Sunt femeie, iar zona mea erogenă este creierul

“Atunci când întâlnesc un bărbat, dau atenție la două lucruri: costumul lui și mintea. Pentru că și una și alta mă înnebunesc. Iar dacă costumul este ceva mai oficial și se iartă lipsa acestuia, atunci lipsa minții – este fatală.”, scrie pe dozadesucces.ro.

separator

“În trecut am întâlnit un băiat pe care îl chema Mihai. Avea un corp bronzat, un maiou răvășit, unghiile și mâinile unei persoane care poate repara orice  – de la o rablă de mașină până la un avion. Eram împreună, stăteam lângă foc pe malul unui râu, savuram a opta ceașcă de cafea și ne plăceam nebunește. El era încântat de fata care știa să-l asculte, iar eu nu-mi puteam lua ochii de la musculatura reliefată de sub maiou.

A doua zi ne-am despărțit, promițându-ne să ne scrim scrisori de dragoste și să ne repetăm întâlnirea. Primul SMS (ăsta era ca și cum ar fi primul sărut) m-a doborât pur și simplu: „Nustiu de ke insa mie dor de u. Muah”. Mihai, dragul meu, asta nu doar că m-a doborât, asta pur și simplu m-a omorât.

Discuțiile noastre de mai apoi mi-au confirmat temerile, că maioul răvășit era un semn pentru cele ca mine. Flăcăul înflăcărat îmi spunea la telefon că toate fetele din orașul său sunt niște needucate care fumează și beau de la 14 ani și le fac viața un calvar bărbaților. Iar bărbații erau cei care făceau tot posibilul și aduceau bani în casă.

Cu un așa șir de noutăți dintr-un oraș provincial, eu cu viața mea din Capitală, mă simțeam un pic incomod – și anume că sunt o norocoasă. Iar cu timpul am înțeles că Mihai nu era doar departe fizic, dar și un pic cu inteligență: „Lucrezi online, da? Și cum e asta?” Pentru un moment m-am gândit: chiar, cum să-i explic unui simplu băiat ce fac eu? „Îmi pun unghiile cu manichiură franceză pe butoanele tastaturii, Mihai” – „ Și îți plătesc pentru asta?” – „Da.” – „Ai voștri acolo îs duși cu pluta”.

Nu l-am contrat. Pur și simplu am încheiat orice discuție. Pentru ca să ascult de fiecare dată zeci de istorii despre cât de obosit este lucrând într-un garaj și un alt monolog despre lipsa banilor, era insuportabil. Avea nu știu de unde certitudinea că va veni în Capitală și va trăi alături de mine fericit până la adânci bătrâneți. Da, eu pot să îi iert unui bărbat lipsa costumului în garderobă, însă lipsa ambițiilor și scopurilor în viață – niciodată. Fie ele oricât de mici ar fi.

«Cea mai deșteaptă, da?»

Probabil, cea mai urâtă și incredibilă invidie în viață, poate fi doar a bărbaților care invidiază femeile deștepte. Feminism, emancipare, „vrăjitoarele trebuie arse pe rug!”. „Crezi că dacă ai o facultate, citești cărți, îți poți permite orice, da?!”

Cred că da.

De ce nu?

Despre sex la masă

Când mă întâlnesc cu un bărbat, vorbim despre muncă. Pentru că ce poate fi mai interesant decât să afli cu ce se ocupă, cum trăiește, peste ce a trecut ca să aibă toate acestea și să devină cine este acum. Iar de aceste răspunsuri am mai mare nevoie decât să știu cum a petrecut cu băieții la fotbal.

Nu trebuie să mă distrezi – nu sunt plictisită. Iar dacă acum sunt aici cu tine, înseamnă că ești interesant pentru mine. Relaxează-te și spune-mi, cine ești. Cum ai fost în copilărie, ce vrei să faci în viitor. Unde mergi, bărbate? Pe cine iei cu tine?

Înțeleg că este complicat. Înțeleg că nu ești obișnuit. Pentru că de obicei, fetele nu pun așa întrebări când vă întâlniți. E mai sigur să vorbești despre vremea de afară, să taci, să analizați gustul latte-ului din caramelă. Da asta, asta funcționează, indiscutabil. Creierul imediat începe să funcționeze. Dar de ce? Ce vom face mai departe cu acest corp în cămașă scumpă și saliva din colțul gurii?…

Se spune că femeile iubesc cu urechile. Însă eu, cu toată responsabilitatea declar: femeile iubesc cu mintea. Ele se pot îndrăgosti de pătrățelele de pe abdomenul tău, de gropițele din obraji, de zâmbetul tău, dar te vor iubi cu mintea.

Iar acum povestioara promisă despre sexul la masă. Dacă vreodată în discuția pe care ai avut-o cu vreo femeie, aveai ochii strălucitori ca luminițele de pe bradul de Crăciun, reacțiile erau rapide, cred că îți este cunoscut și înțeles orgasmul intelectual,  pe care îl obții datorită inteligenției interlocutorului tău.

Eu admir cu plăcere bărbații deștepți – acesta este tipul meu preferat de persoane. Pentru că a venit timpul unui nou tip de sexualitate – acea din cap.”

