La ce vârstă îmbătrânesc femeile!

Rezultatele unui sondaj spun că primul semn care arată că femeile încep să îmbătrânească este scăderea apetitului sexual şi creşterea dorinţei de a reuşi în carieră. Un alt indicator este schimbarea preferinţelor în ceea ce priveşte hainele şi muzica, potrivit www.femeia.ro.

separator

Când începe vârsta de mijloc

Aproximativ jumătate dintre cei 1000 de respondenţi ai unui sondaj realizat de site-ul SeekingArrangement.com au declarat că 28 de ani este vârsta de la care se poate considera că tinereţea a ajuns în punctul culminant, iar femeile încep de aici să îmbătrânească. Conform sondajului, 37% dintre femeile participante care au acceptat să răspundă la întrebări şi 39% dintre bărbați, au spus că 28 de ani reprezintă vârsta de la care începe îmbătrânirea.

Vârsta de aur a femeii

Toţi participanții au fost de părere că primele semne care arată că tinereţea a trecut este scăderea interesului pentru sex, ascensiunea în carieră devenind o prioritate. Un al doilea semn a fost cel legat de emisiunile urmărite şi de posturile de radio ascultate. Sondajul a concluzionat că femeile care preferă emisiunile emoţionale în defavoarea celor de divertisment şi muzică, iar la radio ascultă posturile de ştiri sau de muzică clasică şi le ignoră pe cele care difuzează muzică de ultimă generaţie, au început drumul pe panta descendentă a existenţei.

Sânii spun cu precizie vârsta femeilor

De fapt, femeile nu îmbătrînesc niciodată şi fiecare etapă din viaţa lor este specială şi unică. Lucrurile se transformă, pasiunile se modelează, interesele se modifică, dar cu toate acestea femeile adevărate sunt tinere ca la 20 de ani, şi la 30, şi la 40, și la 60!

Fetele bune devin femei bune. Fetele rele – amante seducătoare.
Articolul anterior
Doi copii au murit în Mexic din cauza unui vaccin
Articolul următor
Alte articole interesante