singură

,,Nu aștepta că sufletul pereche să vină în viață ta și să te completeze… pentru că nu se va întâmplă niciodată asta. Rolul sufletului pereche nu este pentru a te completa… ci pentru a te inspira să te completezi singură”. 

Un suflet pereche nu vine in viata ta pentru a te completa, ci pentru a te inspira sa te completezi singura

,,Să nu mai crezi niciodată că ai nevoie de cineva pentru a fi fericită, pentru a fi completă, pentru a trăi așa cum îți dorești să trăiești și pentru a iubi cu adevărat. Nici vorba. Să nu aștepți niciodată o persoană pentru a te bucura de prezent și a îți face planuri pentru viitor, scrie www.kudika.ro.

Un suflet pereche vine în viață ta pentru a îți fi partener de drum. El nu este responsabil pentru fericirea ta… ci tu ești. El nu vine pentru a îți vindeca sufletul… tu trebuie să faci asta. El nu vine pentru a pune la loc bucățile de inima frântă… este datoria ta să faci asta.

Un suflet pereche este un suflet care nu te judecă pentru defectele tale. Un suflet pereche este un suflet care îți vede toate problemele, care vede părțile din tine care au fost afectate de întâmplări, momente, dezamăgiri. Un suflet pereche este un suflet care îți vede toate luptele pe care le duci și care alege să stea alături de tine… să te țină de mână și să îți spună că totul va fi bine. El nu va duce luptele tale, însă va rămâne alături de tine pentru a-ți fi sprijin pe tot parcursul călătoriei.

Un suflet pereche este cineva care te determină să muncești pentru a deveni cea mai bună versiune a ta. Cineva care vede potențial în tine și te susține în toate visurile pe care le ai. Cineva care îți deschide ochii și te face să îți dai seama că ești mai puternică că niciodată. Un suflet pereche te vede în moduri în care tu nu te-ai putut vedea vreodată.

Un suflet pereche nu se teme de evoluția ta, din contra… o aplaudă și o susține. El nu simte nevoia să te protejeze și să te țină în spate astfel încât să rămâi să fii mereu așa cum ești. El nu se simte inferior când îți vede succesul. Din contra, este cel mai fericit pentru tine. Este acolo necondiționat și se bucură la fiecare schimbare pe care o faci. Tu îți crești aripi, iar el te face să te simți bine cu ele. Este mândru pentru că ai încredere în tine și îți urmezi planurile.

Nu, un suflet pereche nu te va completă niciodată… însă te va inspira să te completezi tu singură. Un suflet pereche este persoană care te ține de mâna pe drumul vieții, care te motivează și te încurajează să ieși din zona de confort și să încerci să crești, să te schimbi, să te reinventezi până când vei fi cu adevărat fericită. Un suflet pereche este un suflet care te iubește cu atât de multă convingere încât este imposibil să te îndoiești de ceea ce simte pentru ține”.

Cele mai eficiente uleiurile anticelulitice care topesc grăsimile!
Articolul anterior
Pe telespectatori i-a înfuriat comportamentul Kseniei Borodina!
Articolul următor