Nicoleta Gavriliță: „Am nevoie să fiu singură, să mă descopăr”

Tânăra interpretă este talentată și ambițioasă, iar datorită acestor calități, i se rezervă un viitor promițător în muzică. A câștigat numeroase concursuri internaționale, iar proiectul Vocea României i-a adus multe schimbări în viață și în carieră. Află care sunt interesele ei, de ce nu e într-o relație, care sunt planurile pentru viitor și pașii spre o carieră de succes.

separator

 • unicamd unica.md Când și de ce ai decis că trebuie să te faci interpretă?
 • Nicoleta Mi-a fost destul de ușor să aleg muzica. Părinții mei sunt muzicieni și de când eram mică, am început să cânt oricând aveam ocazia, având susținerea lor. Mi-am dat seama la 11 ani că asta vreau să fac și cred că n-am greșit.

 • unicamd unica.md În afară de muzică, ce îţi mai place să faci?
 • Nicoleta Mă regăsesc în foarte multe lucruri. Recent, am început să fiu foarte atrasă de teatru și de lumea asta a nebuniei. În general, mă bucur zilnic de foarte multe lucruri mici. Îmi plac călătoriile, cafeaua, serile de vară, moda și muzica anilor 50-60, ploaia, vinul roșu, marea, caii și multe altele.

 • unicamd unica.md Cine-ți scrie versurile, muzica pentru piesele tale?
 • Nicoleta Am colaborat cu diferiți oameni. De când lucrez cu echipa de la Tamtam Studio, m-a ajutat mult Călin Goia la partea cu versurile, muzica o compun eu singură, uneori în colaborare cu Andrei Tostogan.

 • unicamd unica.md Care dintre piesele tale îți este mai aproape de suflet?
 • Nicoleta Toate îmi sunt dragi, dar probabil, ca stare, mă reprezintă cel mai bine Heart Between, o piesă pe care am compus-o la 17 ani.

 • unicamd unica.md Cu cine dintre artiști ai vrea sa colaborezi?
 • Nicoleta Cu foarte mulți! Mi s-ar părea drăguță imaginea cu mine și Selah Sue pe aceeași scenă, de exemplu.

 • unicamd unica.md La ce proiecte lucrezi la moment?
 • Nicoleta La mai multe proiecte. În luna iunie am de susținut două concerte importante, unul dintre ele fiind examenul meu de licență. Pregătim, împreună cu băieții de la Alex Calancea Band, un program de muzică jazz foarte frumos. În paralel, mă ocup de promovarea videoclipului nou pentru piesa D.B.D, lansată la începutul lui mai împreună cu Tamtam Studio și Media Pro Music, și nu în ultimul rând, împreună cu grupul vocal acapella – The Twisters, din care fac parte de mai bine de un an, mă pregătesc pentru festivalul de jazz de la Timișoara.

 • unicamd unica.md Fiind foarte ocupată, găsești timp pentru viața personală?
 • Nicoleta Nu am mereu programul atât de încărcat, respectiv reușesc să călătoresc, să merg la teatru, la cinema, încerc să găsesc timp suficient pentru mine și pentru cei dragi.

 • unicamd unica.md Nu ești într-o relație pentru că ți-e mai bine singură sau încă nu ai găsit bărbatul potrivit?
 • Nicoleta Momentan, sunt într-o perioadă în care am nevoie să fiu singură, să cresc pe plan profesional, să mă descopăr pe mine, să citesc, să privesc filme, să cunosc destine, oameni și să învăț de la ei.

 • unicamd unica.md Ai descoperit principiul care asigură succesul unui interpret?
 • Nicoleta Cred că e același principiu pe care ar trebui să meargă orice om, orice ar face, în orice domeniu și anume: să-ți asculți inima, să mergi după propriul instinct.
 • Text: Mihaela Sorocean

Cuplurile în care soția este mai slabă decât soțul sunt cele mai fericite, potrivit unui nou studiu

Chiar dacă la prima vedere, afirmația oamenilor de știință ar semăna mai mult cu un stereotip, argumentele lor sunt cât se poate de convingătoare. Așadar, dimensiunea corpului poate juca un rol în relația de cuplu. 

Tinerii căsătoriți au completat întrebări de satisfacție o dată la patru ani, iar studiul a arătat, în medie, că în căsătoriile în care soția era mai slabă decât soțul, aceștia erau mai fericiți. Aceasta s-a bazat pe IMC-ul cuplului (indicele de masă corporală), care poate fi calculat folosind greutatea și înălțimea. Acest lucru nu înseamnă că este nevoie ca femeile să urmeze o dietă și exerciții fizice extreme, ci mai degrabă se referă doar la IMC în raport cu soții lor.

