O femeie frustrată se vede de la o poștă

Despre sex sunt scrise cărți întregi, chiar mai multe decât aș putea citi într-o viață, iar eu nu sunt cel mai bun expert în a filozofa în acest domeniu, totuși știu cu exactitate că o femeie frustrată poate fi văzută de la o poștă, iar eu chiar la Poștă și am întâlnit-o., așa își începe relatare o bloggeriță, potrivit  victorianonii.com.

separator
femeie111-frustrata-depresi

Și ea nu e stresată pentru că nu are bani, înțelegere sau frumusețe, toate frustrările femeilor se trag din lipsă de sex. Nu sunt Freud pentru a înțelege, că individa care stătea la poștă pentru a achita o chitanță a început să strige nu pentru că cineva i-a luat locul, dar pentru că bărbatul său nu a făcut-o să strige acasă…să strige așa ca să-i piară orice dorință nu doar să ridice vocea, dar chiar și să vorbească. Și zicala ceea, femeia nebătută e ca o casă nemăturată, ai încurcat un pic vorba frate….femeia neavută e ca o casă plină de păragină.

Iar atunci când o femeie nu e împlinită sexual toată lumea e de vină în ochii ei, iar capul relelor e bărbatul. Și nu un bărbat anumit, ci toți bărbații sunt văzuți ca niște impotenți netrebnici care nu pot să-și îndeplinească rolul de Misia a tot spermificator.

Of, nu. Мужчина не бык осеменитель, el nu poate să alerge cu instrumentul gol pe stradă și să strige свободная касса, iar tu să stai și să alegi ca la magazin cel mai tare și lung băț de cârnaț. Iar dacă dorești să-ți faci o tartină, ar trebui să depui și tu un efort, măcar un pic, mai ales dacă ești atât de flămândă încât ai mânca chiar și o sasiscă turtită, plesnită și amărâtă.

Citește continuarea pe victorianonii.com.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante