Lilu: “Ştiu că voi avea un băieţel şi că el va fi un geniu!”

Tânără, talentată, carismatică şi mereu pozitivă, aşa o poţi vedea în fiecare dimineaţă, la emisiunea matinală pe care o prezintă, pe Lilu. La 25 de ani

separator
este împlinită, atât pe plan sentimental cât şi profesional.

A muncit mult până să ajungă acolo unde este, dar şi talentul a jucat un rol important în lumea în care a decis să se afirme. Află, în exclusivitate, din materialul de mai jos cine este alesul inimii ei şi când moderatoarea se vede în rochie de mireasă.

Cum ai descrie cariera ta jurnalistică?

Zborul unui pui de hulub speriat și micuţ – aşa a fost la început cariera mea. După care am prins puteri în aripi şi am învățat să zbor. Uite aşa îmi văd eu carieră, asemănătoare unui zbor, pentru că eu tind să fiu mereu la înălțime. Zborul este o plăcere nemaipomenită, atât în realitatea, cât şi în somn. Aşa că trebuie să “învăţăm” cu toții să zburăm.

Care e cel mai mare avantaj care l-ai simţit imediat după apariţia ta la TV?

Nu am simţit nici un avantaj. Poate recunoaşterea şi respectul pe care l-a simţit familia mea în sat. Oricum, sunt foarte respectată în satul nostru, doar atunci când am început să apar pe ecran toată lumea se mândrea de faptul că fata de la MuzTv şi fata de la JurnalTv,  e fată din satul nostru. Şi cel mai mult mă bucur pentru părinţii mei, pentru că pot fi cu adevărat mândri de mine. Şi mai e ceva, cel mai mare beneficiu pe care l-am simţi fiind o persoană publică, a fost atunci când o vânzătoare mi-a făcut reducere la încălţăminte, doar pentru că urmăreşte zi de zi “Deşteptarea”.

Ştim cu toţii că eşti o fashionistă înrăită, ai simţit vreodată nevoia să apelezi la sfaturile vreunui stilist?

Niciodată! Cred că oamenii care apelează la stilişti sunt cei ce ar trebui să afișeze o imagine perfectă, cum ar fi politicienii sau femeile cu o carieră impozantă. Mie îmi place fashion-ul, dar nu sunt o persoană obsedată de trenduri sau tendinţe. Pe mine mă poţi vedea atât în adidaşi cât și în cizme sau pe tocuri. Sunt un om cu foarte multe idei vestimentare pe care, câteodată, nu reuşesc să le realizez, darmite să mai cer sfatul altcuiva. Nici măcar reviste de modă nu răsfoiesc, am acasă una, cumpărată în martie, pe care am deschis-o abia acum, în mai. Am primit doar un singur sfat de la verişoara mea, stilist în Timişoara, să mă duc să-mi cumpăr haine de la second hand.

Eşti adepta frumuseții naturale sau ai accepta să recurgi la bisturiu?

Sunt prima din prezentatoarele de la JurnalTV, care îşi dă machiajul jos, pentru că ţin foarte mult la frumuseţea naturală.

Nu cred că aş apela la bisturiu, pentru că bine mersi mama natură m-a înzestrat cu de toate. Poate pe la 40-50  de ani, când vârsta îşi va spune cuvântul, voi apela la vreun specialist, dar până atunci nu pot înţelege cum fetele care au o frumuseţe naturală deosebită, apeleză la diferite metode chirurgicale, cu ajutorul cărora mai tare se urâţesc, decât se fac frumoase.

Lilu este…

Comunicabilă, cred că prin asta mă deosebesc de mulţi alţii. Am foarte multă energie pozitivă pe care mereu vreau s-o împart, pentru că asta ar fi şi scopul nostru pe pământ, să fim cât mai buni cu oamenii. Şi prin energia pe care pot s-o ofer, primesc la rândul meu multă energie, astfel lumea devine mai frumoasă şi mai bună. Responsabilă, pentru că faptul de a te trezi la 5 dimineaţa de aproape un an, e o mare responsabilitate şi nu am crezut că sunt în stare de asta.  Punctuală, pentru că la rândul meu nu-mi place să aştept pe cineva, am învăţat lucrul ăsta şi sunt întotdeauna la fix acolo unde trebuie să fiu. Încă o calitatea ar fi, că nu sunt invidioasă pe alte femei.