Percepția atractivității femeilor diferă de cea a bărbaților

Într-un alt studiu, bărbaților și femeilor li s-au oferit 100 de fotografii și li s-a cerut să evalueze cât de atrăgătoare au găsit persoana din imagine. Bărbații tindeau să fie de acord cu femeile pe care le considerau atractive, în timp ce femeile aveau rezultate mai variate.

Calitățile pe care bărbații le-au preferat și s-au dovedit a fi mai atrăgătoare au fost silueta subțire și seducția, în timp ce femeile au preferat bărbații subțiri și musculoși.

Femeile tind să prefere bărbații mai robuști datorită evoluției și tendințelor primare

Obiceiurile vechi mor greu. Datând din instinctele noastre de peșteră, femeile văd bărbații bine făcuți ca pe niște vânători puternici care le pot proteja și le pot oferi hrană. Acesta poate fi motivul pentru care, instinctiv și subconștient, femeile tind să fie mai atrase de bărbații mai înalți și mai bine făcuți.

Există întotdeauna excepții

În timp ce studiul a arătat că majoritatea cuplurilor au avut rezultate similare, au existat excepții, deoarece mulți alți factori joacă un rol masiv în ceea ce privește fericirea în căsnicie, cum ar fi sănătatea mintală, nivelul veniturilor, viața socială etc. Acest lucru demonstrează că femeile de orice dimensiune și statură pot fi mulțumite cu partenerul potrivit.

sursa

„Înainte să nasc, soţul mi-a zis că nu mă mai iubeşte”

O femeie a ținut să-și scrie povestea pe rețelele sociale pentru a aminti tuturor că fericirea vine din interior, nu exterior.

“O vilă mare, o pisicină în curte, două mașini frumoase în fața casei și așteptând primul copil. După 9 ani de căsnicie, aveam totul. Cel puțin așa credeam.

Mai aveam două zile și urma să nasc, când o discuție cu soțul meu m-a dărmat complet.

– Vreau să fiu alături de copil, dar să știi că nu te mai iubesc.

Nu-mi venea să cred ce aud. Observasem că se îndepărtase de mine în timpul sarcinii, dar mă gândeam că doar îi este frică de noua lui meserie, cea de tătic.

Mi-a spus că avusese o aventură acum cinci ani și că de atunci și-a dat seama că nu mai simte nimic pentru mine.  M-am gândit la copilul meu și i-am spus că îl iert și că trebuie să încercăm să ne salvăm căsnicia.

Înainte să nasc aveam tot felul de sentimente. Eram entuziasmată că îl voi cunoaște pe cel mic, dar îmi era frică de soarta căsniciei mele.

Cosmin s-a născut într-o vineri, în iunie. Era așa frumos și inocent. Nu știa ce haos e în viața mamei lui. Cred că avea vreo patru luni când mi-am dat seama de adevăratul motiv al soțului meu. Avea o aventură de când rămăsesem însărcinată și aceasta continua. Mi-am luat copilul de cinci săptămâni și am lăsat în urmă și piscina și vila și visele mele.

Ne-am mutat într-o garsonieră minusculă. Nu m-am simțiti niciodată atât de singură și compleșită de necazuri. Eram disperată.

Nu-l lăsam pe Cosmin să mă vadă plângând. Mă ascundem în baie.

Cosmin avea vreo patru luni când am ajuns la capătul puterilor. M-am certat groaznic cu tatăl copilului meu. M-am ascuns în baie, m-am așezat în poziția fetală și mi-am zis că nu vreau să mai trăiesc. A urmat o liniște groaznică. Nici nu știu cum am stat pe jos în baie cu lacrimile șiroind pe obraji, dar la un moment dat am găsit o putere în mine cum nu credeam că există. M-am descis să îmi iau viața în mâini, să nu-l las pe fostul soț să îmi afecteze viața. Mi-am dat seama că acordasem prea multă atenție slăbiciunilor mele și ajunseseră să îmi conducă viața.

Mi-am făcut bagajele, am luat copilul și am plecat la fratele meu. pe drum mi-am dat seama cine era motivul pentru această putere, copilul meu. El mi-a dat putere să continui, să mă trezesc în fiecare dimineață. Mi-am dat seama că fericirea mea vine din interior.