Și-a părăsit soția și copiii pentru amantă. După 8 ani a realizat un lucru devastator

Un bărbat a ales să își facă o nouă familie alături de amantă, părăsindu-și soția și cei doi copii. Cu timpul, bărbatul a realizat că a făcut o mare greșeală, dar după 8 ani a cunoscut ce înseamnă să fii părăsit de persoana iubită. Ce s-a întâmplat cu soția lui?

Cum se manifesta depresia la barbati diferit fata de femei?

În viață orice om greșește, dar câteodată greșelile pot aduce multe suferință, mai ales persoanelor din jur. Este povestea unui bărbat care și-a părăsit familia pentru a fi cu amanta, pe care susține că a iubit-o foarte mult. Cu două luni înainte de a împlini 10 ani de căsnicie, acesta și-a părăsit soția și cei doi copii. A cunoscut-o pe Eva pe Facebook, iar chimia dintre ei a fost extrem de puternică.

Lipsea tot mai des de acasă, iar momentele petrecute alături de Eva erau minunate. În tot acest timp, soția sa își petrecea timpul cu copiii, avea grijă de casă și se ocupa de tot ce ține de familia ei. După ce s-au despărțit, el s-a mutat împreună cu amanta în alt oraș, iar fosta soție a rămas cu custodia copiilor.

„Eram insurat, imi cunosteam soţia de 15 ani. Am parasit-o cu doua luni inainte de aniversarea a 10 ani de la nunta.
Eram parintii a doi copii minunati, care acum sunt adolescenti, atunci aveau 7 respectiv 9 ani.Calatoream cu serviciul, stateam la 3 hoteluri pe saptamana. Asa am ajuns sa o intalnesc pe Eva*.Credeam ca sotia nu ma mai iubeste. M-am convins singur de faptul ca nu ii pasa de mine sau de nevoile si dorintele mele, imi dorea doar salariul.De fiecare data cand vorbeam mi se parea ca ma cicaleste si ca se plange de ceva. Ea de fapt cauta atentia mea: un weekend doar noi doi, un film la cinema, o cina in oras – tot ceea ce faceam eu cu Eva* in timp ce imi abandonasem familia.” 

Ce a descoperit bărbatul după 8 ani

A trăit impreună cu Eva vreme de 6-7, dar la un moment dat relația lor se răcise, iar certurile devenise o obișnuință. Atunci, bărbatul și-a dat seama că îi este dor de fosta soție și de copii. În tot acest timp, mama copiilor lui devenise independentă, se ocupa singură de educația copiilor și petrecea timp nelimitat cu el. 8 ani de zile fosta soție a stat singură, fără să își refacă viața. Și-a dedicat toți anii aceștia copiilor.

„Dar am gresit. Mi-am dat seama ca am lipsit de la anii cei mai frumosi din viata copiilor mei. Imi lipsea faptul ca sunt stalpul familiei si imi lipsea timpul petrecut cu ei. Am abandonat lupta si am lasat-o pe sotie sa se ocupe singura de cresterea lor. Desigur, plateam pensie alimentara, dar lipseam la momentele importante din viata lor. Sotia se descurca greu, singura cu cheltuielile casei. Eu luam masa la restaurante selecte, in timp ce sotia mea se chinuia sa le ofere copiilor siguranta de a doua zi.Fosta sotie a stat singura timp de 8 ani. Avea intalniri, dar nu mergea mai departe. Faptul ca a fost singura atata timp, m-a facut sa cred ca nimeni nu o dorea si ca ii lipsesc anumite calitati, pe care niciun alt barbat nu le-a gasit la ea. De fapt, ea a stat singura pentru a se concentra pe copii.”

Un alt bărbat și-a asumat responsabilitatea de a avea grijă de fosta lui familie

Ulterior a venit ziua în care merita și ea să fie fericită. Fosta soție și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, în timp ce fostul soț, care o părăsise pentru amanta, era umbrit de gelozie. DIn păcate, bărbatul a privit cum un alt bărbat și-a luat asupra lui responsabilitatea de a proteja familia lui, familie pe care el o părăsise în urmă cu ani de zile. Cu toate astea, și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o și le-a oferit un sfat celor care vor trece prin același lucru:

„„Astazi locuiesc singur si imi vad copii ocazional. Au crescut mari si ma judeca pentru ca i-am parasit. Cine ii poate invinui? Din toate calitatile Evei, una ii lipsea: ea nu era niciodata mama copiilor mei – dragostea mea adevarata.
Impartasiti povestea mea, de dragul familiei, iubiti si apreciati femeia de langa voi!”

sursa

Cuplurile în care soția este mai slabă decât soțul sunt cele mai fericite, potrivit unui nou studiu

Chiar dacă la prima vedere, afirmația oamenilor de știință ar semăna mai mult cu un stereotip, argumentele lor sunt cât se poate de convingătoare. Așadar, dimensiunea corpului poate juca un rol în relația de cuplu. 

