L-a primit înapoi pe soțul ei, care a înșelat-o timp de patru ani cu prietena sa cea mai bună

Mulți bărbați înșală, se știe, și fiecare femeie trădată are povestea ei. O femeie povestește ce s-a întâmplat în cazul ei și cum a ajuns să își ierte soțul, după mai mulți ani de căsnicie, chiar dacă a fost rănită.

,,Chiar înainte de a aniversa 25 de ani de căsnicie, soțul meu mi-a făcut o confesiune sfâșietoare: a recunoscut că a fost infidel în timpul căsătoriei noastre, dar lovitura de grație era una și mai dureroasă decât destăinuirea în sine. Soțul meu, omul căruia i-am jurat și mi-a jurat credință în fața lui Dumnezeu, a trăit o relație în paralel cu prietena mea cea mai bună. Am 52 de ani și am trăit o viață lângă soțul meu. După ce toată confuzia de la început a trecut, am hotărât să îl iert și să ne continuăm relația. Cum am decis acest lucru? Îți voi spune.

L-am cunoscut pe bărbatul visurilor mele, pe vremea când amândoi eram studenți. El intrase la facultate și a decis să se mute aici pe perioada studenției. Într-o seară am mers în barul din campus și am cunoscut acest tip amuzant, vesel și foarte șarmant. Părea sincer și genul de bărbat alături de care cu siguranță vrei să îți întemeiezi o familie.

Doi ani mai târziu de la acea întâlnire, pe când aveam 25 de ani amândoi, am decis să ne căsătorim și să ne luăm un apartament în Cluj. Era perfect, viața la care orice femeie visează încă din copilărie. Eram atât de încântată de viitorul alături de el… La un an de la nuntă s-a născut fiul nostru, Robert și, pe măsură ce anii au trecut, relația s-a consolidat și mai mult. Fiul nostru a crescut și, după ce a fost suficient de mare încât să nu mai aibă în permanență nevoie de supravegherea noastră, am avut ocazia să petrecem din nou timpul împreună și să reaprindem focul pasiunii.

În fiecare an ne făceam vacanțele alături de mai mulți prieteni și chiar glumeam cu fetele din grup că pot să-l las pe Răzvan al meu o noapte întreagă la bar, fără să-mi fac griji că va flirta cu vreo domnișoară. Pur și simplu nu eram deloc genul suspicioasă, nu îi controlam buzunarele, telefonul, nu îl întrebam niciodată ce a făcut dacă a întârziat. Jobul său presupunea călătorii de afaceri frecvente și, îmi aduc aminte că într-un an, a venit complet schimbat acasă. Atunci ne-am oprit din a face sex regulat și pe moment am crezut că este ceva normal într-o relație lungă. Credeam că mariajul înseamnă mai mult decât sex, însă acum mă simt vinovată că nu am văzut acele semne incipiente ale trădării.

Tot în acea perioadă, am avut o inspirație de moment și m-am decis să urmez cursuri pentru a deveni terapeut de cuplu. Mânată de dorința de a condimenta puțin lucrurile între mine și soțul meu, am crezut că dacă mă calific în acel domeniu mă va ajuta și pe plan personal. Tot atunci, fiul nostru a intrat la facultate, Răzvan își deschisese o a doua firmă de investiții imobiliare. Deci viața noastră era foarte ocupată și parcă uitasem că nu mai făceam sex deja de mult de timp.

Pe măsură ce am prins experiență în domeniul terapiei de cuplu și am întâlnit mulți clienți cu povești interesante, mi s-au aprins mai multe beculețe și mi-am dat seama că mariajul meu are probleme serioase. Așadar, i-am propus lui Răzvan să mergem chiar noi la un psiholog și să ne rezolvăm problemele. După multe insistențe din partea mea, a acceptat ideea de a ne stimula fizic, emoțional, dar și din punct de vedere al intimității de cuplu. Am plecat la București pentru a merge la terapie. Prima ședință a fost grozavă, am vorbit deschis despre mariajul nostru și m-am simțit mai apropiată ca oricând de soțul meu.