Din contra, apreciez foarte mult frumuseţea şi feminitatea unei femei încât pot să merg pe stradă şi să îi spun unei femei că este foarte frumoasă, îmi place cum arată sau cum este îmbrăcată –  pentru că noi suntem toate aceeaşi materie şi trebuie să ne iubim unele pe celelalte.

Ce apreciezi şi urăşti la un bărbat?

Apreciez cel mai mult la un bărbat aptitudinea de a înţelege, a suține și completa o femeie. Noi suntem un tot întreg, eu asta am apreciat cel mai mult la bărbatul vieţii mele, faptul că mă înţelege şi mă susţine. Un bărbat trebuie să contribuie la realizarea viselor femeii care îi este alături. Iar dacă e să vorbim despre ce urăsc cel mai mult la un bărbat, atunci există un singur lucru pe care nu îl pot accepta și înțelege – bereaaaa!!!! Zici că-s butoaie sparte bărbaţii ăştia, pot consuma bere de dimineaţă până seara.

Care crezi că este cea mai stilată apariţie feminină şi masculină din spaţiul nostru public?

Îmi place foarte mult Sanda Filat. Este o adevărată lady şi cred că femeile din Moldova aşa ar trebui să arate. Din categoria femeilor simple, o apreciez pe Doina Ciobanu, o blogheriţă şi o fată cu bun simţ, aşa cum trebuie să fie o femeie.

În ceea ce privește bărbaţii din sfera publică, aici e o mică problemă, pentru că foarte puţini dintre aceștia ştiu să-şi creeze o imagine bine definită. Îl apreciez însă, pe Igor Stribiţchi din trupa Akord. Mi se pare că în ultimul timp este foarte arătos, doar că, poate, ar mai trebui uneori să lase acasă geaca din piele.

Cum obişnuieşti să îţi petreci timpul liber?

Îmi place să mă refugiez acasă, pentru că acolo am oaza mea de linişte, un balcon pe care l-am vopsit de curând într-un albastru senin şi pădurea de lângă mine completează decorul perfect pentru odihnă şi încărcare de energie. Cel mai mult îmi place să-mi petrec timpul liber dormind, pentru că recuperez orele de nesomn din timpul dimineţii. Şi încă ceva, citesc foarte mult.

Acum la 25 de ani, l-am descoperit, altfel pe Dostoievski iar cartea “Fraţii Karamazov”, este minunată și face parte din categoria celor pe care le-aș reciti de mii de ori. Mai nou am şi un câine, care este bebeluşul familiei noastre, pe care îl ador şi nu obosesc să-l alint.

Ai prieteni în showbiz?

Da, foarte mulţi. La noi showbiz-ul nu este atât de dezvoltat, încât să spui că toţi se vorbesc de rău. Chiar am prieteni în această sferă, am mers la mare cu 2 ani în urmă cu Cristy Rouge, Angelica Sârbu şi Diana Rotaru. Îmi sunt foarte apropiate şi cred cu tărie că întodeauna o femeie are ce învăţa de la celelalte surate.

Cum stă Lilu la capitolul dragoste?

Este foarte fericită. Fericirea este starea mea de acum, spre care am tins dintodeauna. Sunt împreună cu bărbatul pe care îl iubesc de 3 ani şi îl consider omul vieţii mele. Este vorba de Călin Roşca – cel care mi-a fost coleg la MuzTv şi la JurnalTV. Ne-am cunoscut în media şi aşa a început povestea noastră de dragoste. Este un băiat foarte talentat şi un om care mă iubeşte enorm.

Pe la ce vârstă te vezi cu pirostriile puse?

Sincer, deja mă consider o femeie împlinită, cu un iubit minunat şi un căţel pe care îl ador. Îmi doresc foarte mult la 27 de ani să am un copil, pentru că mă simt cu adevărat pregătită. Şi ştiu că voi avea un băieţel şi că el va fi un geniu.

Ce trebuie să ştie publicul tău despre tine?

Trebuie să ştie că sunt adevărată şi sinceră, că nu mint niciodată şi că emoţiile mele sunt cel mai bun lucru pe care îl impart cu toți cei care mă apreciază.

