Dmitrii Spivacov – DJ-ul cu cea mai sexy voce!

Timp de o lună UNICA.md a fost în căutarea celei mai sexy voci masculine, care le încântă femeilor auzul la radio. Pe 3 februarie am lansat provocarea. 7 DJ au intrat într-un maraton, în care a fost testată popularitatea vocilor care se aud la radio zilnic.

separator

De la 3 la unu, cei mai tari s-au dovedit a fi :

3. Alex Musteaţă – Fresh Fm cu 872 de votanţi pe site

2. Sandu Sârbu – Radio 21, în dreptul căruia au bifat 3426 de radioascultători

1.Dmitrii Spivacov – Radio 7 a fost desemnat de radioascultători drept DJ cu cea mai sexy voce, acumulând punctajul cel mai mare – 3856.

Îţi oferim un interviu în exclusivitate cu cel care place femeilor, dar şi bărbaţilor îndrăgostiţi de cea mai tare voce „Radio 7”.

Dmitrii Spivacov – cele mai multe voturi

Este Dmitrii Spivacov, un personaj pe care-l poţi auzi zilnic timp de 4 – 5 ore la radio.

Nu este căsătorit, deşi este pregătit să-şi pună pirostriile. Are 25 de ani şi funcţia de DJ, la care ar aspira mulţi.

În pauzele de lucru, deloc întâmplător, îi place să facă muzică de operă. Posibil din acest considerent, vocea acestuia sună mai dulce la auz.

–       

De ce ai ales să faci radio, muzică de operă, prezentări de evenimente?

În mintea mea toate se completează. Întâmplător am ajuns la radio, ca şi majoritatea oamenilor din domeniu. Radioul este o structură închisă, am ajuns aici datorită prietenilor. Aici, la „Radio 7” sunt de 2 ani şi jumătate. Îmi amintesc prima mea apariţie online cu o voce tremurândă. Făceam multă panică. Şi acum am emoţii înainte de emisie.

E mult mai uşor să munceşti în calitate de prezentator de evenimente, pentru că ai publicul la un pas distanţă. Îţi poţi adapta vocea, în funcţie de dispoziţia oamenilor. La radio feed-back-ul nu este imediat.

În calitate de animator de evenimente, am încercat încă din timpul anilor de studii la colegiu. Făceam informatică, dar de pe atunci simţeam că mă distanţez de profesia de programator.

–       

Cât de loială şi corectă ţi s-a părut bătălia Dj-ilor lansată de Unica.md?

Mă bucur că în această campanie am fost susţinut de întreaga echipă. La un moment dat a intrat în rotaţie la radio şi un promo care chema ascultătorii să mă voteze.

Până şi radioascultătorii făceau  agitaţie în timpul interactivelor cu mesajul: „Susţineţi-l pe Spivacov”.

–       

Ţi-a surâs ideea de a ieşi din anonimat? Ţi-ai dori, ca lumea să te cunoască personal?

Mi-ar plăcea să apar la ecran. Până atunci trebuie să capăt experienţă. Acum mă simt comod la radio, pentru că pot compensa acest job cu moderarea petrecerilor private.

Nu-mi amintesc să fi fost recunoscut vreodată după voce. De exemplu, mă aflam într-o gaşcă în care se asculta „Radio 7”. Atunci îi întrebam, dacă au auzit de un anume Spivacov. Îmi răspundeau afirmativ şi pe loc făceau tangenţe cu vocea mea, fiind plăcut surprinşi.

Text: Olga Chirica

Nona Marian: „Acasă eu sunt şefă la bucătărie”
Articolul anterior
Un post plin de vitamine!
Articolul următor
Alte articole interesante