Video. Viața de calvar a unei femei: „Am fost violată de 1716 ori până să împlinesc 12 ani”

Anneke Lucas a fost vândută de propria mamă unor pedofili belgieni când avea 6 ani. Într-un video emoționant, ea povestește că a fost violată de 1716 ori până la împlinirea vârstei de 12 ani. Femeia a dezvăluit că a ajuns să fie sclava sexuală pentru elita Europei. A fost violată de celebrități, șefi de stat și chiar și de un membru al familiei regale.

separator
snapshot


„Când eram doar o fetită, în țara mea natalaă, Belgia, am fost forțată să fiu sclavă sexuală. Mama mea m-a vândut și mă ducea unde eram solicitată. Șeful acestei rețele de pedofili lucra într-un cabinet ministerial. Clienții erau membri ai elitei. Pe multi dintre cei cu care am fost i-am recunoscut la televizor. FeȚele lor erau foarte cunoscute și nimeni dintre oamenii obișnuiți nu s-ar fi gândit că sunt capabili de așa ceva. Am fost cu VIP-uri, cu șefi de stat și chiar cu un membru al unei familii regale.
Era în anul 1969, aveam în jur de 6 ani. Atunci am fost dusă la prima orgie, într-un castel. Am fost folosită pentru un ritual S&M. Pe o scenă joasa, cu o zgardă de caine în jurul gâtului, am fost forțată sa mănânc fecale umane. M-am simțit atât de umilită. Nu știam ce să fac ca să-mi salvez sufletul. Aș fi preferat să mor atunci.
În sala era o adunătură bizară, îmbracați ca aristocrații sau ca hipioții, fumau, se drogau șfaceau sex. Singurii “curați” erau chelnerii. Tremuram de frică. Îmi auzeam vocea interioara cum țipa la toți acei adulți că ceea ce fac este atât de gresit. Le spuneam în gând că într-o zi vor ajunge la pușcarie.
Toți cei prezenți se bucurau de muzică, droguri și sex. Părea că nu mă vede nimeni. Până când un domn, bine îmbrăcat, la costum, mi-a susținut privirea. Parca m-a înteles. Nu l-am mai văzut niciodată de atunci. Peste niște ani, însă, l-am văzut la televizor. Era un politician belgian de vază.
Apoi am fost dusă într-o celulă. Eram sigură că ma vor omorî, însă mi s-a arătat cadavrul unei persoane foarte tinere. Asta era mesajul că trebuia să tac, altfel ajung așa.
Și am tăcut. Mă duceam la școală, eram foarte timidă, nu aveam prieteni. Ba nu mă băga nimeni în seamă, ba râdeau toți de mine pentru că aveam momente în care nu eram deloc prezentă. Profesorii mă întrebau diverse lucruri, dar eu eram departe… Acasă, nimeni nu dădea doi bani pe mine. De aceea, cu timpul, am început să vâd altfel faptul că barbații puternici, cu standarde înalte, mă voiau pe mine. Mă gândeam că sunt frumoasă, senzuală și am început să mă agăț de această idee pentru a putea supraviețui ororilor îndurate și rușinii.
Când aveam 10 ani, unul dintre membrii rețelei și-a adus băiatul de 20 de ani. Înalt, frumos, blond, ochi albaștri. S-a dat la mine și mi-a spus că sunt o curvă mică. A fost pentru prima dată, în toți acești ani în care am fost forțată să fac aceste lucruri când mi-am spus parerea. “Crezi că-mi place să fiu aici?!”.
De aici a început cea mai intensă perioadă din viața mea, în care m-am simțit iubită, apreciată, înteleasă, dar și abuzată de acelasi barbat. Tânărul de 20 de ani. Un an mai tarziu, nu mai eram de folos rețelei si trebuia să fiu omorâtă. Când a început tortura, el a privit totul râzând. Atunci a fost a treia oară în viata mea când m-am simțit foarte puternică. Aveam atâta mândrie în mine încât furia mi-a dat forță. Am fost arsă cu țigara, apoi dusă într-o camera în care am fost legata de o buturugă de măcelar. Tortionarul meu nu era nimeni altul decat Marc Dutroux. Au facut înconjorul planetei sterile despre el, prin 1996. Se considera că el a pus bazele rețelei de pedofilie. Deși au făcut mulți parte din această rețea, doar Dutroux a fost condamnat la închisoare pe viață, 8 ani mai târziu. Trebuia să mor în acea noapte din 1974, pe acea buturugă de măcelar, însă viața mea a fost salvată în ultima clipă.
În timpul torturii, tânărul a negociat cu politicianul care conducea reteaua. A făcut o întelegere. El se ocupa de afacerile murdare ale politicianului în schimbul vieții mele. Propunerea, însă, l-a costat pe el viața. În această lume, orice semn de umanitate este considerată slabiciune și ești mort.
Viața mi-a fost crutată, dar am fost obligată să tac pentru totdeauna. Mi-au trebuit 40 de ani să am curajul să vorbesc.
În 1988, când aveam 25 de ani, mă plimbam prin Los Angeles când am fost atacată cu fecale umane. Mi-am adus aminte imediat de umilintele suferite în copilarie. Și mi-am spus atunci în gand că mă omor dacă mi se va mai întâmpla ceva asemănător cu ce a fost atunci.
Mi-au trebuit ani buni de terapie ca să scap de aceste amintiri, ca sa scap de rușine, ca să mă pot considera un om normal.
Această dezvaluire face parte din procesul meu de vindecare, pentru a ajunge din nou la acea putere interioară ca sa merg mai departe”, mărturisește femeia.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=vxtcU4LdstE

