Ioana Maria Moldovan: “Mi-ar plăcea să am o grădiniță și să mă ocup de copii.”

Iubește oamenii și poveștile lor… iubește să lucreze în echipă și să fie la curent cu tot ce se întâmplă în jurul ei. Ioana Maria Moldovan este o fire încăpăținată, emotivă, calculată și foarte sensibilă. S-o descoperim împreună pe cea care reușește să ajungă la inimile noastre în fiecare zi de luni până sâmbătă, de la ora 16.30 în cadrul emisiunii “Poveștiri Adevărate” de la Acasă Tv.  

separator
Ioana Maria Moldovan Mi ar plăcea să am o grădiniță și să mă ocup de copii

Simt fericirea atunci când…

… îi am lângă mine pe cei dragi, când pe partea profesională îmi merg toate strună, când zâmbesc și oamenii îmi răspund cu aceeași monedă, când fac o faptă bună, când primesc și dăruiesc cuvinte și lucruri minunate înapoi …

3 calităţi şi 3 defecte ale Ioanei Maria Moldovan?

Îmi e tare greu să vorbesc despre calitățile și defectele pe care le am și asta pentru că de multe ori ceea ce eu consider calitate, unii consideră a fi un defect și invers. De exemplu, eu consider sinceritatea mea o mare calitate, însă în vremurile pe care le trăim, e de fapt un mare defect, la fel și punctualitatea, perfecționismul, meticulozitatea, dar și faptul că am încredere şi investesc mult în oameni. La calități aș enumera: sinceritatea, loialitatea, sensibilitatea, faptul ca sunt familistă, un bun organizator, îmi plac provocările și munca în echipa. Defectele mi-i greu să le spun, dar de încăpăținare, perfecționalism, și faptul că sunt foarte emotivă, nu pot să scap.

Care e primul lucru care îţi face dimineaţa mai frumoasă?

Zambetul și privirea omului drag de lângă mine!

Ador în timpul liber

… să mă plimb prin natură, să merg cu bicicleta, să meg la film, la teatru, să stau pur și simplu să ascult muzică, să citesc, și să mă întâlnesc cu oameni dragi mie.

Dacă ar veni timpul să laşi televiziunea, ce alt job ţi-ar caracteriza atât personalitatea, cât şi capacităţile?

Mi-ar plăcea să am o grădiniţă și să mă ocup de copii.

Ce stil vestimentar te caracterizează?

Stilul casual. Dar asta nu înseamnă că spun nu unei rochii sexy sau unei ținute elegante. Spun nu însă, unor haine care nu-mi vin bine și în care nu mă simt ok, chiar dacă sunt ultimul răcnet.

Cum te descurci cu blogul… reuşeşti să le răspunzi la toţii fanii şi să-ţi scrii poveştile în fiecare zi?

Aici m-ai prins și spun asta pentru că pe blog am cam tras chiulul, din pacate. În ultima vreme nu am mai avut nici inspirație, nici starea necesară să-mi aștern gândurile pe ioana.acasatv.ro, plus că am descoperit de câteva luni facebookul. Cam târziu ce-i drept. Pe pagina mea Ioana Maria Moldovan Oficial pot să spun că sunt activă și răspund tuturor mesajelor. Îmi fac timp să vorbesc cu cei care îmi scriu, pentru că așa mi se pare corect.

Ce mânâncă Ioana Maria Moldovan pentru a se menţine în formă?

Încerc pe cât posibil să am o alimentație sănătoasă, echilibrată. Asta însă nu înseamnă că pun pe cântar tot ce mănânc, că mă uit pe eticheta la câte calorii și grăsimi are produsul, că am o lista de preparate de care nu mă ating sau că nu mănânc niciodată fast-food. Sunt până la urmă om, un om pofticios, dar care are grijă să nu facă excese. Mănânc câte puțin din fiecare.
Nu sar peste micul dejun, la care de obicei mănânc un bol cu lapte și cereale, o banană, uneori o omletă cu pâine prăjită, alteori pâine prajita cu unt și o roşie, ridichi. La prânz o supă, un piept de pui la gratar sau piept de curcan, o salată verde, uneori și un desert, iar seara ceva ușor, o salata de ton cu porumb făcută chiar de mine sau ciuperci la gratar. Evident că nu uit nici de sport, de un an de zile fac cel puțin o dată pe săptămână Kangoo Jumps.Ce ştii despre televiziunea moldovenească şi dacă ai privit vreo emisiune de-a noastră?