Text: Cristina Mihalachi

Ce le enervează cel mai mult pe femei în dormitor, în afară de sforăitul bărbaților

Un obicei din dormitor al bărbaților le enervează pe femei mai mult decât sforăitul acestora. Mai exact, femeile sunt deranjate de faptul că iubiții lor trag toată pătura sau tot cearșaful de pe ele atunci când dorm, evident.

Continuare Cordelia Profit înainte să mă duc să dorm somn Uneori uneori  cruce Pietriș

Un sondaj efectuat pe un eșantion de peste 1.000 de respondenți, citat de zadovoljna.hr, a concluzionat că sforăitul este depășit de „furtul de pături”, potrivit alephnews.ro. Mai exact, femeile sunt deranjate de faptul că iubiții lor trag toată pătura sau tot cearșaful de pe ele atunci când dorm, evident. Așadar, acesta ar fi cel mai deranjant obicei inconștient în dormitor.

În același top, sforăitul se plasează pe locul al doilea, iar agitația constantă este pe locul al treilea.

Ce îi deranjează pe bărbați, în schimb, la partenerele lor? Potrivit studiului citat, ei au spus că se simt cel mai mult deranjați atunci când o femeie mănâncă în pat.

În același studiu, 17% dintre femeile căsătorite au declarat că nu au nimic împotrivă să doarmă ocazional separat de partenerul lor, deoarece se odihnesc mai bine, în timp ce doar 8% dintre bărbații căsătoriți sunt de aceeași părere.

Pentru unii, mișcarea intestinului se întâmplă ca un ceas. Dar alții care trăiesc cu sindromul intestinului iritabil, cu constipație , sindromul intestinului leneș , boala inflamatorie a intestinului sau alte afecțiuni gastro-intestinale lucrurile nu funcționează atât de ușor. Deci, de ce să nu lăsăm gravitația să-și facă treaba?

Medicii recomandă dormitul pe partea stângă noaptea pentru a preveni arsurile la stomac și pentru a permite gravitației să mute deșeurile prin colon. De asemenea este recomandată o pernă fermă între genunchi pe care să o îmbrățișați pentru a vă sprijini coloana vertebrală, potrivit healthline.com.

Un beneficiu important al dormitului pe partea stângă este sporirea sănătății creierului. În comparație cu somnul pe spate sau stomac, dormitul pe partea stângă vă ajută corpul să elimine ceea ce se numește deșeuri interstițiale din creier. Această curățare a creierului vă poate ajuta să reduceți riscul de a dezvolta Alzheimer, Parkinson și alte boli neurologice.

Greșelile care duc la rupturi sentimentale, în funcție de zodie. Cum își sabotează nativii șansa la iubire

Fiecare nativ al zodiacului are anumite defecte care stau în calea fericirii de cuplu. Trăsăturile bine cunoscute ale unor semne zodiacale, precum impulsivitatea Berbecului, neseriozitatea Gemenilor, orgoliul Leului sau răceala Capricornului, pot diminua posibilitățile romantice și pun bețe în roate relațiilor de iubire.

Horoscopul dragostei. Care este bărbatul vieții tale în funcție de zodie

Berbec

Pur și simplu te îndrăgostești de bărbații care se poartă rău cu tine. Ai auzit vreodată de relații toxice? De acest tip de legături te faci vinovată.  Continui să intri în relații toxice care sfârșesc prin a-ți rupe inima și a-ți distruge spiritul. Te simți tot mai afectată,  de fiecare dată când ieși dintr-o nouă relație otrăvitoare. Trebuie să începi să te îndrăgostești de bărbații care sunt potriviți pentru tine, care te iubesc cu adevărat și te protejează, ne sfătuiește divahair.ro.  

Taur

Pur și simplu, refuzi să ieși în afara zonei tale de confort. Ești încăpățânată, dominatoare și vrei să faci lucrurile doar în felul tău. Reticența ta de a-ți asuma riscuri și de a ieși  și de a depăși orizontul îngust, unde te simți în siguranță este motivul pentru care nu ai succes în dragoste. Trebuie să-ți dai drumul și să te arunci în vârtejul vieții, dacă vrei să găsești iubirea adevărată. Nu poți s-o descoperi dacă te izolezi în turnul tău de sticlă.

