Expertă în sex: ghidul bunelor maniere în pat!

principalaCodul bunelor maniere trebuie ştiut şi respectat în orice clipă, chiar  

separator
și  în pat. Deși ţi se pare ciudat să te gândeşti la bunele maniere în dormitor, este necesar să respecţi unele reguli de politeţe când este vorba despre sex.

Codul bunelor maniere în pat sună astfel:

Igiena

Respiraţia urât mirositoare, flatulenţa, nespălarea organelor genitale, mirosul de transpiraţie etc.- alungă cheful pentru sex. Epilează-te înainte de o întâlnire fierbinte şi asigură-te că arăți foarte bine.

Muzică

Muzica este un subiect care poate forma controverse deoarece gusturile oamenilor sunt diferite, iar  dacă nu eşti inspirată poţi s-o dai în bară. Tocmai din acest motiv, mai bine îl întrebi ce muzică îi place pentru ca lucrurile să meargă bine.

Poziţii nenumărate

Încercarea de a parcurge absolut toate poziţiile din Kama Sutra într-o singură sesiune, reprezintă actul unei femei disperate. Nu trebuie să rămâneţi la o singură poziţie, însă nu transforma o partidă de amor într-un maraton sexual.

Întoarce-i favoarea

Este cel mai politicos lucru pe care îl poţi face. Nu este nevoie să spui te rog sau mulţumesc, însă poţi face un gest asemănător, care să spună, mă întorc la tine.

Un pahar de apă

Oferă-i un pahar de apă chiar dacă nu ţi l-a solicitat. Sigur îți va fi recunoscător, crezând că i-ai citit gândurile.

Nu răspunde la telefon

Este neplăcut să nu răspunzi când cineva te sună, dar e și mai nepoliticos să răspunzi atunci când ești în mijlocul acțiunii. Astfel, lasă telefon închis și chiar dacă sună nu răspunde în nici un caz.

Confundarea numelui

Una dintre cele mai jenante gafe sexuale este confundarea numelui partenerului. Dacă obișnuiești să îi pronunți numele în timpul partidei, trebuie să ai grijă să nu îl confunzi.

Discuţiile despre relaţiile anterioare

Foştii iubiţi rămân de multe ori în viaţa noastră mai mult decât este necesar. Un gest, un sărut sau un parfum, poate trezi amintiri plăcute sau neplăcute şi astfel poate apărea dorinţa de a vorbi despre persoana respectivă. Este însă de prost-gust orice discuţie despre acest subiect, mai ales în pat.

După sex

Cel mai jignitor lucru după sex, este încheierea bruscă a partidei, fără nici un sărut sau o mângâiere.
Iar dacă adormi imediat după partida sexuală fără să îți asiguri partenerul că seara a fost superbă, s-ar putea să fie și ultima.Tandrețea după sex este cea mai sigură metodă de apropiere de partener, iar sărutul de după înseamnă mai mult decât sexul în sine.

Text: Iulia Arnaut

Cum alegi rochia de ocazie!
Articolul anterior
Salată de grâu și pui
Articolul următor
Alte articole interesante