Iubire online: sfaturi de care trebuie să ţii cont!

În ultimul timp iubirea online a devenit un trend atât pentru tinerii năstruşnici, cât şi pentru persoanele mai în vârstă. Site-urile matrimoniale şi cele de socializare s-au adeverit a fi în multe cazuri marele cupidon care a unit multe destine… Pe lângă toate acestea trebuie să fii şi foarte prudentă atunci când vine vorba de persoane necunoscute şi de o iubire dincolo de ecrane.

separator

Ar fi bine să ţii cont de câteva sfaturi:

Fii cât mai naturală şi deschisă!

După cum ştim una din opţiunile site-urilor matrimoniale şi de socializare este să înserezi mai multe detalii despre tine. Fii foarte atentă ce informaţii dai (adresa de acasă, numele complet şi datele mai personale în nici într-un caz nu trebuie scrise).

Însă pe cele care te decizi să le oferi e preferabil să fie reale. Acelaşi lucru este indicat să-l faci şi cu poza ta de profil. Fii cât mai sinceră şi încarcă o poză de a ta cât mai recentă… nu te minţi afişând o poză a unui fotomodel cu care ai vrea să semeni. Acest lucru va fi un dezavantaj pentru tine… când dnul X va descoperi că nu eşti nici pe departe fata din poză de care s-a îndrăgostit lulea. Chiar dacă ţi-a spus că adoră caracterul şi sufletul tău… fii sigură că el a pus un preţ bun pe fata din imagine. Aşa că la acest capitol fii cât mai naturală.

Nu te aştepta ca el să fie la fel de onest ca tine!

În comparaţie cu exemplul de mai sus, este foarte important să nu-ţi faci prea mari speranţe, atunci când crezi că în sfârşit e El… prinţul pe cal alb… aşteptat de-o viaţă întreagă. Fii pregătită… s-ar putea să dai peste ceea ce ai visat. Amuzant sau nu, ai putea să faci imaginar mici „ajustări” la descrierea pe care ţi-o oferă: adaugă câteva kg în plus, scade câţiva centimetri din înălţimea lui, scade a treia parte din salariul pe care îl pretinde şi nu în ultimul rând adaugă nişte ani la vârsta pe care încearcă să te convingă că o are.

Învaţă să citeşti printre rânduri!

Orice profil chiar şi atunci când include informaţii reale, cel mai probabil este încoronat cu flori şi adevăruri spuse pe jumătate. Pentru a nu te simţi jignită şi minţită la sfârşit… învaţă să citeşti printre rânduri şi să nu crezi chiar toate “gogonelele” afişate acolo. Dacă scrie că e cel mai frumos şi sexy… fii sigură că mai are mult de muncit până a ajunge la perfecţiune. Dacă afirmă că e deştept şi ca el nimeni nu-i… probabil că niciodată în viaţa nu a muncit sau că are un job de 2 bani… pe care şi el îl urăşte.

Nu te lăsa dusă de val şi păcalită de vorbele dulci

Orice femeie adoră să fie alintată şi răsfăţată cu vorbe dulci şi siropoase! Dar cel mai interesant e că de multe ori aude aceste vorbe de la bărbaţii de după ecrane. O fi avut vreo şmecherie iubirea aceasta online… sau şmecheria e alta? De obicei bărbaţii care scriu tot felul de vorbe şi descrieri siropoase pe site-urile matrimoniale şi de socializare… nu fac altceva decât să te vrăjească pentru un singur lucru- SEX!

Chiar dacă ai vrei să simţi aroma iubiri online… trebuie să ştii şi cum s-o faci! Fiţi unice fetelor şi doar aşa veţi reuşi să cuceriţi orice inimă!

5 exerciții pentru o naștere ușoară!
Articolul anterior
La ce gesturi disperate apelau femeile din trecut pentru a fi frumoase!
Articolul următor
Alte articole interesante