Irina Bivol la fel de îndrăgostită ca pe vremuri!

Două ore în compania ei au trecut, spre dezamăgirea mea, foarte repede. Aveam prea multe de discutat: cafeaua preferată, fiica pe care o iubește atât de mult încât și-ar dori să-i dedice tot timpul și toate secretele din lume, mama despre care vorbește cu nesaț, bădeașca Anatol, iubitul care-i umple viața…Daa, e ca în bancul cu femeile care au stat zece ani la pușcărie, și tot mai aveau subiecte nediscutate la eliberare. Vrei să o cunoști mai bine pe femiea pe care ai admirat-o de atâțea ani de pe ecranele televizoarelor? Ai acum ocazia să asiști la o discuție între fete!

separator

„Aș dori să am o relație cu Cătălina la fel de sinceră și apropiată cum e prietenia dintre mine și mămica.

Nu vreau să par banală, dar am o familie extraordinar de frumoasă și unită. Acest lucru îl datorăm părinților, îndeosebi mamei. Tatăl, cizmar de profesie, era mai mult preocupat de îndestularea familiei. Mama în schimb era foarte apropiată de noi.

Suntem 3 surori și bădeașca, așa îl răsfățam noi pe Anatol. Apropo, el și acum îmi zice domașca, sunt niște cuvinte pe care le păstrăm încă de la grădiniță.”

Irina și Anatol Bivol vin dintr-o familie de meșteșugari din Cojușna. Oameni stimați în sat pentru că  încălțau și îmbrăcau nu doar mahalaua. Mama a fost croitoreasă, de meserie, iar tata a fost cel care i-a confecționat manual prima pereche de pantofiori  de scenă.

„Și acum îmi amintesc că erau din lac alb cu o dantelă aurie. Tata  împrumutase tehnologia de la niște cizmari evrei foarte iscusiți. Tare mi-au fost dragi și i-am purtat până s-au ros de tot.

Până în prezent hainele și încățămintea ce o cumpărăm este trecută foarte riguros prin ochiul profesionist al părinților.

În acești pantofiori am ieșit pentru prima dată în scena mare. Eram în clasa a patra când Anatol mă invitase să interpretez câteva piese pe scena Colegiului de Medicină, acolo își făcea studiile.


Am plecat de copil de-acasă, din dorința de a face școala de pictură. Posibil din acest considerent întotdeauna am purtat în inimă dorul casei părintești și aleanul mamei. Apropo, mama mi-a fost și este prima și cea mai de încredere prietenă.

Mi-aș dori să am o relație atât de frumoasă cu fiica mea cum o am cu mămica. Deși este din altă generație, nu am avut ce să-i ascund și ca unei prietene cele mai bune îi destăinuiam toate tainele.

Cătălina  încă nu conștientizează că mama e cea mai apropiată prietenă.  Mi-aș dori să fie mai apropiată și mai deschisă cu mine.

Chiar și acum, trecând prin experiențe mai grele în viață, mama a fost cea care m-a susținut și la bine, și la rău. A suferit enorm când am divorțat, dar a fost cea care m-a ajutat să depășesc orice dificultate.”

Este una din puținele femei din scena de acasă care inspiră încredere și o inocență copilărească pe care nici timpul, dar nici încercările vieții, din fericire, nu i-au putut-o șterge din priviri.

Atunci când credea că nu-și va mai putea reface niciodată viața, soarta i-l adusese pe El.

„Mi-am dorit enorm să cunosc în această viață un singur bărbat, să fiu căsătorită o dată în viață exact după modelul părinților care au făcut deja 50 de ani de când sunt împreună. Dar n-a fost să fie.  Nu se merită să stai în căsătorie doar de dragul unei tradiții, dacă nu ai parte de înțelegere. La doar 27 de ani deja rămăsesem singură cu fiica.

Divorțul era inevitabil. Nu consider că m-am căsătorit prea devreme, problema era că nu aveam experiență de viață.  Prima dragoste a dus la căsătorie. În timp însă rutina zilnică  și incompatibilitatea de caractere au șters orice urmă de sentiment.

După divorț, aproape zece ani am fost singură, încercând să-mi refac viața.  Au fost încercări care nu s-au soldat cu un sfârșit reușit. Am avut momente în care mi-am zis că probabil asta e  crucea care trebuie să o duc. După o decepție mare, ajunsesem iarăși în brațele mamei cu lacrimi în ochi. Și mama mi-a zis că probabil asta e încercarea ce mi-a dat-o Dumnezeu. Atunci renunțasem la gândul să-mi refac viața. Nu acceptam să ies la nicio întâlnire. Eram categorică cu bărbații ce mă curtau.

