Julianna Onofriescu, vloggerița din Moldova cu un viitor de succes în Marea Britanie: „Aștept ziua în care numele va lucra pentru mine”

Până la 25 de ani, multe tinere nu reușesc decât să termine o facultate, iar Julianna Onofriescu este dovada că la această vârstă poți deveni cunoscută în întreaga lume. Tânăra are un beauty vlog în care își împărtășește toate descoperirile în materie de frumusețe, colaborează cu cele mai cunoscute branduri și este urmărită de peste 19 mii de oameni pe Instagram.

separator

22

 • unicamd unica.md Povestește-mi câteva lucruri despre tine…
 • Julianna Sunt o persoană ambițioasă, cu aspirații mari. De mic copil mi-a plăcut să călătoresc, de aceea, după ce am terminat studiile, am decis să mă mut cu traiul în altă țară. Am trăit câteva luni în Irlanda, e o țară foarte frumoasă, dar nu am simțit-o a mea. Apoi am venit în Marea Britanie, unde mă aflu și acum. Se vede că a fost ceva deosebit aici, care m-a convins să rămân. La moment mă gândesc că deja e timpul din nou pentru schimbări, vedem pe unde mă va duce soarta. (zâmbește) Iubesc foarte mult arta machiajului, nu m-am decis să devin un make-up stilist, dar luând în considerare că nici beauty vlogger nu m-am gândit vreodată că voi ajunge, nu mă voi mira de nimic mai departe!

 • unicamd unica.md Cum te-ai adaptat în Marea Britanie și cu ce te-ai ocupat inițial?
 • Julianna Adaptarea nu mi s-a dat greu și asta datorită faptului că i-am avut alături pe soț și prieteni. E o țară frumoasă, cu o mulțime de posibilități. Dacă tot am ajuns aici, m-am decis să profit de ocazie și să-mi continui studiile. Așa că ocupația inițială a fost învățatul.

15327325_1174991055917510_796011069715889100_n

 • unicamd unica.md Ai făcut economie… de unde și până unde ai ajuns în vlogging?
 • Julianna Da, am terminat studiile în economie acasă. Cred că am făcut-o mai mult pentru un viitor stabil. Însă, machiajul și tot ce e legat de frumusețe și fashion este la mine în sânge, și dorința de a lucra în acest domeniu nu a dispărut cu anii. Dintotdeauna mi-a plăcut să discut noile trenduri, și așa m-am decis să-mi deschid un canal propiu pe YouTube, unde mă voi da cu părerea despre produsele cosmetice pe care le folosesc și voi împărtăși trucuri mele de frumusețe.

 • unicamd unica.md De ce anume un beauty vlog?
 • Julianna Sunt o persoană care se plictisește foarte repede de lucrurile monotone. În vlogging m-am regăsit pe mine – sunt cea care vreau să fiu, am dreptul la propria opinie, chiar dacă nu e corectă, fac ceea ce vreau și când vreau și pot oricând să-mi schimb subiectul. Cred că acest job a fost tot timpul visul meu, dar nu știam de unde s-o apuc, căci, din păcate, chiar nu este un ghid „Cum să devii vlogger”. La moment sunt foarte fericită că am devenit beauty vlogger și sper pe viitor să am succese și mai mari.

 • unicamd unica.md Colaborezi cu branduri celebre de produse cosmetice? Dă-mi câteva nume cunoscute!
 • Julianna Un alt beneficiu al vloggerilor/bloggerilor este că sunt contactați de anumite branduri pentru colaborări. La rândul meu, am fost contactată de foarte multe ori de reprezentanți de la diferite branduri fashion, de cosmetică, etc. Cel mai renumit ar fi: Festivalul de produse cosmetice BeautyCon, care lucrează cu branduri precum NYX, Ardel, Sephora, L’oreal, Beautybay, etc.

 • unicamd unica.md Toate tutorialele sunt în limba engleză. Cât de complicat sau simplu ți-a fost la început, la primele experiențe?
 • Julianna Foarte complicat. (zâmbește) Tot timpul învățam cuvinte noi și încercam să le introduc în monologul meu. Mă străduiam să-mi pregătesc textul din timp ca să fiu sigură că nu sunt greșeli gramaticale. La moment, îmi e mult mai ușor, dar, din păcate, nu sună prea natural. Dar eu cred că tot timpul este spre ce să crești!

 • unicamd unica.md Ești urmărită de peste 19 mii de oameni. Cum ți se dă celebritatea? Te-a schimbat în vreun fel?
 • Julianna Nu aș spune. Chiar nu e nicio schimbare, din câte observ eu. Și nu prea cred că o să mi se urce la cap vreodată. (zâmbește) Însă, le sunt foarte, foarte recunoscătoare tuturor celor care îmi urmăresc canalul, datorită lor am ajuns unde sunt acum.


 • unicamd unica.md Cum s-a schimbat viața ta în ultimii 3 ani?
 • Julianna Am devenit o persoană cu foarte puțin timp liber. Deja nu mai știu cum să încadrez toate activitățile într-o săptămână de doar 7 zile. Sunt momente în care am nevoie pur și simplu să mă opresc și să admir lumea din jur, altfel mă scufund prea mult în lucru și proiecte. Dintr-o parte sună foarte obositor, dar credeți-mă, îmi aduce o plăcere imensă, mai ales când văd rezultate. Sper că peste vreo câțiva ani voi avea mai mult timp liber, acum lucrez pentru numele meu, dar am speranțe mari că într-o bună zi numele va lucra pentru mine!

14333050_1091953167554633_5085505193735683558_n (1)

 • unicamd unica.md La ce proiecte lucrezi în prezent?
 • Julianna Recent, de când mai mulți oameni au început să mă urmărească pe Instagram, multe companii m-au contactat pentru a colabora pe Instagram, asta e ceva mai nou pentru mine. La moment, colaborez cu companiile Zaful.com, BlaqMask.com, Evahair.com și altele.

33

Ora la care te trezești… din păcate, zilnic la 8:00, dar mi-aș dori să am posibilitatea de a dormi mai mult!

Primul lucru pe care îl faci dimineața… beau un pahar mare cu apă.

Ritualul de frumusețe durează… minimum 15 minute.

De câte ori pe săptămână porți tocuri… zilnic! Și nu exagerez! Doar pe acasă nu le port.

Piesa vestimentară preferată… fusta.

Parfumul preferat… Si de Georgio Armani.

Ultima carte citită… „The last letter from your lover” de Jojo Moyes.

Mâncarea preferată… kebab.

Actorul preferat… nici nu-mi vine să cred, dar nu am unul! Sau poate îmi plac prea mulți ca să îi enumăr pe toți.

Destinația ideală… Dubai.

Vloggerul preferat… Lauren Curtis.

Trei lucruri care te inspiră… natura, aspirațiile și Instagramul.

1

Ana Badaneu, Miss Moldova 2017: „Cunosc lumea modellingului destul de superficial”
Articolul anterior
Elena Bivol, în vacanță cu fiica sa. Cât de stilate sunt cele două
Articolul următor
Alte articole interesante