Iată ce trebuie să faci după o despărțire!

Cu siguran

separator
ță, perioada de după o despărțire nu este cea mai frumoasă. Dacă la început te simți pierdută, îndurerată și singură atunci, după un timp, începi să vezi și partea bună a situației. Despărțirea te poate învăța foarte multe lucruri! 

Fii proactivă

Acum că nu mai ai un iubit, poate ți se pare dificil să faci față timpului liber de care dispui, mai ales în weekend. O mare parte a programului tău era legat de el. Nu înseamnă că trebuie să încerci să intri repede într-o altă relație, ci să îți faci planuri cu amicii, sau chiar să mergi singură undeva. Trebuie să existe lucruri pe care doreai să le faci, dar pentru care nu aveai timp. Dedică-te hobby-urilor și învață să te bucuri de propria companie.

Iată ce trebuie să faci după o despărțire!

Fii mai relaxată

De îndată ce vei fi pregătită să intri într-o altă relație, trebuie să reînveți să fii mai relaxată în privința bărbaților și a relațiilor. Nu te îndrăgosti extrem de rapid și nu lua prea personal lucrurile care nu merg bine. Relațiile necesită timp pentru a se dezvolta, dar și pentru a vedea cât de bine vă potriviți.

Schimbă prioritățile

Dacă ai visat dintotdeauna să ai o familie numeroasă, cu mulți copii și să fii o mamă tânără, îți va fi destul de greu să te bucuri de ceea ce ai, dacă bărbatul ideal pare să nu se mai arate. Nu te axa atât de mult pe acest aspect ca și cum ar fi unicul care te-ar face fericită. Starea ta de bine depinde în mare măsură de tine. Investește-ți energia în alte proiecte. Astfel, următorul partener se va îndrăgosti de o femeie activă, cu ambiții și visuri proprii, care să-i pară interesantă.

Iată ce trebuie să faci după o despărțire!

Învață să fii autosuficientă

Când ai un bărbat în viața ta este simplu să te bazezi pe el pentru a-ți rezolva anumite probleme. Bineînțeles că nu spune nimeni că trebuie să refuzi ajutorul sau că a coopera într-o relație nu este un lucru benefic. Însă nu este bine să fii total neajutorată dacă el nu este în viața ta. Privește despărțirea ca pe o ocazie de a învăța să te descurci și singură dacă trebuie.

Învață să ai încredere în tine

Încrederea de sine nu înseamnă doar să te simți confortabil să iei masa singură în oraș, ci să te iubești și să te accepți așa cum ești. Este important să te cunoști în primul rând pe tine pentru a putea avea o relație sănătoasă cu altcineva.

Sursa

Vera Brejneva are un corp perfect
Articolul anterior
Mărimea penisului poate fi determinată după lungimea degetelor?
Articolul următor
Alte articole interesante