Sursa

Bărbatul ideal în viziunea unui tată de fată

Înainte de a face un pas important în viața ta, ar fi indicat să ții cont de sfaturile tatălui tău. Va fi mereu cel mai în măsură sfătuitor, atunci când vine vorba despre partenerul de viață al fetei lui.

Popularul blogger Raquel Isabelle a împărtășit, online, recomandările tatălui său cu privire la bărbatul care ar trebui să îi fie alesul, acela care ar putea să o facă fericită, cu adevărat.

  1. Un soț adevărat ar trebui să fie capabil să te facă să râzi.

Întâlnește-te cu un bărbat care te face fericită, dar mărită-te cu el doar dacă te face să râzi până te doare burta. Mărită-te cu el doar dacă reușește să te facă să zâmbești atunci când ești foarte supărată. Lumea nu este așa. Asigură-te că ai lângă tine pe cineva care te poate scoate din stările mai puțin bune. Umorul reprezintă un indicator al inteligenței. Găsește pe cineva care poate transforma banalul în interesant.

  1. Asigură-te că are cicatricile pe partea din spate a palmelor.

Din acest lucru îți poți da seama de experiența sa de viață, de creativitatea lui sau de faptul că știe să își poarte singur de grijă. Nu trebuie să îți lași sufletul pe mâinile unui om care nu știe să aibă grijă de el. Palmele dure sunt mult mai de încredere decât cele moi.

  1. Înainte de a-i spune «Da!», enervează-l. Trebuie să îl vezi speriat și stresat. Stresul poate schimba o persoană.

Înainte de nuntă, ar trebui să îl vezi beat. Ai putea afla mult mai multe despre el. Află-i viciile. Află dacă acestea sunt mai importante decât tine. Dacă un singur lucru nu îți convine, nu continua relația. Chiar dacă îți va fi greu, mai bine acționezi mai repede decât prea târziu. Unii oameni află după mulți ani faptul că nu se potrivesc.

  1. Ai încredere în instinct.

Dacă el te face să te simți nesigură, ridică-te și pleacă fără să cauți vreo scuză. Cel mai bine e să ai încredere în instinctele tale.

  1. Pentru el, nu trebuie să fie banii mai importanți decât tine.

Una este să nu aibă bani și să nu își permită să îți facă unele pofte, iar alta este să aibă, dar să nu îți ofere nimic. Într-o relație, vor exista mereu conflicte din cauza banilor, iar acest lucru duce, de cele mai multe ori, la divorț. Asigură-te, de la început, că în relația voastră nu se va întâmpla acest lucru și că ești mai importantă decât toți banii lui.

  1. Fii atentă la modul în care tratează animalele. Așa va trata și copiii.

Dacă vezi că încearcă să lovească un câine, împachetează-ți lucrurile și pleacă de lângă el. Cu siguranță, un copil mic este de cel puțin două ori mai enervant decât un animal. Oricât de perfect ți-ai considera copilul, acesta va face numai prostii și este inevitabil să nu vă scoată din sărite în anumite momente. Bărbatul de lângă tine ar trebui să fie calm, iertător și să își stăpânească furia, indiferent de situație. Astfel de situații, aparent neînsemnate, îți demonstrează, încă de la primele contacte cu partenerul de ce este în stare bărbatul de lângă tine. Dacă acesta nu se poate controla atunci când este vorba de un câine, cu siguranță nu este bărbatul lângă care ți-ai dori să îți crești copiii…

  1. Dacă el nu te venerează, nu te merită.

Tu ești fetița mea și ești, cu adevărat, perfectă. Cine nu te poate vedea la fel cum te văd eu, nu are decât de pierdut. Sunt persoane care vor încerca mereu să te schimbe. Fii puternică! Dacă bărbatul din viața ta va încerca să te schimbe, tu nu te clinti. Rămâi exact așa cum ești și nu schimba, pentru el, absolut nimic. Tu ești minunată pentru ceea ce ești. Dacă cineva te place, ar trebui să vadă aceste lucruri. Dacă nu se întâmplă acest lucru, cu siguranță ar trebui să cauți pe altcineva care să te merite, cu adevărat!”

sursa

Cum sunt femeile în pat, în funcție de origine: moldovencele, cele mai pătimașe

Latura intimă ar putea fi influențată de originea oamenilor. Se spune că moldovencele sunt cele mai pasionale femei în dormitor, dar și celelalte femei au punctele lor forte. Cum sunt femeile în pat, în funcție de originea lor?

