La 9 ani de la nuntă, au găsit un cadou care a rămas nedesfăcut. Din acel moment, totul s-a schimbat

Timp de 9 ani, Kathy Gunn a fost una dintre cele mai fericite soţii. Într-o bună zi, soarta a făcut ca femeia să caute în dulap te miri ce… La un moment dat, a dat peste cadoul primit de la mătuşa sa, la nuntă. Era încă nedesfăcut… Când l-a deschis, însă, a avut parte de emoții puternice.

La 9 ani de la nuntă, au găsit un CADOU care a rămas nedesfăcut

În ziua nunţii, Kathy a primit un cadou de la mătuşa sa. După ce l-a înmânat proaspeţilor însurăţei, femeia s-a făcut nevăzută în mulţime. Un bilet ciudat, lipit de pachet, i-a atras atenţia, însă, tinerei fete. „A se deschide NUMAI DUPĂ prima ceartă!”, scria pe el.

La început, mesajul a pus-o pe gânduri, dar, în scurt timp, luată de val, a uitat complet de cadou şi cutia a ajuns, într-un final, în dulap, lângă alte pachete primite de miri.

Deşi în cei 9 ani de căsnicie au tot fost certuri şi discuţii aprinse în cuplu, nu s-au gândit nicio clipă să deschidă cadoul.

„În toţi aceşti ani, am crezut că în cutie se află secretul unei căsnicii fericite, un truc necunoscut de tineri ca noi… La urma urmei, unchii noştri erau căsătoriţi de mai bine de o jumătate de secol. Ne-am gândit că acea cutie ne va salva. Într-un fel, a făcut-o!”, povesteşte Kathy.

Când au desfăcut cutia, nu mică le-a fost mirarea când au văzut că înăuntru erau două hârtii în care erau împachetate mai multe bancnote.

Pe pachetul adresat lui Kathy scria: „Ia aceşti bani şi cumpără o pizza, nişte creveţi sau orice altceva vă place vouă. Cu dragoste, mătuşa Alison. P.S. Pregăteşte cada!”.

Pe pachetul lui Brandon, soţul acesteia, alt mesaj: „Ia aceşti bani şi cumpără nişte flori şi o sticlă de vin. Cu dragoste, mătuşa Alison”.

„Atunci mi-am dat seama că, în realitate, secretul unei căsnicii fericite nu stătea în cutia aceea, ci în noi!”, a spus Kathy, emoţionată până la lacrimi.

sursa

4 hectare de levănțică și salvie au fost plantate la Colegiul Agroindustrial din orașul Râșcani
Articolul anterior
Corina Muntean: ”O țară o poți accepta sau ba doar atunci când ieși din pielea unui turist și intri în rutina unui cetățean al țării date.”
Articolul următor