Din pacate nu știu foarte multe, asta și pentru că nu am fost niciodată în Republica Moldova și nici nu cunosc pe nimeni din zona aceea. Dar nu e timpul pierdut și poate că într-o zi am să ajung și pe acele meleaguri despre care am auzit că sunt frumoase și locuite de oameni extraordinari. Știu aceste lucruri de la îndrăgiții cântăreți de muzica ușoară Fuego și Mirabela Dauer.

Cum e să împarţi platoul cu Dan Cruceru?

Colaborarea cu Dan e o plăcere și în același timp o provocare. Amândoi avem ceva experiență în presă, suntem ambițioși și ne dorim foarte mult să formăm un cuplu cât mai bun pe ecran și să reușim să ajungem la inimile telespectatorilor care ne primesc în casele lor, în fiecare zi de luni până sâmbătă, de la ora 16.30.  Eu cred că o “povestire” e mai bine spusă în doi, iar eu și Dan facem o echipa bună.

Un mesaj pentru femeile din Moldova!

Dragile mele, nu uitați să zâmbiți, chiar dacă uneori viața nu e întotdeauna tocmai ușoară.

Greșelile care duc la rupturi sentimentale, în funcție de zodie. Cum își sabotează nativii șansa la iubire

Fiecare nativ al zodiacului are anumite defecte care stau în calea fericirii de cuplu. Trăsăturile bine cunoscute ale unor semne zodiacale, precum impulsivitatea Berbecului, neseriozitatea Gemenilor, orgoliul Leului sau răceala Capricornului, pot diminua posibilitățile romantice și pun bețe în roate relațiilor de iubire.

Horoscopul dragostei. Care este bărbatul vieții tale în funcție de zodie

Berbec

Pur și simplu te îndrăgostești de bărbații care se poartă rău cu tine. Ai auzit vreodată de relații toxice? De acest tip de legături te faci vinovată.  Continui să intri în relații toxice care sfârșesc prin a-ți rupe inima și a-ți distruge spiritul. Te simți tot mai afectată,  de fiecare dată când ieși dintr-o nouă relație otrăvitoare. Trebuie să începi să te îndrăgostești de bărbații care sunt potriviți pentru tine, care te iubesc cu adevărat și te protejează, ne sfătuiește divahair.ro.  

Taur

Pur și simplu, refuzi să ieși în afara zonei tale de confort. Ești încăpățânată, dominatoare și vrei să faci lucrurile doar în felul tău. Reticența ta de a-ți asuma riscuri și de a ieși  și de a depăși orizontul îngust, unde te simți în siguranță este motivul pentru care nu ai succes în dragoste. Trebuie să-ți dai drumul și să te arunci în vârtejul vieții, dacă vrei să găsești iubirea adevărată. Nu poți s-o descoperi dacă te izolezi în turnul tău de sticlă.

Gemenii

Îți alegi mereu relațiile în funcție de ce crezi că așteaptă ceilalți de la tine. Niciodată nu-ți urmezi cu adevărat inima, de aceea sfârșești adesea într-o stare de nefericire.  Dragostea nu este o asigurare de viață, ci un sentiment tulburător și magic, căruia trebuie să i te abandonezi. Încearcă să înțelegi ce vrei tu de la viață, nu-i mai lăsa pe ceilalți să-ți traseze direcțiile în iubire.

Rac

Ai tendința să fii prea generoasă și să-i lași libertate totală partenerului. Acest lucru duce, până la urmă, la erodarea relației de dragoste. Trebuie să înveți să și ceri, nu doar să dăruiești. Amintește-ți că orice fel de dezechilibru într-o relație o poate arunca, la un moment dat, în aer.  Trebuie să înveți să ai tu grijă de tine și să-i ceri persoanei iubite să răspundă nevoilor tale.

Leu

Mândria este cel mai bun atu al tău, dar și cel mai rău obstacol în calea fericirii tale. Te ferești să-ți arăți emoțiile, ca nu cumva să pari slabă și vulnerabilă. Cu toate acestea, reticența ta de a te deschide către persoana iubită este și motivul pentru care nu reușești să-ți menții relațiile.

Fecioară

Este vremea să-ți reduci așteptările, dacă vrei o relație de dragoste durabilă. Ai tendința să fii captivată de fantezii romantice și povești  de dragoste hollywoodiene. Trebuie să-ți menții realismul, care te caracterizează în toate celelalte domenii ale vieții. Nu  te poți aștepta să ai o poveste de dragoste perfectă. Persoana pe care o iubești are micile ei defecte și imperfecțiuni ca orice altă ființă umană. Dar simțul tău critic exagerat și tendințele perfecționiste sunt cele care distrug relația.