E o lecție pe care trebuie să o învețe oricine. Eu făcusem greșeala să îmi bazez identitatea pe căsnicia mea, pe lucrurile materiale din jurul meu. Eu am învățat că eu sunt responsabilă pentru fericirea mea.”

sursa: www.unica.ro

Zodiile bărbaților care se îndrăgostesc pentru totdeauna de tine

Astrologia îți poate oferi câteva indicii cu privire la zodiile bărbaților care se simt puternic atrași de tine. Iată care sunt, în funcție de zodia ta:

Berbec

Indiferent ce faci, în jurul tău roiesc în special bărbații din zodia Balanță. Îi atragi ca un magnet și este posibil și ca partenerul tău de viață să fie născut în această zodie. De asemenea, nativii din zodia Capricorn au o slăbiciune pentru tine și te remarcă întotdeauna.

Taur

Există o atracție puternică între zodiile Taur și Fecioară, astfel că bărbații care se îndrăgostesc iremediabil de tine sunt de obicei născuți în această zodie. Pe de altă parte, poți descoperi că există întotdeauna o tensiune sexuală între tine și nativii din zodia Scorpion.

Gemeni

Bărbații din zodia Balanță par să fie fascinați de tine, iar dacă ar fi să faci un top al celor care au fost îndrăgostiți de tine de-a lungul timpului, vei descoperi că Balanța se află pe primele locuri. Și bărbații din zodia Săgetător te remarcă din prima clipă și de obicei există o atracție sexuală pe care nu o poți ignora.

Rac

Personalitatea ta fermecătoare nu trece niciodată neobservată de bărbații din zodia Capricorn. Nativii din această zodie sunt atrași ca un magnet de tine și sunt șanse mari ca partenerul tău de viață să fie născut în această zodie. Și bărbații din zodia Fecioară sunt fascinați de tine, iar cei mai mulți nativi ai acestei zodii cu care te întâlnești fac o pasiune pentru tine.

Leu

Nu vei trece niciodată neobservată dacă în preajma ta se află un bărbat în zodia Leu. Nativii din aceeași zodie se îndrăgostesc iremediabil de tine și vor face orice pentru a-ți atrage atenția. De asemenea, bărbații din zodia Balanță te consideră uimitoare și se îndrăgostesc până peste cap de tine.

Fecioară

Atragi ca un magnet bărbații născuți în zodia Scorpion. Cei mai mulți bărbați care se îndrăgostesc la nebunie de tine sunt născuți în această zodie. Atracția este una instantă și în mod clar nu poate fi ignorată. Și bărbații din zodia Pești te remarcă întotdeauna și se străduiesc să îți atragă atenția.

Balanță

Nativii din zodia Berbec se află în topul celor care se îndrăgostesc de la prima vedere de tine. Bărbații din Berbec te consideră fascinantă și cei mai mulți fac o pasiune pentru tine, chiar dacă nu îți mărturisesc. Și nativii din Vărsător pe care îi întâlnești de-a lungul timpului se gândesc pentru multă vreme la tine.

Scorpion

Îi atragi iremediabil pe bărbații născuți în zodia Leu. Cei mai mulți dintre ei sunt fermecați de alura ta misterioasă și de senzualitate a ta. Bărbații din zodia Leu se îndrăgostesc de tine și nu vor ezita să îți arate. Ai același efect hipnotizant și asupra nativilor din zodia Fecioară.

Săgetător

Reușești să captezi atenția și admirația celor mai mulți bărbați din zodia Vărsător pe care îi întâlnești de-a lungul timpului. Acești nativi sunt atrași instant de firea ta independentă și atitudinea optimistă. Și bărbații din zodia Leu te vor remarca din prima clipă și sunt șanse mari să se îndrăgostească rapid.

Capricorn

Nu vei trece niciodată neobservată dacă în preajma ta se află un bărbat născut în zodia Taur. Acești nativi te vor remarca din prima clipă și cei mai mulți bărbați din această zodie pe care îi întâlnești se vor îndrăgosti iremediabil de tine. Și bărbații din zodia Vărsător se simt puternic atrași de tine și îți vor arăta acest lucru.

Vărsător

Săgetătorul este una dintre zodiile bărbaților care te vor remarca din primul moment în care te întâlnesc. Bărbații născuți în această zodie vor fi fascinați de personalitatea ta deschisă și de independența de care dai dovadă. Și bărbații din zodia Balanță se îndrăgostesc cu ușurință de tine și în mod sigur îți vei da seama de asta.

Pești

Reușești să îi atragi ca un magnet pe bărbații născuți în aceeași zodie ca tine. Nativii din Pești simt că sunt pe aceeași lungime de undă cu tine și vei observa că mulți dintre ei se îndrăgostesc până peste cap de tine. Ai o conexiune aparte și cu bărbații din zodia Fecioară, care te vor remarca întotdeauna.

sursa

De ce nu trebuie să feliezi căpşunele
Articolul anterior
Un medicament nou este capabil să trateze formele de tuberculoză, rezistente la tratament
Articolul următor