În casa lui Igor Stribiţchi şi a Olgăi Busuioc miroase a dragoste şi chec cu ciocolată

Sunt doi oameni pe care îi crezi pe cuvânt că se iubesc. Nu au nevoie de demonstraţii de cauză. Cei opt ani de iubire împărţiţi la doi îşi spun cuvântul.  În familia lui Igor Stribiţchi şi a Olgăi Busuioc lucrurile se întâmplă  ca la carte.


Ea este nora iubită, el este ginerele la care a visat orice soacră mică. El este cuminte şi calculat, ea este focoasă, dar împreună se completează.  Nici nu e de mirare că se iubesc după opt ani ca prima dată.  În apartamentul de burlac a lui Igor de astă dată miroase foarte gustos, se simte că şi-a luat o nevastă şi o gospodină cu acte în regulă.

Olga Busuioc:

Pentru mama, Igoraş este ideal. Din prima clipă l-a îndrăgit.  Mereu îmi spunea că este jumătatea mea. Mama vorbeşte cu Igor la telefon mai des decât cu mine.

Sincer să-ţi spun este un băiat foarte educat. Grijuliu de fire şi foarte independent. Niciodată nu va aştepta să-i calce cineva cămaşa. Nu se va lenevi să mă ajute la bucătărie. Ştim că ambii muncim, aşa că treburile casnice le împărţim în egală măsură la doi.

-În momentul în care v-aţi unit destinele,  sunteţi nevoiţi să staţi periodic la distanţă. Ţie, Olga, ţi s-au deschis drumurile în Spania, Igor nu poate pleca de fiecare dată cu tine din cauza planurilor profesionale în „Akord” . Ce ve-ţi face ca să lăsaţi şi lupul sătul, şi oaia întreagă?

Olga Busuioc:

Într-adevăr  mi s-au deschis multe uşi  după concursul de muzică clasică din Spania. Vreau să ne stabilim în Barcelona. M-am îndrăgostit de acest oraş, este foarte cald. Dar nu vreau să fiu o piedică în calea profesională a soţului meu. I-am promis că îl voi susţine şi îl voi ajuta în “Akord”. Din păcate  acasă eu nu am unde să cresc, să mă manifest. Dacă va fi să plec, voi pleca pentru o lună dar mă voi întoarce pentru familie în Moldova.

-Distanţa este o încercare pentru cuplul Busuioc-Stribiţchi?

Olga Busuioc:

Distanţa e mai mică datorită net-ului.  Ne sunăm foarte des. Încrederea şi dragostea ne ţine legaţi strâns.

-Ce ţi-a plăcut dintotdeauna la soţul tău?

Olga Busuioc:

La  început, în 2003,  mi-a plăcut că era cel mai talentat. Acum îmi place că este foarte educat  şi stimător. Avem mare  noroc de părinţi.  Ei ne-au unit şi mai mult pentru că au crezut fiecare în parte în relaţia noastră.

-Ştiu că aveţi un obicei frumos în familie. În fiecare seară cinaţi într-o atmosferă romantică, iar după cină dansaţi. Mă tem să te întreb cum ați sărbătorit  ziua îndrăgostiţilor?

Olga Busuioc:

Sunt foarte inventivă. De astă dată ne-am limitat la o seară în doi la restaurant. Cel mai frumos lucru ni se va întâmpla vara. Cadoul nostru de ziua îndrăgostiţilor este  o a doua lună de miere. Celelalte daruri sunt prea personale ca să le divulg.

Text: Olga Chirica

Unica.md te îndeamnă să votezi pentru MISS US Tiraspol 2012!
Articolul anterior
Carne de vită în sos de coniac (boeuf en sauce au cognac)!
Articolul următor
Alte articole interesante