Însă după a patra ședință a fost incredibil de tăcut pe drumul spre camera de hotel, iar când am ajuns acolo a început să îmi spună lucruri șocante. „Am avut multe aventuri de o noapte, chiar am avut o relație timp de patru ani cu prietena ta cea mai bună, Iulia”, mi-a spus soțul meu.

Cuvintele lui erau ca niște pumnale către inima mea, mi-au sfâșiat sufletul. Mă uitam la omul pe care credeam că îl cunosc, dar mi-am dat seama că nu mai știu deloc cine e. Am plecat din cameră, m-am dus în recepția hotelului unde am izbucnit în lacrimi. Ulterior, am pus toate piesele puzzle-ului la loc și am realizat că totul avea sens, doar că eu am fost prea ignorantă să îmi dau seama.

Eram un terapeut de cuplu care își petrecea timpul sfâtuind alte femei cum să reacționeze la auzul veștii că soții le înșală și, uite-mă, nu știam ce să fac cu propria mea relație. Ceea ce m-a durut cel mai mult a fost că a avut o legătură cu prietena mea cea mai bună. Iulia mi-a fost alături în multe momente grele ale vieții mele, atunci când tatăl meu s-a stins, când rămăsesem fără job… Nu-mi venea să cred că mă mințise cu nerușinare și își făcuse de cap chiar cu soțul meu. M-am simțit ca o fraieră, luată peste picior de oamenii cei mai dragi.

El nu și-a cerut niciodată scuze, în schimb, a spus că știe că a făcut o mare greșeală și că este dispus să îmi răspundă la toate întrebările. Am trăit stări ciudate, acum plângeam, iar în minutul următor îmi venea să sparg ceva.

De ce l-am primit înapoi?

Când am ajuns acasă, i-am spus fiului nostru adevărul și că urmează să luăm o decizie în privința căsniciei noastre. Apoi, am plecat pentru câteva zile din oraș. Am realizat că în toți acei ani eu am fost obsedată de control, am vrut să fac totul singură, inclusiv cu fiul nostru sau treburile casnice. Am vrut să îi controlez lui Răzvan orice mișcare și probabil că soțul meu s-a simțit rănit de comportamentul meu, însă nu mi-a spus niciodată.

După ceva timp, a început să mi se facă dor de el și parcă toți nervii, lacrimile și suferința păleau în fața amintirilor frumoase pe care le aveam. Am construit multe împreună și pur și simplu nu am vrut să renunț la tot. M-am întors acasă în scurt timp și, imediat cum am intrat pe ușă, Răzvan m-a îmbrățișat, am mers în dormitor și am făcut dragoste ca doi adolescenți. Căsnicia noastră avea acum parte de un început nou, în care adevărul și sinceritatea aveau să primeze. Mulți m-au judecat pentru decizia de a-mi ierta soțul. Știu că sunt multe femei care mă arată cu degetul, dar știi ceva? Eu cred că această experiență ne-a consolidat relația și acum suntem mai puternici ca oricând”.

sursa: www.divahair.ro

Ce le enervează cel mai mult pe femei în dormitor, în afară de sforăitul bărbaților

Un obicei din dormitor al bărbaților le enervează pe femei mai mult decât sforăitul acestora. Mai exact, femeile sunt deranjate de faptul că iubiții lor trag toată pătura sau tot cearșaful de pe ele atunci când dorm, evident.

Continuare Cordelia Profit înainte să mă duc să dorm somn Uneori uneori  cruce Pietriș

Un sondaj efectuat pe un eșantion de peste 1.000 de respondenți, citat de zadovoljna.hr, a concluzionat că sforăitul este depășit de „furtul de pături”, potrivit alephnews.ro. Mai exact, femeile sunt deranjate de faptul că iubiții lor trag toată pătura sau tot cearșaful de pe ele atunci când dorm, evident. Așadar, acesta ar fi cel mai deranjant obicei inconștient în dormitor.