Gemenii

Îți alegi mereu relațiile în funcție de ce crezi că așteaptă ceilalți de la tine. Niciodată nu-ți urmezi cu adevărat inima, de aceea sfârșești adesea într-o stare de nefericire.  Dragostea nu este o asigurare de viață, ci un sentiment tulburător și magic, căruia trebuie să i te abandonezi. Încearcă să înțelegi ce vrei tu de la viață, nu-i mai lăsa pe ceilalți să-ți traseze direcțiile în iubire.

Rac

Ai tendința să fii prea generoasă și să-i lași libertate totală partenerului. Acest lucru duce, până la urmă, la erodarea relației de dragoste. Trebuie să înveți să și ceri, nu doar să dăruiești. Amintește-ți că orice fel de dezechilibru într-o relație o poate arunca, la un moment dat, în aer.  Trebuie să înveți să ai tu grijă de tine și să-i ceri persoanei iubite să răspundă nevoilor tale.

Leu

Mândria este cel mai bun atu al tău, dar și cel mai rău obstacol în calea fericirii tale. Te ferești să-ți arăți emoțiile, ca nu cumva să pari slabă și vulnerabilă. Cu toate acestea, reticența ta de a te deschide către persoana iubită este și motivul pentru care nu reușești să-ți menții relațiile.

Fecioară

Este vremea să-ți reduci așteptările, dacă vrei o relație de dragoste durabilă. Ai tendința să fii captivată de fantezii romantice și povești  de dragoste hollywoodiene. Trebuie să-ți menții realismul, care te caracterizează în toate celelalte domenii ale vieții. Nu  te poți aștepta să ai o poveste de dragoste perfectă. Persoana pe care o iubești are micile ei defecte și imperfecțiuni ca orice altă ființă umană. Dar simțul tău critic exagerat și tendințele perfecționiste sunt cele care distrug relația.

Balanță

Este vremea să-ți temperezi optimismul și să accepți faptul că unii oameni chiar pot să-ți facă rău. Perspectiva ta asupra iubirii este mult prea tolerantă, ai senzația că persoana de care te îndrăgostești este, în mod necesar, extraordinară. Dar unii bărbați sunt adevărați ticăloși, nu comori ascunse, care așteaptă să fie descoperite. Dacă vei continua cu această viziune nerealistă, sigur vei continua să suferi în dragoste.

Scorpion

Lipsa ta de încredere în ceilalți te împiedică să păstrezi o relație stabilă. Te bazezi numai pe tine, iar un partener poate fi rănit de faptul că nu-i acorzi niciodată suficientă încredere. Trebuie să înțelegi că în dragoste nu mai trăiești pe cont propriu, ci ești într-o profundă comunicare cu persoana iubită. Altfel, este vorba doar de o relație trecătoare, după care îți va rămâne mereu un gust amar.

Săgetător

Problema ta este că faci totul singură, iar iubitul tău se va simți la un moment dat neglijat și dat la o parte. Ești o persoană puternică, independentă și autosuficientă. Totuși, nu uita că ești doar o ființă umană supusă greșelii și că ai nevoie de căldura cuiva pentru a fi cu adevărat fericită. Dacă vei adopta acest gen de gândire și vei învăța să colaborezi cu partenerul, îți vei putea menține relația de dragoste, care se destramă mult prea ușor din cauza autonomiei tale excesive.

Capricorn

Ești mult prea influențată de ceea ce spun ceilalți despre partenerul tău, pentru a mai avea timp să-l privești cu propriii ochi și să-i vezi calitățile. Te interesează ce cred cei din jur despre relația ta, însă astfel ajungi să te îndepărtezi treptat de persoana iubită. Trăiește în interiorul relației, nu doar ca un observator, în afara ei. Altfel, nu ai nicio șansă să-ți găsești marea iubire.

Vărsător

Există un loc gol în viața ta și crezi că o altă persoană te va ajuta să umpli acest vid. Ceva din tine te face să te simți incompletă și speri că o relație potrivită va remedia lucrurile. Acesta este motivul pentru care te simți neîmplinită în fiecare relație în care te afli. Singurul mod în care poți umple acest gol din viața ta este să înveți să te descoperi și să te iubești pe tine însăți. Abia atunci dragostea adevărată îți va ieși în cale și te vei putea bucura de o relație de durată.

