Învaţă prin comunicare!

Pentru femeia de succes a secolului XXI cunoaşterea cel puţin a unei limbi străine este o necesitate. Aceasta îi adaugă un farmec aparte, astfel fiind îmbinată frumuseţea fizică cu inteligenţa. Cunoaşterea limbilor străine este utilă la serviciu, în comunicare cu oamenii din alte medii culturale cât şi pentru a citi cartea preferată. Pentru a le reuşi pe toate, centrul de studii Oratorica îţi deschide porţile succesului.

separator

Limba engleză e limba internațională de bază în comerț, afaceri, divertisment, diplomație și alte activităţi cotidiene.  Mai mult de atât, limba engleză e vorbită de mai bine de o treime din populația globului.

Acestea sunt doar câteva avantaje. Dacă nu ai reuşit să înveţi această limbă, atunci Oratorica este centrul de studii care te va ajuta să faci primii paşi spre succes. În lumea contemporană, cea a posibilităţilor, de a învăţa orice şi oricând, nu vei găsi necesitatea de a veni la un centru de studii. Cu toate acestea trebuie să ştii că doar la Centrului de Limbi Europene “Oratorica”  vei găsi combinaţia perfectă: profesionalism, abordare modernă şi interactivă în procesul de studii.

Învaţă prin comunicare!

“Păşind pragul claselor de studii vei începe să înţelegi limba engleză, deoarece doar în cadrul acetor ore vei vorbi cu profesori nativi din Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii. De asemenea, nelipsite sunt  orele de dezbateri şi brainstorming, ce te ajută să-ţi antrenezi tehnicile de comunicare. Pentru a înţelege frumuseţea limbii engleze şi pentru a o deprinde cât mai uşor, în timpul lecţiilor de studii sunt organizate discuţii libere în cadrul cărora poţi arăta performanţele obţinute şi să fii apreciată de colegii de grup.

Calitate la preț accesibil este ceea ce-ţi oferă centrul de limbi europene „Oratorica”! Doar aici primești banii înapoi dacă la sfârșitul cursului nu ai obținut rezultatul dorit.

Dacă vrei sa fii o femeie de success sau doar vrei să ai grijă  de viitorul copilului tău, acum împreună cu ORATORICA ai acces la cea mai modernă și mai rapidă modalitate de a învăța limba engleză!

Tot la ORATORICA poţi învăţa limba italiană unde orele integral sunt ţinute de profesorul italian, Gianantonio Bellagamba.”

Str. Decebal 139, etajul 3 of. 317
Tel: 060 73 55 33
Web: www.oratorica.info

Danu Boian, a lansat piesa “Wake Up”!
Articolul anterior
Clinica de Medicină Orientală «TIBETMED»
Articolul următor
Alte articole interesante