Atunci a apărut în viața mea Alex.

Ne-am cunoscut absolut întâmplător. Era ultima zi de naștere ce am organizat-o cu prietenele.  Atunci îmi făcusem cadou o mașinuță.  În acea dimineață  am făcut tranzacția, iar cel care îmi explicase detaliile tehnice avea să-mi devină iubit.

Nu știa cine sunt, eram deghizată foarte bine sub un chipiu.

Am rămas mirată să-i aud vocea după o săptămână. Mă felicitase cu 8 martie și îmi ceruse permisiunea să mă invite la o cafea.

Nici până acum nu-mi pot explica cum de-am acceptat, a fost destinul.

Atunci când mă resemnasem cu gândul că viața nu-mi mai rezerva nimic frumos, atunci când credeam că sunt la o vârstă la care nu mai pot începe o nouă relație, soarta îmi pregătise această surpriză.

Acum sunt foarte împlinită. Prietenele îmi sugerează să mai concep un copil. Îmi  este oarecum frică. Important este că fiica l-a acceptat pe Alex în viața ei și ăsta e cel mai frumos lucru ce mi s-a întâmplat în ultimii ani.”

Text: Olga Chirică

Ce le enervează cel mai mult pe femei în dormitor, în afară de sforăitul bărbaților

Un obicei din dormitor al bărbaților le enervează pe femei mai mult decât sforăitul acestora. Mai exact, femeile sunt deranjate de faptul că iubiții lor trag toată pătura sau tot cearșaful de pe ele atunci când dorm, evident.

Continuare Cordelia Profit înainte să mă duc să dorm somn Uneori uneori  cruce Pietriș

Un sondaj efectuat pe un eșantion de peste 1.000 de respondenți, citat de zadovoljna.hr, a concluzionat că sforăitul este depășit de „furtul de pături”, potrivit alephnews.ro. Mai exact, femeile sunt deranjate de faptul că iubiții lor trag toată pătura sau tot cearșaful de pe ele atunci când dorm, evident. Așadar, acesta ar fi cel mai deranjant obicei inconștient în dormitor.

În același top, sforăitul se plasează pe locul al doilea, iar agitația constantă este pe locul al treilea.

Ce îi deranjează pe bărbați, în schimb, la partenerele lor? Potrivit studiului citat, ei au spus că se simt cel mai mult deranjați atunci când o femeie mănâncă în pat.

În același studiu, 17% dintre femeile căsătorite au declarat că nu au nimic împotrivă să doarmă ocazional separat de partenerul lor, deoarece se odihnesc mai bine, în timp ce doar 8% dintre bărbații căsătoriți sunt de aceeași părere.

Pentru unii, mișcarea intestinului se întâmplă ca un ceas. Dar alții care trăiesc cu sindromul intestinului iritabil, cu constipație , sindromul intestinului leneș , boala inflamatorie a intestinului sau alte afecțiuni gastro-intestinale lucrurile nu funcționează atât de ușor. Deci, de ce să nu lăsăm gravitația să-și facă treaba?

Medicii recomandă dormitul pe partea stângă noaptea pentru a preveni arsurile la stomac și pentru a permite gravitației să mute deșeurile prin colon. De asemenea este recomandată o pernă fermă între genunchi pe care să o îmbrățișați pentru a vă sprijini coloana vertebrală, potrivit healthline.com.

Un beneficiu important al dormitului pe partea stângă este sporirea sănătății creierului. În comparație cu somnul pe spate sau stomac, dormitul pe partea stângă vă ajută corpul să elimine ceea ce se numește deșeuri interstițiale din creier. Această curățare a creierului vă poate ajuta să reduceți riscul de a dezvolta Alzheimer, Parkinson și alte boli neurologice.

Greșelile care duc la rupturi sentimentale, în funcție de zodie. Cum își sabotează nativii șansa la iubire

Fiecare nativ al zodiacului are anumite defecte care stau în calea fericirii de cuplu. Trăsăturile bine cunoscute ale unor semne zodiacale, precum impulsivitatea Berbecului, neseriozitatea Gemenilor, orgoliul Leului sau răceala Capricornului, pot diminua posibilitățile romantice și pun bețe în roate relațiilor de iubire.

Horoscopul dragostei. Care este bărbatul vieții tale în funcție de zodie

Berbec

Pur și simplu te îndrăgostești de bărbații care se poartă rău cu tine. Ai auzit vreodată de relații toxice? De acest tip de legături te faci vinovată.  Continui să intri în relații toxice care sfârșesc prin a-ți rupe inima și a-ți distruge spiritul. Te simți tot mai afectată,  de fiecare dată când ieși dintr-o nouă relație otrăvitoare. Trebuie să începi să te îndrăgostești de bărbații care sunt potriviți pentru tine, care te iubesc cu adevărat și te protejează, ne sfătuiește divahair.ro.  