Balanță

Este vremea să-ți temperezi optimismul și să accepți faptul că unii oameni chiar pot să-ți facă rău. Perspectiva ta asupra iubirii este mult prea tolerantă, ai senzația că persoana de care te îndrăgostești este, în mod necesar, extraordinară. Dar unii bărbați sunt adevărați ticăloși, nu comori ascunse, care așteaptă să fie descoperite. Dacă vei continua cu această viziune nerealistă, sigur vei continua să suferi în dragoste.

Scorpion

Lipsa ta de încredere în ceilalți te împiedică să păstrezi o relație stabilă. Te bazezi numai pe tine, iar un partener poate fi rănit de faptul că nu-i acorzi niciodată suficientă încredere. Trebuie să înțelegi că în dragoste nu mai trăiești pe cont propriu, ci ești într-o profundă comunicare cu persoana iubită. Altfel, este vorba doar de o relație trecătoare, după care îți va rămâne mereu un gust amar.

Săgetător

Problema ta este că faci totul singură, iar iubitul tău se va simți la un moment dat neglijat și dat la o parte. Ești o persoană puternică, independentă și autosuficientă. Totuși, nu uita că ești doar o ființă umană supusă greșelii și că ai nevoie de căldura cuiva pentru a fi cu adevărat fericită. Dacă vei adopta acest gen de gândire și vei învăța să colaborezi cu partenerul, îți vei putea menține relația de dragoste, care se destramă mult prea ușor din cauza autonomiei tale excesive.

Capricorn

Ești mult prea influențată de ceea ce spun ceilalți despre partenerul tău, pentru a mai avea timp să-l privești cu propriii ochi și să-i vezi calitățile. Te interesează ce cred cei din jur despre relația ta, însă astfel ajungi să te îndepărtezi treptat de persoana iubită. Trăiește în interiorul relației, nu doar ca un observator, în afara ei. Altfel, nu ai nicio șansă să-ți găsești marea iubire.

Vărsător

Există un loc gol în viața ta și crezi că o altă persoană te va ajuta să umpli acest vid. Ceva din tine te face să te simți incompletă și speri că o relație potrivită va remedia lucrurile. Acesta este motivul pentru care te simți neîmplinită în fiecare relație în care te afli. Singurul mod în care poți umple acest gol din viața ta este să înveți să te descoperi și să te iubești pe tine însăți. Abia atunci dragostea adevărată îți va ieși în cale și te vei putea bucura de o relație de durată.

Pești

La fel ca Berbecul, faci greșeala să te îndrăgostești de același fel de oameni de fiecare dată. Ai același tip de persoană care te atrage, de aceea pierzi șansa de a găsi dragostea adevărată. Partenerii te rănesc și te manipulează, te abuzează și îți produc adevărate traume emoționale.

Trei zodii care se căsătoresc târziu. Iubesc libertatea

Trei zodii care își găsesc iubirea și se căsătoresc târziu. Potrivit lui Emily Newman, astroloagă și clarvăzătoare din SUA, există trei zodii predispuse la a se căsători târziu în viață, peste 40 de ani.

Idei pentru nunta de iarnă – Ghidul tau de nunta by StudioBlitz

Ele sunt zodiile care vor amâna data nunții cât pot de mult. Nu simt să o facă, le e teamă să o facă, se gândesc că iubirea va pieri odată cu actul semnat, au o mulțime de gânduri contra mariajului. Într-o statistică făcută de această astroloagă americancă, podimul zodiei ezitanților este ocupat de:

Berbec

Acest semn de foc are tendința de a se îndrăgosti foarte repede și de a se lăsa purtat de val. Cumva, încă de la începutul relației trece rapid prin toate fazele, pasiune, lună de miere, vâltoare. Ai crede că sunt așa de îndrăgostiți, de ai putea să-i duci la altar. Emily Newman atenționează că nici vorbă de așa ceva!

”Berbecul adoră să-și ia singur deciziile, nimeni nu-i poate impune ceva. Nu se grăbește, vrea să găsească partenerul/partenera perfect(ă). Acesta este, de fapt, principalul motiv pentru care se căsătorește târziu în viață. Atât așteaptă perfectul, încât riscă să nu mai găsească nimic. Sau poate renunța la cineva foarte compatibil, doar gândindu-se că ar putea exista cineva și mai bun pentru el. Simte adesea că partenerul său vrea să-i fure libertatea. De aceea, Berbecul se va distra mereu. Primul semn al zodiacului mai este văzut și ca un copilaș al zodiacului. Înainte de a se gândi la căsătorie, e nevoie să se maturizeze, să înceteze să se poarte ca un copil.”, spune astroloaga Newman.

