Femeia puternică din spatele lui Ion Suruceanu!

Este un familist incurabil. Un lucru mai neobişnuit  pentru un bărbat, nici nu era căsătorit dar deja visa la o soţie, copii şi nepoţi.  De 40 de ani Ion Suruceanu împarte aceeaşi casă, masă, un fecior şi doi nepoţi cu soţia sa Nadiuşa.

separator

Este primul interpret care a dedicat ode femeilor, deşi niciodată nu a avut probleme de gelozie în familie. Se spune că femeile în general se fac responsabile de longevitatea maestrului Suruceanu.

Unica din viaţa interpretului niciodată nu i-a reproşat că îi acordă prea puţin timp din cauza scenei. Ştie că şi-a legat viaţa cu un artist în tot sensul cuvântului.

 

Nadia nu mă gelozează pentru că nici motive nu-i dau. Mai rar sunt pe acasă, dar ea ştie din ce cauză sunt plecat peste hotare.

În schimb îi aduc toţi banii acasă. Ea este şefă pe portmoneul meu. Timp de 40 de ani nu am dus lipsă de bani, soţia  dirijează foarte bine finanţele.

Regret că nu pot s-o răsfăţ mai des cu diverse călătorii.

Din 1994 nu am mai fost la odihnă decât o singură dată, anul trecut. Vreo 10 zile am fost în munţii Alpi alături de soţie, feciorul Andrei,  nora Natalia şi  nepoţei.

Până şi la odihnă suntem nevoiţi să mergem pe rând pentru că trebuie să avem grijă de gospodărie. Ea a fost zece zile la sanatoriul din „Truscoveţ”, după care am mers şi eu.

De ceva vreme Ion Suruceanu alături de jumătatea sa frumoasă au trecut la casă nouă. Vecinul de altă dată, domnul preşedinte Mircea Snegur  nu mai locuieşte peste perete, îi despart  2 km distanţă.

„Înainte trăiam la apartament, acum avem casă proprie. Nu avem găini, iepuri, dar mă gândeam să ţin un porc,mi-e frică, însă, că vecinii se vor supăra.”

Unicul fecior a lui Ion Suruceanu, Andrei,  i-a dăruit un nepoţel care este mândria bunelului. Bunelul Ion a avut grijă de Cristi doi ani, cât feciorul şi nora erau plecaţi în Ungaria. Nepoţica îi poartă numele bunelului, îi spune Ionela.

„Întotdeauna mi-am dorit să fiu respectat de copilul meu aşa cum le purtam şi eu respectul părinţilor mei. Feciorul meu Andrei mi-a împtumutat maniera interpretativă. Semănăm mult la timbrul vocal. Deşi, n-a vrut să se facă interpret. Face audit şi este un om de succes.”

Text: Olga Chirică

10 tendinţe în încălţăminte pentru primăvara- vara 2012
Articolul anterior
ceapa
Articolul următor