Taur

Pur și simplu, refuzi să ieși în afara zonei tale de confort. Ești încăpățânată, dominatoare și vrei să faci lucrurile doar în felul tău. Reticența ta de a-ți asuma riscuri și de a ieși  și de a depăși orizontul îngust, unde te simți în siguranță este motivul pentru care nu ai succes în dragoste. Trebuie să-ți dai drumul și să te arunci în vârtejul vieții, dacă vrei să găsești iubirea adevărată. Nu poți s-o descoperi dacă te izolezi în turnul tău de sticlă.

Gemenii

Îți alegi mereu relațiile în funcție de ce crezi că așteaptă ceilalți de la tine. Niciodată nu-ți urmezi cu adevărat inima, de aceea sfârșești adesea într-o stare de nefericire.  Dragostea nu este o asigurare de viață, ci un sentiment tulburător și magic, căruia trebuie să i te abandonezi. Încearcă să înțelegi ce vrei tu de la viață, nu-i mai lăsa pe ceilalți să-ți traseze direcțiile în iubire.

Rac

Ai tendința să fii prea generoasă și să-i lași libertate totală partenerului. Acest lucru duce, până la urmă, la erodarea relației de dragoste. Trebuie să înveți să și ceri, nu doar să dăruiești. Amintește-ți că orice fel de dezechilibru într-o relație o poate arunca, la un moment dat, în aer.  Trebuie să înveți să ai tu grijă de tine și să-i ceri persoanei iubite să răspundă nevoilor tale.

Leu

Mândria este cel mai bun atu al tău, dar și cel mai rău obstacol în calea fericirii tale. Te ferești să-ți arăți emoțiile, ca nu cumva să pari slabă și vulnerabilă. Cu toate acestea, reticența ta de a te deschide către persoana iubită este și motivul pentru care nu reușești să-ți menții relațiile.

Fecioară

Este vremea să-ți reduci așteptările, dacă vrei o relație de dragoste durabilă. Ai tendința să fii captivată de fantezii romantice și povești  de dragoste hollywoodiene. Trebuie să-ți menții realismul, care te caracterizează în toate celelalte domenii ale vieții. Nu  te poți aștepta să ai o poveste de dragoste perfectă. Persoana pe care o iubești are micile ei defecte și imperfecțiuni ca orice altă ființă umană. Dar simțul tău critic exagerat și tendințele perfecționiste sunt cele care distrug relația.

Balanță

Este vremea să-ți temperezi optimismul și să accepți faptul că unii oameni chiar pot să-ți facă rău. Perspectiva ta asupra iubirii este mult prea tolerantă, ai senzația că persoana de care te îndrăgostești este, în mod necesar, extraordinară. Dar unii bărbați sunt adevărați ticăloși, nu comori ascunse, care așteaptă să fie descoperite. Dacă vei continua cu această viziune nerealistă, sigur vei continua să suferi în dragoste.

Scorpion

Lipsa ta de încredere în ceilalți te împiedică să păstrezi o relație stabilă. Te bazezi numai pe tine, iar un partener poate fi rănit de faptul că nu-i acorzi niciodată suficientă încredere. Trebuie să înțelegi că în dragoste nu mai trăiești pe cont propriu, ci ești într-o profundă comunicare cu persoana iubită. Altfel, este vorba doar de o relație trecătoare, după care îți va rămâne mereu un gust amar.

Săgetător

Problema ta este că faci totul singură, iar iubitul tău se va simți la un moment dat neglijat și dat la o parte. Ești o persoană puternică, independentă și autosuficientă. Totuși, nu uita că ești doar o ființă umană supusă greșelii și că ai nevoie de căldura cuiva pentru a fi cu adevărat fericită. Dacă vei adopta acest gen de gândire și vei învăța să colaborezi cu partenerul, îți vei putea menține relația de dragoste, care se destramă mult prea ușor din cauza autonomiei tale excesive.

Capricorn

Ești mult prea influențată de ceea ce spun ceilalți despre partenerul tău, pentru a mai avea timp să-l privești cu propriii ochi și să-i vezi calitățile. Te interesează ce cred cei din jur despre relația ta, însă astfel ajungi să te îndepărtezi treptat de persoana iubită. Trăiește în interiorul relației, nu doar ca un observator, în afara ei. Altfel, nu ai nicio șansă să-ți găsești marea iubire.