Gemeni

Au reputația de crai. Cu toate acestea, se implică serios în relațiile lor. Dar până la un punct, să nu aduci vorba de căsătorie. Mariajul este pentru ei o închisoare. Gemenii sunt foarte sociabili și au nevoie de interacțiunea cu alții/altele ca de aer, elementul care îi și guvernează.

Sunt atâtea posibilități în Univers! 8 miliarde de oameni pe Pământ. Cum să se rezume ei doar la o persoană? Și dacă te-ai căsătorit deja cu un Geamăn, fii pregătit(ă) și așteaptă-te la infidelități, sunt celebri pentru asta. Și pentru duplicitatea lor. Te vor minți cu zâmbetul pe buze. Așa că dacă nu vrei să suferi, mai bine stai liniștit(ă) și nu îi zori cu căsătoria.

Vărsător

Este un spirit liber, care nu se încrede prea des în oameni. Adevărul e că suflă și în iaurt, după ce a cunoscut câțiva. Deși pare detașat, este un sensibil care nu mai vrea să sufere. Iar iubirea e suferință. Căsătoria, ce să mai zicem? Un adevărat supliciu.

Este semnul de aer cel mai predispus la a îmbătrâni singur. Fiindcă e artist, e visător, iar iubirea ideală e doar cea pe care o plăsmuiește mintea sa. Este o zodie inteligentă, intuitivă, empatică, dar distantă. Greu vei face un Vărsător să te iubească sincer, complet. Și pentru asta tu va trebui să faci efortul, să-i demonstrezi că ești vrednic de iubirea sa. De căsătorie, ce să mai zicem? Mai răruț, că-i mai drăguț.

sursa

Care orgasm este mai lung: al bărbaţilor sau al femeilor?

Sexualitatea este parte importantă din viaţa oamenilor sau ar trebui să fie. Viaţa sexuală regulată are şi numeroase beneficii asupra sănătăţii fizice şi psihice.

Cercetătorii explică: Ce se întâmplă în organism în timpul orgasmului -  Exquis

Orgasmul este un moment de eliberare, care duce la un sentiment de plăcere intensă în timpul actului sexual. Produce efecte plăcute în corp, care pot dura câteva secunde. La bărbați, orgasmul este, de obicei, urmat de ejaculare. La femei, această plăcere supremă poate induce contracții repetate ale vaginului, care oferă o senzație de extaz.

Potrivit Alain Heril, sexolog, această stare de liniște care apare după orgasm este corelată cu hormonii. În timpul orgasmului, creierul produce hormoni, dopamină, oxitocină și adrenalină, lucru care induce senzaţii şi plăcere intense.

Însă există diferenţe între bărbaţi şi femei când vine vorba despre orgasm. Plăcerea sexuală a bărbaţilor este considerată “mecanică”, iar ei ajung mai repede la orgasm decât femeile, se ştie. Se consideră că orgasmul masculin este corelat cu creierul reptilian sau primitiv. Aceasta înseamnă că sub efectul stimulării erotice și în timpul intensificării orgasmului, bărbaţii intră într-o fază care generează ejaculare. Urmează etapa refractară, care îl obligă să ia o pauză mai mult sau mai puțin lungă.

În cazul femeilor, creierul limbic sau emoţional controlează plăcerea sexuală. Emoțiile, gândurile, mediul, sentimentele și fanteziile sunt elemente-cheie în apariţia orgasmului la femei. Chiar şi în momentele de dinaintea orgasmului, femeia poate fi perturbată de un zgomot, de o imagine sau de un gând, care o pot împiedica să ajungă la orgasm. Cu cât o femeie are o relaţie mai armonioasă cu partenerul, cu atât are şanse mai mari să ajungă la orgasm.

Totuşi, cine are un orgasm mai lung?

Într-un videoclip publicat pe canalul de Youtube Asap SCIENCE, Mitchell Moffit și omul de știință Gregory Brown au încercat să obţină un răspuns la această întrebare.

Ei au descoperit că mai mulți factori ar putea influența gradul de plăcere resimțit de bărbați și femei. Femeile s-ar bucura de orgasme mai lungi, care durează aproximativ 20 de secunde sau mai mult, în timp ce plăcerea masculină ar dura doar 3-10 secunde. Cu toate acestea, studiile arată că bărbații pot ajunge cu ușurință la orgasm, 95% dintre ei atingând punctul suprem în timpul sexului. În cazul femeilor, 69% dintre ele ajung la orgasm în timpul unui contact sexual.

sursa

Top 7 ținute elegante!
Articolul anterior
Descoperă secretele frumuseţii împreună cu Vichy!
Articolul următor