În același top, sforăitul se plasează pe locul al doilea, iar agitația constantă este pe locul al treilea.

Ce îi deranjează pe bărbați, în schimb, la partenerele lor? Potrivit studiului citat, ei au spus că se simt cel mai mult deranjați atunci când o femeie mănâncă în pat.

În același studiu, 17% dintre femeile căsătorite au declarat că nu au nimic împotrivă să doarmă ocazional separat de partenerul lor, deoarece se odihnesc mai bine, în timp ce doar 8% dintre bărbații căsătoriți sunt de aceeași părere.

Pentru unii, mișcarea intestinului se întâmplă ca un ceas. Dar alții care trăiesc cu sindromul intestinului iritabil, cu constipație , sindromul intestinului leneș , boala inflamatorie a intestinului sau alte afecțiuni gastro-intestinale lucrurile nu funcționează atât de ușor. Deci, de ce să nu lăsăm gravitația să-și facă treaba?

Medicii recomandă dormitul pe partea stângă noaptea pentru a preveni arsurile la stomac și pentru a permite gravitației să mute deșeurile prin colon. De asemenea este recomandată o pernă fermă între genunchi pe care să o îmbrățișați pentru a vă sprijini coloana vertebrală, potrivit healthline.com.

Un beneficiu important al dormitului pe partea stângă este sporirea sănătății creierului. În comparație cu somnul pe spate sau stomac, dormitul pe partea stângă vă ajută corpul să elimine ceea ce se numește deșeuri interstițiale din creier. Această curățare a creierului vă poate ajuta să reduceți riscul de a dezvolta Alzheimer, Parkinson și alte boli neurologice.

Greșelile care duc la rupturi sentimentale, în funcție de zodie. Cum își sabotează nativii șansa la iubire

Fiecare nativ al zodiacului are anumite defecte care stau în calea fericirii de cuplu. Trăsăturile bine cunoscute ale unor semne zodiacale, precum impulsivitatea Berbecului, neseriozitatea Gemenilor, orgoliul Leului sau răceala Capricornului, pot diminua posibilitățile romantice și pun bețe în roate relațiilor de iubire.

Horoscopul dragostei. Care este bărbatul vieții tale în funcție de zodie

Berbec

Pur și simplu te îndrăgostești de bărbații care se poartă rău cu tine. Ai auzit vreodată de relații toxice? De acest tip de legături te faci vinovată.  Continui să intri în relații toxice care sfârșesc prin a-ți rupe inima și a-ți distruge spiritul. Te simți tot mai afectată,  de fiecare dată când ieși dintr-o nouă relație otrăvitoare. Trebuie să începi să te îndrăgostești de bărbații care sunt potriviți pentru tine, care te iubesc cu adevărat și te protejează, ne sfătuiește divahair.ro.  

Taur

Pur și simplu, refuzi să ieși în afara zonei tale de confort. Ești încăpățânată, dominatoare și vrei să faci lucrurile doar în felul tău. Reticența ta de a-ți asuma riscuri și de a ieși  și de a depăși orizontul îngust, unde te simți în siguranță este motivul pentru care nu ai succes în dragoste. Trebuie să-ți dai drumul și să te arunci în vârtejul vieții, dacă vrei să găsești iubirea adevărată. Nu poți s-o descoperi dacă te izolezi în turnul tău de sticlă.

Gemenii

Îți alegi mereu relațiile în funcție de ce crezi că așteaptă ceilalți de la tine. Niciodată nu-ți urmezi cu adevărat inima, de aceea sfârșești adesea într-o stare de nefericire.  Dragostea nu este o asigurare de viață, ci un sentiment tulburător și magic, căruia trebuie să i te abandonezi. Încearcă să înțelegi ce vrei tu de la viață, nu-i mai lăsa pe ceilalți să-ți traseze direcțiile în iubire.