Tinerii căsătoriți au completat întrebări de satisfacție o dată la patru ani, iar studiul a arătat, în medie, că în căsătoriile în care soția era mai slabă decât soțul, aceștia erau mai fericiți. Aceasta s-a bazat pe IMC-ul cuplului (indicele de masă corporală), care poate fi calculat folosind greutatea și înălțimea. Acest lucru nu înseamnă că este nevoie ca femeile să urmeze o dietă și exerciții fizice extreme, ci mai degrabă se referă doar la IMC în raport cu soții lor.

Percepția atractivității femeilor diferă de cea a bărbaților

Într-un alt studiu, bărbaților și femeilor li s-au oferit 100 de fotografii și li s-a cerut să evalueze cât de atrăgătoare au găsit persoana din imagine. Bărbații tindeau să fie de acord cu femeile pe care le considerau atractive, în timp ce femeile aveau rezultate mai variate.

Calitățile pe care bărbații le-au preferat și s-au dovedit a fi mai atrăgătoare au fost silueta subțire și seducția, în timp ce femeile au preferat bărbații subțiri și musculoși.

Femeile tind să prefere bărbații mai robuști datorită evoluției și tendințelor primare

Obiceiurile vechi mor greu. Datând din instinctele noastre de peșteră, femeile văd bărbații bine făcuți ca pe niște vânători puternici care le pot proteja și le pot oferi hrană. Acesta poate fi motivul pentru care, instinctiv și subconștient, femeile tind să fie mai atrase de bărbații mai înalți și mai bine făcuți.

Există întotdeauna excepții

În timp ce studiul a arătat că majoritatea cuplurilor au avut rezultate similare, au existat excepții, deoarece mulți alți factori joacă un rol masiv în ceea ce privește fericirea în căsnicie, cum ar fi sănătatea mintală, nivelul veniturilor, viața socială etc. Acest lucru demonstrează că femeile de orice dimensiune și statură pot fi mulțumite cu partenerul potrivit.

sursa

„Înainte să nasc, soţul mi-a zis că nu mă mai iubeşte”

O femeie a ținut să-și scrie povestea pe rețelele sociale pentru a aminti tuturor că fericirea vine din interior, nu exterior.

“O vilă mare, o pisicină în curte, două mașini frumoase în fața casei și așteptând primul copil. După 9 ani de căsnicie, aveam totul. Cel puțin așa credeam.

Mai aveam două zile și urma să nasc, când o discuție cu soțul meu m-a dărmat complet.

– Vreau să fiu alături de copil, dar să știi că nu te mai iubesc.

Nu-mi venea să cred ce aud. Observasem că se îndepărtase de mine în timpul sarcinii, dar mă gândeam că doar îi este frică de noua lui meserie, cea de tătic.

Mi-a spus că avusese o aventură acum cinci ani și că de atunci și-a dat seama că nu mai simte nimic pentru mine.  M-am gândit la copilul meu și i-am spus că îl iert și că trebuie să încercăm să ne salvăm căsnicia.

Înainte să nasc aveam tot felul de sentimente. Eram entuziasmată că îl voi cunoaște pe cel mic, dar îmi era frică de soarta căsniciei mele.

Cosmin s-a născut într-o vineri, în iunie. Era așa frumos și inocent. Nu știa ce haos e în viața mamei lui. Cred că avea vreo patru luni când mi-am dat seama de adevăratul motiv al soțului meu. Avea o aventură de când rămăsesem însărcinată și aceasta continua. Mi-am luat copilul de cinci săptămâni și am lăsat în urmă și piscina și vila și visele mele.

Ne-am mutat într-o garsonieră minusculă. Nu m-am simțiti niciodată atât de singură și compleșită de necazuri. Eram disperată.

Nu-l lăsam pe Cosmin să mă vadă plângând. Mă ascundem în baie.

Cosmin avea vreo patru luni când am ajuns la capătul puterilor. M-am certat groaznic cu tatăl copilului meu. M-am ascuns în baie, m-am așezat în poziția fetală și mi-am zis că nu vreau să mai trăiesc. A urmat o liniște groaznică. Nici nu știu cum am stat pe jos în baie cu lacrimile șiroind pe obraji, dar la un moment dat am găsit o putere în mine cum nu credeam că există. M-am descis să îmi iau viața în mâini, să nu-l las pe fostul soț să îmi afecteze viața. Mi-am dat seama că acordasem prea multă atenție slăbiciunilor mele și ajunseseră să îmi conducă viața.

Mi-am făcut bagajele, am luat copilul și am plecat la fratele meu. pe drum mi-am dat seama cine era motivul pentru această putere, copilul meu. El mi-a dat putere să continui, să mă trezesc în fiecare dimineață. Mi-am dat seama că fericirea mea vine din interior.

E o lecție pe care trebuie să o învețe oricine. Eu făcusem greșeala să îmi bazez identitatea pe căsnicia mea, pe lucrurile materiale din jurul meu. Eu am învățat că eu sunt responsabilă pentru fericirea mea.”

sursa: www.unica.ro

Svetlana Dumitrașcu: „ Cu 140 de kg nu încăpeam la volan și a trebuit să slăbesc 75”!
Articolul anterior
Dima Bilan a pozat nud. Fanele sunt în extaz!
Articolul următor