Elena Ionescu (Mandinga): “În dragoste nu există mult sau puţin!”

De mic

separator
ă şi-a dorit să ajungă cât mai sus, dar niciodată nu s-a gândit că ar putea cânta într-o trupă. Dintre cele 518 concurente, ea a fost aleasă să fie solista trupei “Mandinga”. Elena Ionescu alături de cei 6 băieţi chipeşi au cucerit întreaga lume  prin simplitatea şi talentul lor.


Au luat locul 12, anul acesta la Eurovision Song Contest, dar aceasta nu i-a împiedicat să continue să fie una dintre cele mai cool trupe din România. Mai jos, află în exlusivitate, care a fost cea mai senzuală apariţie a interpretei şi care e secretul unei frumuseţi unice.

Elena Ionescu, înainte de Mandinga…

… o tânără preocupată de şcoală şi muzică, având speranţa că îşi va împlini visul de a cânta.

Copilăria…

… a fost una frumoasă, plină de peripeţii. Ca orice om cred, atunci voiam să mă fac mare, iar acum mi-ar plăcea să am ocazia să mă întoc în copilărie. Dar fiecare etapă a vieţii are părţile ei bune, aşa că trebuie să ne bucurăm de ele în primul rând.

De mică am cântat singură şi mi-am dorit foarte mult o carieră solo. Aspiraţiile mele au avut mereu legătură cu muzica latino. Iar şansa că am reuşit să mă integrez alături de cei şase muzicieni din trupa Mandinga mi-a arătat  că în realitate eram făcută pentru a cânta cu o trupă. Mă simt foarte bine alături de ei.

Parte din familia Mandinga…

… printr-o acerbă selecţie. Mai exact 518 concurente au încercat să treacă de probele gândite de membrii Mandinga, iar eu se pare că am avut cel mai mare noroc. Apoi a urmat muncă adevărată, pentru că dincolo de partea frumoasă, atunci când te afli pe scenă, alături de fani şi de public, există foarte multe repetiţii, multă muncă şi mai ales o serie de sacrificii.

Despre Marian Duță…

… suntem  într-o relaţie de 3 ani. Pentru mine 3 ani , nu sunt mulţi sau puţini! În dragoste nu există mult sau puţin. Momentan e o relaţie frumoasă iar la mai mult nu am avut timp să ne gândim.

Pentru a fi în formă…

… mănânc de toate, dar cu măsură. La mine funcţionează o dietă cu multe lichide, mult efort şi puţină mâncare. Prefer să consum cât mai multe fructe şi legume, aleg apa mereu în detrimentul altor băuturi răcoritoare. Dincolo de mâncare stă mişcarea, sportul şi fac din plin aşa ceva.

Cea mai senzuală apariţie de până acum este…

… în clipul “Zaleilah”, cred. Dar fanii sunt cei mai în măsură să o spună. Le mulţumesc mult acestora, că au atâta încredere în mine, în colegii mei şi în Mandinga. Găsiţi toate videoclipurile noastre pe canalul de YouTube Mandinga Official. După ce vă uitaţi la ele, sunt curioasă să ştiu care e părerea voastră.

Cea mai frumoasă femeie din lume este…

… Catherine Zeta Jones întruchipează, dupa mine, frumuseţea perfectă.

O femeie pentru a fi şi a se simti unică trebuie…

… să fie ea însăşi pentru că frumuseţea şi unicitatea constau în  diferenţele de atitudine… personalitate… simplitate. Până şi defectele fac parte din farmecul oricărui om.

Un mesaj pentu fetele din Republica Moldova!

Sunteţi foarte frumoase şi mi-a plăcut mult când am concertat alături de “Mandinga” în Moldova, să descopăr atâta energie în nişte oameni foarte frumoşi. Aveţi încredere în voi, sunteţi unice şi puteţi fi cele mai bune din lume! Important este să credeţi în voi!

Vă pup şi sper să ne revedem cât mai curând la un nou concert ”Mandinga” în Moldova!

 

Text: Cristina Mihalachi

 

Europa, în palmele Corinei Țepeș și a lui Costi Burlacu!
Articolul anterior
Elena Ionescu (Mandinga): “În dragoste nu există mult sau puţin!”
Articolul următor
Alte articole interesante