Rac

Ai tendința să fii prea generoasă și să-i lași libertate totală partenerului. Acest lucru duce, până la urmă, la erodarea relației de dragoste. Trebuie să înveți să și ceri, nu doar să dăruiești. Amintește-ți că orice fel de dezechilibru într-o relație o poate arunca, la un moment dat, în aer.  Trebuie să înveți să ai tu grijă de tine și să-i ceri persoanei iubite să răspundă nevoilor tale.

Leu

Mândria este cel mai bun atu al tău, dar și cel mai rău obstacol în calea fericirii tale. Te ferești să-ți arăți emoțiile, ca nu cumva să pari slabă și vulnerabilă. Cu toate acestea, reticența ta de a te deschide către persoana iubită este și motivul pentru care nu reușești să-ți menții relațiile.

Fecioară

Este vremea să-ți reduci așteptările, dacă vrei o relație de dragoste durabilă. Ai tendința să fii captivată de fantezii romantice și povești  de dragoste hollywoodiene. Trebuie să-ți menții realismul, care te caracterizează în toate celelalte domenii ale vieții. Nu  te poți aștepta să ai o poveste de dragoste perfectă. Persoana pe care o iubești are micile ei defecte și imperfecțiuni ca orice altă ființă umană. Dar simțul tău critic exagerat și tendințele perfecționiste sunt cele care distrug relația.

Balanță

Este vremea să-ți temperezi optimismul și să accepți faptul că unii oameni chiar pot să-ți facă rău. Perspectiva ta asupra iubirii este mult prea tolerantă, ai senzația că persoana de care te îndrăgostești este, în mod necesar, extraordinară. Dar unii bărbați sunt adevărați ticăloși, nu comori ascunse, care așteaptă să fie descoperite. Dacă vei continua cu această viziune nerealistă, sigur vei continua să suferi în dragoste.

Scorpion

Lipsa ta de încredere în ceilalți te împiedică să păstrezi o relație stabilă. Te bazezi numai pe tine, iar un partener poate fi rănit de faptul că nu-i acorzi niciodată suficientă încredere. Trebuie să înțelegi că în dragoste nu mai trăiești pe cont propriu, ci ești într-o profundă comunicare cu persoana iubită. Altfel, este vorba doar de o relație trecătoare, după care îți va rămâne mereu un gust amar.

Săgetător

Problema ta este că faci totul singură, iar iubitul tău se va simți la un moment dat neglijat și dat la o parte. Ești o persoană puternică, independentă și autosuficientă. Totuși, nu uita că ești doar o ființă umană supusă greșelii și că ai nevoie de căldura cuiva pentru a fi cu adevărat fericită. Dacă vei adopta acest gen de gândire și vei învăța să colaborezi cu partenerul, îți vei putea menține relația de dragoste, care se destramă mult prea ușor din cauza autonomiei tale excesive.

Capricorn

Ești mult prea influențată de ceea ce spun ceilalți despre partenerul tău, pentru a mai avea timp să-l privești cu propriii ochi și să-i vezi calitățile. Te interesează ce cred cei din jur despre relația ta, însă astfel ajungi să te îndepărtezi treptat de persoana iubită. Trăiește în interiorul relației, nu doar ca un observator, în afara ei. Altfel, nu ai nicio șansă să-ți găsești marea iubire.

Vărsător

Există un loc gol în viața ta și crezi că o altă persoană te va ajuta să umpli acest vid. Ceva din tine te face să te simți incompletă și speri că o relație potrivită va remedia lucrurile. Acesta este motivul pentru care te simți neîmplinită în fiecare relație în care te afli. Singurul mod în care poți umple acest gol din viața ta este să înveți să te descoperi și să te iubești pe tine însăți. Abia atunci dragostea adevărată îți va ieși în cale și te vei putea bucura de o relație de durată.

