Iată de ce e bine să ai o relație cu un bărbat care are o soră

Dacă iubitul sau soțul tău are o soră, poți să te consideri fericită. Potrivit psihologilor, bărbații din această categorie sunt mai empatici față de nevoile partenerei lor.

În primul rând, aceste persoane nu vor izbucni în public și nu vor râde isteric de câte ori participă la o discuție despre igiena feminină. În al doilea rând, specialiștii sunt de părere că ele au o inteligență emoțională mai mare, având un partener de comunicare cu care să fie empatice.

Acest lucru se explică prin faptul că femeile tind să se gândească mai mult înainte de a acționa și percep altfel nevoile celor din jur.

De aceea, trăitul în casă cu o soră și cu femei în general, indiferent de sexul cuiva, te face să înveți mai repede ce înseamnă respectul și totodată să-ți dezvolți propriile calități.

Un alt lucru foarte important este că cei care cresc cu surori învață să facă compromisuri, să aibă răbdare și să-și aștepte rândul.

Dar pentru că sunt atât de multe persoane care nu au parte de o soră în viața lor, vestea bună este că aceste lucruri se pot învăța și de la mame, mătuși, prietene sau alte figuri feminine.

În plus, astfel de persoane nu vor încerca să dea vina tot pe tine pentru ceva ce au făcut ele și asta deoarece știu mai bine cum gândesc femeile și de ce anume au nevoie.

Dacă ești în căutarea unui partener, orientează-te așadar către un familist cu abilități sociale și nu vei regreta. Poate te vei alege chiar cu o nouă „cea mai bună prietenă” în persoana surorii lui. 

sursa

Un bărbat lovit pe o stradă din Capitală, a murit în drum spre spital
Articolul anterior
La Odesa, apa Mării Negre a devenit purpurie. Avertizarea specialiștilor
Articolul următor
Alte articole interesante