Pești

La fel ca Berbecul, faci greșeala să te îndrăgostești de același fel de oameni de fiecare dată. Ai același tip de persoană care te atrage, de aceea pierzi șansa de a găsi dragostea adevărată. Partenerii te rănesc și te manipulează, te abuzează și îți produc adevărate traume emoționale.

Trei zodii care se căsătoresc târziu. Iubesc libertatea

Trei zodii care își găsesc iubirea și se căsătoresc târziu. Potrivit lui Emily Newman, astroloagă și clarvăzătoare din SUA, există trei zodii predispuse la a se căsători târziu în viață, peste 40 de ani.

Idei pentru nunta de iarnă – Ghidul tau de nunta by StudioBlitz

Ele sunt zodiile care vor amâna data nunții cât pot de mult. Nu simt să o facă, le e teamă să o facă, se gândesc că iubirea va pieri odată cu actul semnat, au o mulțime de gânduri contra mariajului. Într-o statistică făcută de această astroloagă americancă, podimul zodiei ezitanților este ocupat de:

Berbec

Acest semn de foc are tendința de a se îndrăgosti foarte repede și de a se lăsa purtat de val. Cumva, încă de la începutul relației trece rapid prin toate fazele, pasiune, lună de miere, vâltoare. Ai crede că sunt așa de îndrăgostiți, de ai putea să-i duci la altar. Emily Newman atenționează că nici vorbă de așa ceva!

”Berbecul adoră să-și ia singur deciziile, nimeni nu-i poate impune ceva. Nu se grăbește, vrea să găsească partenerul/partenera perfect(ă). Acesta este, de fapt, principalul motiv pentru care se căsătorește târziu în viață. Atât așteaptă perfectul, încât riscă să nu mai găsească nimic. Sau poate renunța la cineva foarte compatibil, doar gândindu-se că ar putea exista cineva și mai bun pentru el. Simte adesea că partenerul său vrea să-i fure libertatea. De aceea, Berbecul se va distra mereu. Primul semn al zodiacului mai este văzut și ca un copilaș al zodiacului. Înainte de a se gândi la căsătorie, e nevoie să se maturizeze, să înceteze să se poarte ca un copil.”, spune astroloaga Newman.

Gemeni

Au reputația de crai. Cu toate acestea, se implică serios în relațiile lor. Dar până la un punct, să nu aduci vorba de căsătorie. Mariajul este pentru ei o închisoare. Gemenii sunt foarte sociabili și au nevoie de interacțiunea cu alții/altele ca de aer, elementul care îi și guvernează.

Sunt atâtea posibilități în Univers! 8 miliarde de oameni pe Pământ. Cum să se rezume ei doar la o persoană? Și dacă te-ai căsătorit deja cu un Geamăn, fii pregătit(ă) și așteaptă-te la infidelități, sunt celebri pentru asta. Și pentru duplicitatea lor. Te vor minți cu zâmbetul pe buze. Așa că dacă nu vrei să suferi, mai bine stai liniștit(ă) și nu îi zori cu căsătoria.

Vărsător

Este un spirit liber, care nu se încrede prea des în oameni. Adevărul e că suflă și în iaurt, după ce a cunoscut câțiva. Deși pare detașat, este un sensibil care nu mai vrea să sufere. Iar iubirea e suferință. Căsătoria, ce să mai zicem? Un adevărat supliciu.

Este semnul de aer cel mai predispus la a îmbătrâni singur. Fiindcă e artist, e visător, iar iubirea ideală e doar cea pe care o plăsmuiește mintea sa. Este o zodie inteligentă, intuitivă, empatică, dar distantă. Greu vei face un Vărsător să te iubească sincer, complet. Și pentru asta tu va trebui să faci efortul, să-i demonstrezi că ești vrednic de iubirea sa. De căsătorie, ce să mai zicem? Mai răruț, că-i mai drăguț.

sursa

Căpşuni festive!
Articolul anterior
Lilia Ojovan: “Ştiu că voi avea un băieţel şi că el va fi un geniu!”
Articolul următor