Pești

La fel ca Berbecul, faci greșeala să te îndrăgostești de același fel de oameni de fiecare dată. Ai același tip de persoană care te atrage, de aceea pierzi șansa de a găsi dragostea adevărată. Partenerii te rănesc și te manipulează, te abuzează și îți produc adevărate traume emoționale.

Trei zodii care se căsătoresc târziu. Iubesc libertatea

Trei zodii care își găsesc iubirea și se căsătoresc târziu. Potrivit lui Emily Newman, astroloagă și clarvăzătoare din SUA, există trei zodii predispuse la a se căsători târziu în viață, peste 40 de ani.

Idei pentru nunta de iarnă – Ghidul tau de nunta by StudioBlitz

Ele sunt zodiile care vor amâna data nunții cât pot de mult. Nu simt să o facă, le e teamă să o facă, se gândesc că iubirea va pieri odată cu actul semnat, au o mulțime de gânduri contra mariajului. Într-o statistică făcută de această astroloagă americancă, podimul zodiei ezitanților este ocupat de:

Berbec

Acest semn de foc are tendința de a se îndrăgosti foarte repede și de a se lăsa purtat de val. Cumva, încă de la începutul relației trece rapid prin toate fazele, pasiune, lună de miere, vâltoare. Ai crede că sunt așa de îndrăgostiți, de ai putea să-i duci la altar. Emily Newman atenționează că nici vorbă de așa ceva!

”Berbecul adoră să-și ia singur deciziile, nimeni nu-i poate impune ceva. Nu se grăbește, vrea să găsească partenerul/partenera perfect(ă). Acesta este, de fapt, principalul motiv pentru care se căsătorește târziu în viață. Atât așteaptă perfectul, încât riscă să nu mai găsească nimic. Sau poate renunța la cineva foarte compatibil, doar gândindu-se că ar putea exista cineva și mai bun pentru el. Simte adesea că partenerul său vrea să-i fure libertatea. De aceea, Berbecul se va distra mereu. Primul semn al zodiacului mai este văzut și ca un copilaș al zodiacului. Înainte de a se gândi la căsătorie, e nevoie să se maturizeze, să înceteze să se poarte ca un copil.”, spune astroloaga Newman.

Gemeni

Au reputația de crai. Cu toate acestea, se implică serios în relațiile lor. Dar până la un punct, să nu aduci vorba de căsătorie. Mariajul este pentru ei o închisoare. Gemenii sunt foarte sociabili și au nevoie de interacțiunea cu alții/altele ca de aer, elementul care îi și guvernează.

Sunt atâtea posibilități în Univers! 8 miliarde de oameni pe Pământ. Cum să se rezume ei doar la o persoană? Și dacă te-ai căsătorit deja cu un Geamăn, fii pregătit(ă) și așteaptă-te la infidelități, sunt celebri pentru asta. Și pentru duplicitatea lor. Te vor minți cu zâmbetul pe buze. Așa că dacă nu vrei să suferi, mai bine stai liniștit(ă) și nu îi zori cu căsătoria.

Vărsător

Este un spirit liber, care nu se încrede prea des în oameni. Adevărul e că suflă și în iaurt, după ce a cunoscut câțiva. Deși pare detașat, este un sensibil care nu mai vrea să sufere. Iar iubirea e suferință. Căsătoria, ce să mai zicem? Un adevărat supliciu.

Este semnul de aer cel mai predispus la a îmbătrâni singur. Fiindcă e artist, e visător, iar iubirea ideală e doar cea pe care o plăsmuiește mintea sa. Este o zodie inteligentă, intuitivă, empatică, dar distantă. Greu vei face un Vărsător să te iubească sincer, complet. Și pentru asta tu va trebui să faci efortul, să-i demonstrezi că ești vrednic de iubirea sa. De căsătorie, ce să mai zicem? Mai răruț, că-i mai drăguț.

sursa

Foto! Aleea de pe bulevardul Grigore Vieru, pe timp de noapte
Articolul anterior
Relația specială dintre Irina Loghin și Benone Sinulescu
Articolul următor