Moldoveanca care a primit titlul “Miss Cannes Film Festival”: “Am petrecut alături de celebritățile internaționale nu o singură dată”

Dacă până acum nu era cunoscută pentru că-i plecată din țară, după ce a primit titlul “Miss Cannes Film Festival”, o Moldovă întreagă se mândrește cu ea. Este vorba despre Doriana Steţenco, tânăra stabilită în Franța, pentru care petrecerile între celebrități au devenit un lucru obișnuit. Află ce face moldoveanca în Nice, care sunt hobby-urile ei și cum a ajuns să participe la un concurs de frumusețe de mare  amploare.

separator

O moldoveancă a primit titlul “Miss Cannes Film Festival”

Acum 3 ani, m-am stabilit în sudul Franței. Am venit aici să studiez la Universitatea din Nice, specialitatea “Traducerea specializată în economie”. Am plecat de acasă în căutarea mai multor oportunități și a unui nivel de viață mai dezvoltat. Fiind acceptată la facultatea din Nice, nu puteam refuza visul de a mă stabili într-un oraș european dezvoltat.

La moment, am luat o pauză în privința studiilor pentru a profita de ofertele care mi s-au deschis în domeniul modellingului. În ultima vreme, a devenit ocupația mea principală. Pe lângă asta, îmi place pictura, frecventarea expozițiilor de artă, joggingul pe Promenada din Nice.

Cannes este în apropiere de Nice, deci mi s-a întâmplat deseori să muncesc aici. Stilista designerului olandez Addy van den Kromenacker, cu care am avut ocazia să colaborez, m-a invitat să particip la acest concurs.

Am participat la concurs din curiozitate și plăcere, nu aveam intenția să câștig. Din contra, eram convinsă că se cunoaște deja învingătoarea, potrivit zvonurilor despre concursurile de acest gen. Am avut proba defilarea în mai multe ținute de seară și în costum de baie, prezentarea și întrebări din partea juriului. Bănuiesc că prezentarea mi-a fost reușită datorită lipsei de stres și atitudinei glumețe, eu necrezând că este posibil de a lua acest titlu.

10698712_10202022336474095_2002934190380610374_n

Am avut ocazia să fiu prezentă la petreceri alături de celebrități nu o singură dată. Este un lucru normal atunci când trăiești pe Coasta de Azur. Mai ales în timpul festivalului de la Cannes, nu este deloc complicat.

În prezent, încerc să mă cultivez în domeniul artei și al fotografiei, îmi perfecționez limbile străine, acestea fiind pasiunea mea principală.

Rețeta celui mai rapid tort din ciocolată!
Articolul anterior
Boala aparent ,,tăcută’’, dar care afectează mai mult de jumătate dintre moldoveni
Articolul următor
Alte articole interesante