Moldovencele, cele mai pasionale femei

Moldovencele sunt recunoscute pentru pasiunea de care dau dovadă. Ele știu cum să îi cucerească pe bărbați și cum să îi satisfacă în pat. Puțini bărbați s-au plâns de abilitățile erotice ale femeilor născute în această zona a țării. Cuvântul „monotonie” nu există atunci când o moldoveancă întră în acțiune. Având în vedere că femeile din Moldova sunt comunicative și amuzante, se pricep să își exprime fanteziile. Ele oferă multe, însă se așteaptă și să primească atenție în dormitor, altfel partenerul lor va fi certat cu patimă.

Oltencele sunt îndrăznețe

Femeile din Oltenia au o personalitate puternică în pat, reușind să îi intimideze pe bărbați cu ușurință. Ele sunt pretențioase și așteaptă multe de la partenerul lor. Vai de cel care nu se ridică la nivelul așteptărilor! Poate că în restul timpului își doresc că partenerii lor să fie iuți în treaba, însă în dormitor nu se supără deloc dacă actul intim durează mai mult timp. Nu mai este o surpriză pentru nimeni că femeile din această zona a României știu să se distreze. Ele urăsc monotonia, așa că nu refuză experiențele noi. Dimpotrivă, apreciază bărbații care vin cu idei noi, așa că partenerul lor trebuie să le surprindă mereu și să țină pasul cu ele, scrie www.divahair.ro.

Ardelencele își domină bărbații în pat

Femeile din Ardeal se implică întotdeauna sentimental atunci când vine vorba despre viață intimă. Ele nu sunt adeptele aventurilor de o noapte, ci își doresc relații serioase. Ele stau bine la capitolul încredere în sine, așa că nu se lasă stăpânite de complexe în pat, ci trăiesc clipă fără limite fizice sau psihice. Cei care cunosc cel puțin o femeie ardeleancă știu că perfecționismul se numără printre caracteristicile personalității ei. Ardelencelor nu le place să își lase bărbații nesatisfăcuți, ci sunt în stare de orice pentru a-și apară ceea ce este al lor. Mai mult de atât, au momente în care își domină iubiții în pat, însă ei nu se pot plânge de nimic în acest caz.

Muntencele sunt deschise la minte

Despre muntence se spune că sunt femei deschise atunci când vine vorba despre activități erotice. Ele nu au inhibiții în pat și chiar dacă au fost mai timide la începutul vieții de cuplu, reușesc cu ușurință să treacă peste ideile avute în trecut. Poate că dorințele amoroase pe care le au oferă impresia că sunt mereu dornice de aventuri, însă muntencele sunt femei fidele, așa că nici vorba de relații fără viitor. Ele lupta pentru relația pe care o au, fiind dispuse să facă tot felul de compromisuri pentru a-și satisface bărbatul. Spre exemplu, îi vor îndeplini anumite fantezii erotice fără să se gândească prea mult că nu sunt încântate în mod special de ceea ce urmează să facă.

Bănățencele se lasă greu cucerite

Femeile din Banat nu sunt atât de îndrăznețe la capitolul intimitate că celelalte femei din România. Ele nu obișnuiesc să facă primul pas, ci așteaptă să fie cucerite de bărbați. Pentru ele este o mândrie că bărbatul să muncească pentru a le atrage atenția. Însă cel care da dovadă de răbdare și perseverență va fi răsplătit pe măsură așteptărilor, așa că nu va regretă ulterior nicio clipă muncă de lămurire. De asemenea, banatencele sunt atrase de jocurile erotice care implică vânarea partenerei. Cu cât se simt mai dorite de către partener, cu atât sunt dispuse să se implice mai mult într-un act intim.

Fiecare femeie are punctele ei forte atunci când vine vorba despre activități intime, indiferent de zona din care provine. Tu ce părere ai?

Cum trebuie să tratezi un bărbat? Legendara Sophia Loren dă un sfat vital femeilor din întreaga lume

Vom porni de la o greșeală pe care o fac multe femei în cuplul lor. Acestea au tendința să se raporteze greșit la fericire. Cum așa? Ei bine, au impresia că fericirea depinde de partener, de iubirea primită de la el, de felul în care decurge interacțiunea lor, de cadourile primite, de cum este acceptată în familia lui și multe altele. Practic, uită adevăratul motiv al fericirii, scrie www.divahair.ro.

