Legătura incredibilă dintre nasul unui bărbat şi penisul acestuia. Nu te-ai fi aşteptat!

Este adevărat că anumite indicii corporale cum ar fi degetele sau nasul ar trăda mărimea organului genital masculin? Un specialist american a devenit popular pe TikTok cu un videoclip care are legătură cu acest subiect.

Dr Anthony Youn, un chirurg plastician american, a distribuit un videoclip care a devenit viral pe reţeaua de socializare TikTok. Pe baza unui studiu japonez, el explică faptul că mărimea nasului unui bărbat ar indica mărimea penisului acestuia.

Mai exact, doctorul Anthony Youn a afirmat că bărbaţii care au un nas mai mare ar avea şi un penis mai mare. Dimpotrivă, bărbaţii cu nasul mai mic ar avea şi organul sexual mai mic.

Bărbaţii cu nasul mare ar avea o lungime medie a penisului de 13,4 cm

Concluzia dr. Anthony Youn s-a bazat pe un studiu japonez publicat în februarie 2021 şi aprobat de Consiliul Instituţional de Revizuire al Universităţii de Medicină a Prefecturii Kyoto.

„Ştiai că dimensiunea nasului tău se corelează cu dimensiunea penisului?”, a spus doctorul Anthony Youn, ilustrând videoclipul său cu un desen de Pinocchio. Un studiu în andrologie fundamentală şi clinică a constatat că acest lucru este adevărat”.

„Bărbaţii cu nasul mai mare aveau o lungime medie a penisului de 13,4 cm, în timp ce bărbaţii cu nasul mai scurt aveau o lungime medie a organului sexual de 10,4 cm”, a precizat medicul.

Studiul japonez publicat în Basic and Clinical Andrology arată că lungimea penisului nu are nimic de-a face cu vârsta, mărimea sau greutatea unui bărbat. Studiile anterioare au arătat că nivelul de expunere al bebeluşului la hormonii androgeni în timp ce se află în pântecele mamei poate influenţa lungimea penisului pe care îl va avea ca adult.

sursa

Cum au pozat soții Cârnaț și cei 8 copii ai lor în cea mai recentă ședință foto
Articolul anterior
O vedetă a fost numită ,,putoare” pentru că-și lasă soțul să gătească
Articolul următor