Viorela Dimici: „Dragostea înseamnă: înțelegere, compromis și pasiune!”

„A spune cuiva te iubesc este o invitație la veșnicie” spune marele scriitor Nicolae Dabija. Într-adevăr iubirea este cel mai de preț și nemărginit dar din viața noastră. Și așa, cum suntem în luna dragostei, continuăm să vă relatăm confesiunile femeilor cunoscute de la noi din țară. De această dată, am luat-o la întrebări pe frumoasa Viorela Dimici, care știe cum să iubească și să-și răsfețe jumătatea.

separator

De aproape trei ani, alături de soțul său formează o familie, iar în luna mai vor celebra cel mai frumos eveniment din viața lor – nunta.

 • unicamdunica.mdCum l-ai cunoscut pe soțul tău și când a fost prima întâlnire romantică?

 • Viorela D.Avem o poveste de dragoste poate demnă de romane. Ne-am cunoscut în circumstanţe interesante, atunci când eu aveam iubit şi el avea logodnică. Fosta sa iubită de fapt este cea, care ne-a făcut cunoştinţă, îmi aduc aminte şi acum acea zi. Ceva straniu s-a întâmplat în mintea mea atunci, când pentru prima oară am întâlnit un bărbat cu o energie masculină atât de puternică. Dar, nu am oferit mare atenţie acestui scântei, fiindcă ambii eram implicaţi în relaţii cu alţi oameni. Aşa s-a întâmplat, că peste câteva luni, eu şi fostul meu iubit ne-am despărţit, iar el s-a despărţit de logodnica sa în circumstanţe mai puţin frumoase. A decis să-mi scrie şi a venit în localul unde îmi petreceam seara în acel moment. Am dansat, am discutat şi mi-a cerut numărul de contact. De atunci, suntem de nedespărţit!!!
 • unicamdunica.mdCând ai înțeles că, el este alesul inimii?

 • Viorela D.Mi-a atras atenția din prima. La a doua sau a treia întâlnire, nu-mi aduc aminte acum, exact. S-a întâmplat o situație jenantă dar și amuzantă în același timp. Îmi pusesem o pereche de colanți noi, extrem de sexy. În timp ce coboram scările ca să ies, am căzut foarte dur pe scări și mi-am julit genunchii… am venit spre el încă amețită de la lovitura și aveam și colanții rupți… Fiind medic de profesie el mi-a bandajat imediat genunchii. A făcut-o cu atâta brutalitate dar și tandrețe în același timp, încât cred că acesta a fost momentul în care am înțeles, că el este alesul inimii mele!
 • unicamdunica.mdCare sunt cele trei cuvinte care ar defini „dragostea”.

 • Viorela D.Înțelegere, compromis și pasiune.

 • unicamdunica.mdCare ar fi ingredientele care te ajută să reinventezi iubirea astfel ca să eviți monotonia și să aveți o relație de cuplu fericită?

 • Viorela D.Să începem cu faptul că, în relația noastră nu prea există monotonie. Mereu ne îmbrățișăm, ne spunem că ne iubim, ne jucăm, zburdăm, zâmbim, iar uneori zici că suntem niște copii îndrăgostiți… Toată lumea adoră dar și invidiază cuplul nostru pentru stropul acesta de sinceritate. Suntem mereu în continuă dezvoltare şi ne susţinem reciproc. Nu avem secrete speciale. Noi pur şi simplu ne potrivim şi ne iubim. Cred eu că, relațiile de cuplu trebuie să fie simple; dragostea este simplă în esenţa sa. Nu complicaţi nimic, lasaţi-vă duşi de valurile vieţii. Alegeţi în preajma voastră oameni care vă fac fericiţi şi speciali. Nu căutaţi drame şi scenarii pentru filme potrivite vârstei de 15 ani.

 • unicamdunica.mdCum obișnuiți să vă alintați?
 • Viorela D.Soțul mereu obișnuiește să mă alinte cu dejunuri în pat și mici surprize… mereu încearcă sa îmi satisfacă toate poftele …Iar eu la rândul meu il alint cu bunătăți culinare …
 • unicamdunica.mdContinuă citatul ,,Iubirea mișcă soarele și…

 • Viorela D.,,Iubirea mișcă soarele și … internetul (râde)! Pentru el las la o parte telefonul, iar el lasă la o parte filmele… De asemenea pot să zic că într-un fel sau altul pozele mele cu el „mișcă Internetul ” pentru că anume acestea se bucură de cele mai mari vizualizări.

Echipa unica.md le urează cuplului Dimici mulți ani fericiți împreună!!!

Rapid și gustos, 100% natural! Cum să prepari unt de casă
Articolul anterior
Vali Boghean a lansat o superbă piesă despre dragoste. Vezi videoclipul!
Articolul următor
Alte articole interesante