Portretul actriței Sofia Loren, surprinsă în timp ce zâmbește larg

Se concentrează apoi pe aspectul fizic pentru a le fi pe plac bărbaților și recurg la tot felul de metode dureroase și costisitoare pentru a-și transforma chipul sau corpul. Asta înseamnă că, în opinia lor, frumusețea fizică este singurul factor care atrage o persoană de sex masculin. Dar ce înseamnă frumusețea te-ai întrebat? Poți fi frumoasă dacă nu ești fericită? Poți fi fericită dacă nu te afli în armonie cu tine? Ți-ai pus vreodată aceste întrebări?

Toate sunt strâns legate, iar explicația pentru acest fapt vine chiar de la Sophia Loren, legendara actriță italiană. Nu este psihilog atestat, dar întotdeauna a fost sinceră și a vorbit deschis despre experiențele sale. Iar la cei 88 de ani împliniți în 2022, sigur a trecut prin multe. A avut mulți admiratori și încă este cosniderată una dintre cele mai frumoase femeii ale lumii. Dar ce o face atât de specială? Are un secret pe care l-a ambalat într-un citat celebru, prin intermediul căruia vrea să transmită ceva tuturor femeilor.

„Frumusețea este ceea ce simți în interior și se reflectă în ochii tăi. Nu este ceva fizic.” – a spus Sophia Loren.

Luminozitatea de pe chip, căldura din privire, tandrețea, încrederea în sine – toate alcătuiesc frumusețea naturală. Și ea nu se găsește în cabinetele chirurgilor, în marile casede modă sau în sălile de fitness, ci în interiorul tău.

Dacă vrei să fii frumoasă, nu trebuie să faci greșelile enumerate mai sus, ci să fii înțeleaptă și bună. Este foarte important să te apreciezi, să te respecți și să te iubești. Dacă faci lucrurile acestea, nu ai cum să nu emani frumusețe prin toți porii. Și așa vei fi fericită, fiindcă te vei afla în echilibru cu tine. Ulterior, cucerirea unui bărbat va deveni floare la ureche.

Poză de cuplu la nuntă, în care mireasa se prinde de gâtul mirelui și zâmbește, în timp ce el își sprijină fruntea de tâmpla ei.

Vorbele sale sunt un îndemn către acceptare. Așadar, dacă ești femeie și citești acest articol, trebuie să te accepți așa cum ești. Nu e cazul să încerci să te schimbi, fiindcă într-o zi vei fi iubită pentru ceea ce ești. De ce să devii altcineva de dragul unui om care poate nu va rămâne permanent în viața ta? Nu trebuie să faci asta nici dacă ar rămâne pentru totdeauna lângă tine. Cine te iubește, ar trebui să te accepte cu tot cu micile defecte. Și dacă nici măcar tu nu o faci, va fi foarte greu să găsești pe cineva potrivit.

Din nou, este o greșeală să te modelezi după bunul plac al cuiva. Tot Sphia Loren spunea că „femeia nu este un obiect”. Asta înseamnă că nu trebuie să faci totul pentru a fi pe gustul unui posibil partener și să nu îl lași să te schimbe după bunul lui plac. Poate că unele doamne sau domnișoara au tendința de a-și venera iubiții sau soții. Ei devin totul pentru ele, ceea ce este complet nerealist.

Nicio persoană nu este capabilă să îți umple complet viața. Nimeni nu îți poate înțelege în totalitate unele gânduri și sentimente. Doar tu poți face asta. Și atunci trebuie să te asculți, să te descoperi, să te accepți și să te iubești.

Toate citatele Sophiei Loren despre iubire și relații fac referire la puterea care stă în interiorul femeilor. Cu alte cuvinte, ea le sfătuiește să se axeze pe dezvoltarea lor spirituală și să privească frumusețea ca pe un cumul de trăsături morale. De asemenea, potrivit acestor idei, raportarea la bărbat ar trebui să fie ca la un element care îți completează fericirea, nu ca singurul factor care te face să o obții.

Ți se pare că au sens vorbele celebrei actrițe? Poate o să ții cont de ele, iar relația cu propria persoană se va îmbunătăți. Apoi, interacțiunea cu bărbații îți va părea mai ușoară și vei putea evita greșelile. Și nu uita: nu trebuie să depinzi de un om. Fericirea ta stă în propriile mâini!

Kate Middleton e în doliu. Care este motivul?
Articolul anterior
Cum arată casa Kristinei Orbakaite din America! Poze
Articolul următor