Vărsător

Există un loc gol în viața ta și crezi că o altă persoană te va ajuta să umpli acest vid. Ceva din tine te face să te simți incompletă și speri că o relație potrivită va remedia lucrurile. Acesta este motivul pentru care te simți neîmplinită în fiecare relație în care te afli. Singurul mod în care poți umple acest gol din viața ta este să înveți să te descoperi și să te iubești pe tine însăți. Abia atunci dragostea adevărată îți va ieși în cale și te vei putea bucura de o relație de durată.

Pești

La fel ca Berbecul, faci greșeala să te îndrăgostești de același fel de oameni de fiecare dată. Ai același tip de persoană care te atrage, de aceea pierzi șansa de a găsi dragostea adevărată. Partenerii te rănesc și te manipulează, te abuzează și îți produc adevărate traume emoționale.

Trei zodii care se căsătoresc târziu. Iubesc libertatea

Trei zodii care își găsesc iubirea și se căsătoresc târziu. Potrivit lui Emily Newman, astroloagă și clarvăzătoare din SUA, există trei zodii predispuse la a se căsători târziu în viață, peste 40 de ani.

Idei pentru nunta de iarnă – Ghidul tau de nunta by StudioBlitz

Ele sunt zodiile care vor amâna data nunții cât pot de mult. Nu simt să o facă, le e teamă să o facă, se gândesc că iubirea va pieri odată cu actul semnat, au o mulțime de gânduri contra mariajului. Într-o statistică făcută de această astroloagă americancă, podimul zodiei ezitanților este ocupat de:

Berbec

Acest semn de foc are tendința de a se îndrăgosti foarte repede și de a se lăsa purtat de val. Cumva, încă de la începutul relației trece rapid prin toate fazele, pasiune, lună de miere, vâltoare. Ai crede că sunt așa de îndrăgostiți, de ai putea să-i duci la altar. Emily Newman atenționează că nici vorbă de așa ceva!

”Berbecul adoră să-și ia singur deciziile, nimeni nu-i poate impune ceva. Nu se grăbește, vrea să găsească partenerul/partenera perfect(ă). Acesta este, de fapt, principalul motiv pentru care se căsătorește târziu în viață. Atât așteaptă perfectul, încât riscă să nu mai găsească nimic. Sau poate renunța la cineva foarte compatibil, doar gândindu-se că ar putea exista cineva și mai bun pentru el. Simte adesea că partenerul său vrea să-i fure libertatea. De aceea, Berbecul se va distra mereu. Primul semn al zodiacului mai este văzut și ca un copilaș al zodiacului. Înainte de a se gândi la căsătorie, e nevoie să se maturizeze, să înceteze să se poarte ca un copil.”, spune astroloaga Newman.

Gemeni

Au reputația de crai. Cu toate acestea, se implică serios în relațiile lor. Dar până la un punct, să nu aduci vorba de căsătorie. Mariajul este pentru ei o închisoare. Gemenii sunt foarte sociabili și au nevoie de interacțiunea cu alții/altele ca de aer, elementul care îi și guvernează.

Sunt atâtea posibilități în Univers! 8 miliarde de oameni pe Pământ. Cum să se rezume ei doar la o persoană? Și dacă te-ai căsătorit deja cu un Geamăn, fii pregătit(ă) și așteaptă-te la infidelități, sunt celebri pentru asta. Și pentru duplicitatea lor. Te vor minți cu zâmbetul pe buze. Așa că dacă nu vrei să suferi, mai bine stai liniștit(ă) și nu îi zori cu căsătoria.

Vărsător

Este un spirit liber, care nu se încrede prea des în oameni. Adevărul e că suflă și în iaurt, după ce a cunoscut câțiva. Deși pare detașat, este un sensibil care nu mai vrea să sufere. Iar iubirea e suferință. Căsătoria, ce să mai zicem? Un adevărat supliciu.

Este semnul de aer cel mai predispus la a îmbătrâni singur. Fiindcă e artist, e visător, iar iubirea ideală e doar cea pe care o plăsmuiește mintea sa. Este o zodie inteligentă, intuitivă, empatică, dar distantă. Greu vei face un Vărsător să te iubească sincer, complet. Și pentru asta tu va trebui să faci efortul, să-i demonstrezi că ești vrednic de iubirea sa. De căsătorie, ce să mai zicem? Mai răruț, că-i mai drăguț.

sursa

Cum gândeşte şi iubeşte Sasha Lopez!
Articolul anterior
Fii frumoasă la trecerea dintre ani!
Articolul următor