Lilu: “Nu sunt un orator, sunt un om al emoţiilor!”

A avut loc primul seminar motivaţional „Fericirea e la îndemâna oricui”, organizat de Lilu. Timp de două ore, prezentatoarea tv a reuşit să le inspire, să le motiveze şi să le facă să zâmbească pe toate femeile din sala Filarmonicii Naţionale.

separator

“Nici nu am simţit cum au zburat două ore. Femeia aceasta e plină de optimism, e o plăcere să o asculţi. Mai aşteptăm seminare de aşa gen”, spune Valeria G.

“Îmi doream demult să o văd şi să o ascult pe Lilu, dar nu în faţa sticlei. Am învăţat atâtea de la acest seminar…şi să mă accept aşa cum sunt, şi să mă bucur de tot ceea ce am, şi să mă iubesc mai mult. Nişte sfaturi de nota 10”, zice Irina P.

_MG_9066 _MG_9095 _MG_9096 _MG_9107
_MG_9114

Dacă nu ai fost prezentă la eveniment, îţi trecem în revistă cele mai bune sfaturi de la Lilu.

  • Primul lucru pre care vă îndemn să-l faceţi, este să vă acceptaţi. Viaţa nu iubeşte copii la indigo, viaţa iubeşte unicitatea, spunea Osho. Nu vă comparaţi cu nimeni. Mulţi mă întreabă dacă am idoli- nu, nu am. Eu am forma mea de exprimare, forma mea de manifestare. De ce ar trebui să învăţ de la cineva cum să vorbesc, cum să mă mişc? Vă îndemn şi pe voi să vă acceptaţi, să vă iubiţi aşa cum sunteţi. Să vă spuneţi în fiecare dimineaţă că sunteţi frumoase.
  • Fiţi încrezute în voi, nu vă mai temeţi. Viaţa e ca un instrument muzical, trebuie să învăţaţi să cântaţi la el, trebuie să învăţaţi să trăiţi. Am fost născuţi pentru a experimenta, pentru a comunica, pentru a evolua.
_MG_9059 _MG_9071
  • Iubiţi-vă pentru că atunci când un om se iubeşte, el răspândeşte iubire în jur. Zâmbiţi în fiecare zi pentru o faţă zâmbitoare deschide foarte multe uşi. Aveţi grijă ce cuvinte vă spuneţi vouă în fiecare zi. Toate lucrurile se repară sau se aruncă, iar emoţiile pe care nu le-aţi trăit rămân în voi…şi se otrăvesc. Şi-atunci vă îmbolnăviţi, rămâneţi încruntate, supărate pe viaţă pentru că nu a-ţi fost adevărate. Fiţi echilibrate cu voi! Spuneţi-vă: sunt frumoasă, sunt deşteaptă, sunt fenomenală!
  • Staţi în singurătate. Meditaţi! Ascultaţi-vă! Aflaţi de ce aveţi nevoie pentru a fi fericite. Analizaţi toate gândurile care vă vin în minte. Nu judecaţi! Nici oamenii, nici faptele, nici lucrurile.
_MG_9086 _MG_9111
  • Fiţi recunoscătoare. Mulţumiţi în fiecare zi. Noi plângem că nu avem maşină luxoasă, că nu avem casă, că nu avem inele, dar nu ne gândim că unii oameni nu au ce mânca, nu au cu ce mânca. Noi atât de multe lucruri putem să facem şi nu suntem recunoscători pentru asta. Vrem întotdeauna mai mult şi mai mult. Spuneţi mulţumesc pentru că sunteţi sănătoase, pentru că aveţi copii sănătoşi, pentru că puteţi merge. Nu trebuie să stea totul la picioarele voastre, trebuie să meritaţi asta.
  • Spuneţi oamenilor dragi că îi iubiţi pentru că nu se ştie când e ultima dată.Îmbrăţişează-ţi părinţii, copiii, buneii!
  • Nu renunţaţi la visele voastre! Munciţi pentru a le realiza. Credeţi în voi, fiţi fericite acum şi aici. Nu amânaţi fericirea!

_MG_9122
_MG_9113
 
_MG_9124

O sumă generoasă din vânzarea biletelor la seminar a fost donată Verei, o femeie bolnavă de cancer stadiul 4 care are 3 copii.

Text: Sorina Ţurcanu

Ce mănânci seara ca să nu te îngraşi
Articolul anterior
5 reguli de aur pentru prevenirea bolilor de ficat
Articolul următor