Exclusivitate! Radu Sârbu:” Pentru a ne arăta dragostea nu a fost nevoie de festivități inutile”!

Este singurul familist din foștii membri O-Zone. După ce s-a despărțit de trupă s-a mutat în România, unde între timp s-a însurat, are o fetiţă și așteaptă încă o minune, cel de-al doilea copil.

separator
Chiar dacă este prins cu mai multe proiecte muzicale, Radu Sârbu a găsit câteva minute pentru a-și deschide sufletul în exclusivitate pentru cititoarele unica.md.

 

Vezi mai jos cum a cerut-o în căsătorie pe soția Ana și află cum trec sărbătorile în casa lui Radu Sârbu.

Cum reușești să combini viața de familie și cariera?

În principiu nu le combin, încerc să le delimitez pe cât este posibil! Eu am marele noroc de a-mi organiza programul singur, deoarece sunt propriul meu șef și nu depind de un program care ar putea să-mi afecteze timpul destinat familiei. Și chiar dacă majoritatea producătorilor lucrează în mod nocturn, eu mi-am făcut un program de zi. Astfel serile și weekendurile sunt dedicate în totalitate familiei și relaxării, cu mici excepții ocaziționale…

Pe lângă studiou, mai cânți și acasă cu familia?

Bineînțeles! Acasă stă „Chitara de serviciu” și mereu când avem chef, cântăm piesele preferate. Simțim nevoia de a ne relaxa în acest fel, în special, când magia sărbătorilor de iarnă ne copleșește.

Cum trec sărbătorile în familia Sârbu?

De fiecare dată, sărbătorile sunt o perioadă agitată, dar în același timp frumoasă… Anul acesta am hotărât să petrecem Sărbătorile în familie, iar de data asta nu am fost doar 3, ci „aproape” 4 :). Chiar dacă cel mai tânăr mebru este încă pe drum, senzația a fost una specială! Nu am ezitat în Ajun de Crăciun să ne vizităm prietenii și cei mai apropiați oameni și bineînțeles să-i colindăm! Dimineața de Crăciun ne-a găsit la noi acasă, pe unde trecuse și Moșul care a lăsat cadourile multașteptate sub brad!

Deși de la data nunții a trecut ceva timp, îți mai aduci aminte care au fost cele mai emoționante momente?

Da, a trecut ceva vreme… Atunci pentru noi nu a fost prioritar să organizăm o petrecere fastuoasă, am considerat că pentru a fi împreună și pentru a ne arăta dragostea unul față de altul nu este necesar de a organiza Nunta în sine! Noi ne-am căsătorit și am avut în jurul nostru doar prietenii și rudele cele mai apropiate, alături de care am petrecut civilizat fără festivități inutile.

Cum ai cerut-o în căsătorie pe Ana ?

Eram foarte timid din acest punct de vedere și cu siguranță Ana își dăduse seama de asta… așa că într-o zi când ne întorceam spre casa, iar afară era o atmosferă foarte romantică de iarnă cu fulgi mari și pufoși, în sfârșit mi-am făcut curaj și chiar înainte de a încerca să pronunț cererea, Ana a decis să mă ajute și aproape că am rostit simultan întrebarea. După care am spus DA ambii!

Acum așteptați al doilea copil. Cum a reacționat fiica la aflarea acestei noutăți?

Anastasia-Dalia și-a dorit foarte mult să aibă o surioară sau un frățior, se ruga foarte mult pentru asta și Dumnezeu a auzit-o! În momentul când a aflat, a fost super încântată. De atunci vorbește cu surioara ei- „burtica”, de fiecare dată când are ocazia!

Planuri de viitor? Concerte în Republica Moldova?

Să lansăm cât mai multe producții de calitate și frumoase care să bucure auzul oamenilor și desigur să ocupăm locuri fruntașe în topuri! Să creștem, să evoluăm și să reușim să aducem  Rassada Music și artiștii cu care colaborăm, pe culmile succesului.

O urare pentru cititoarele unica.md?

În primul rând vreau să le urez cititorilor voștri “La Mulți Ani!”. Să fie sănătoși, să aibă parte de cât mai multă informație de calitate și sa urmărească articolele voastre. Iar în 2013 să înceapă să-și materializeze toate dorințele și scopurile propuse…

Text: Iulia Arnaut

Pofte de vedete în 2013!
Articolul anterior
Cele mai nesănătoase alimente pentru dinţi
Articolul următor
Alte articole interesante