Sexy-bucătăreasa care a aruncat șorțul de gătit la gunoi de dragul sportului!

Irina

separator
Gurgurov este una dintre cele mai proaspete achiziții la Unica Sport. Muncește ca instructor la  filiala Silueta Plus de aproape doi ani. Corpul ei bine lucrat întoarce multe capete pe stradă. Și doar soțul are drepturi depline să se bucure de această frumusețe acasă. În acte este bucătar tehnolog, dar în momentul în care a ajuns să facă antrenamente la Unica Sport, a schimbat șorțul de bucătărie pe uniforma sportivă.

Aproape doi ani am frecventat antrenamentele de la Unica Sport, ca să-mi dau seama că vreau să fiu mai aproape de ceea ce fac. Așa un hobby și o pasiune s-a transformat într-o profesie.

După ce m-am căsătorit, am mai făcut o schimbare radicală în viață. Am învățat să fiu un instructor profesionist și să ajut femeile să slăbească.

Sexy-bucătăreasa care a aruncat șorțul de gătit la gunoi de dragul sportului!

În diploma mea scrie că sunt inginer tehnolog în alimentația publică. Trebuia să fiu un bun bucătar, iar mai apoi un bun tehnolog. Dar ideea de a sta în bucătărie mi-a displăcut când mi-am dat seama ce mă va aștepta.

Acasă nu gătesc, în familia noastră soțul e șef la bucătărie.Îi mai fac uneori surprize culinare, dar se întâmplă foarte rar.

Cartea de rețete pe care am adunat-o la facultate s-a îngustat foarte mult după ce am ajuns la Unica Sport. Profesorii m-au învățat să gătesc gustos, iar Galina Tomaș mi-a băgat în cap să gătesc sănătos și să deschid mai rar frigiderul.

Sexy-bucătăreasa care a aruncat șorțul de gătit la gunoi de dragul sportului!Sexy-bucătăreasa care a aruncat șorțul de gătit la gunoi de dragul sportului!
Sexy-bucătăreasa care a aruncat șorțul de gătit la gunoi de dragul sportului!

Prezentatoarea Cristina Moldovanu alături de viitorul socru?
Articolul anterior
A renunțat la păr. Vera Brejneva s-a tuns băiețește!
Articolul următor
Alte articole interesante