Lilu: “Ştiu că voi avea un băieţel şi că el va fi un geniu!”

Tânără, talentată, carismatică şi mereu pozitivă, aşa o poţi vedea în fiecare dimineaţă, la emisiunea matinală pe care o prezintă, pe Lilu. La 25 de ani

separator
este împlinită, atât pe plan sentimental cât şi profesional.

A muncit mult până să ajungă acolo unde este, dar şi talentul a jucat un rol important în lumea în care a decis să se afirme. Află, în exclusivitate, din materialul de mai jos cine este alesul inimii ei şi când moderatoarea se vede în rochie de mireasă.

Cum ai descrie cariera ta jurnalistică?

Zborul unui pui de hulub speriat și micuţ – aşa a fost la început cariera mea. După care am prins puteri în aripi şi am învățat să zbor. Uite aşa îmi văd eu carieră, asemănătoare unui zbor, pentru că eu tind să fiu mereu la înălțime. Zborul este o plăcere nemaipomenită, atât în realitatea, cât şi în somn. Aşa că trebuie să “învăţăm” cu toții să zburăm.

Care e cel mai mare avantaj care l-ai simţit imediat după apariţia ta la TV?

Nu am simţit nici un avantaj. Poate recunoaşterea şi respectul pe care l-a simţit familia mea în sat. Oricum, sunt foarte respectată în satul nostru, doar atunci când am început să apar pe ecran toată lumea se mândrea de faptul că fata de la MuzTv şi fata de la JurnalTv,  e fată din satul nostru. Şi cel mai mult mă bucur pentru părinţii mei, pentru că pot fi cu adevărat mândri de mine. Şi mai e ceva, cel mai mare beneficiu pe care l-am simţi fiind o persoană publică, a fost atunci când o vânzătoare mi-a făcut reducere la încălţăminte, doar pentru că urmăreşte zi de zi “Deşteptarea”.

Ştim cu toţii că eşti o fashionistă înrăită, ai simţit vreodată nevoia să apelezi la sfaturile vreunui stilist?

Niciodată! Cred că oamenii care apelează la stilişti sunt cei ce ar trebui să afișeze o imagine perfectă, cum ar fi politicienii sau femeile cu o carieră impozantă. Mie îmi place fashion-ul, dar nu sunt o persoană obsedată de trenduri sau tendinţe. Pe mine mă poţi vedea atât în adidaşi cât și în cizme sau pe tocuri. Sunt un om cu foarte multe idei vestimentare pe care, câteodată, nu reuşesc să le realizez, darmite să mai cer sfatul altcuiva. Nici măcar reviste de modă nu răsfoiesc, am acasă una, cumpărată în martie, pe care am deschis-o abia acum, în mai. Am primit doar un singur sfat de la verişoara mea, stilist în Timişoara, să mă duc să-mi cumpăr haine de la second hand.

Eşti adepta frumuseții naturale sau ai accepta să recurgi la bisturiu?

Sunt prima din prezentatoarele de la JurnalTV, care îşi dă machiajul jos, pentru că ţin foarte mult la frumuseţea naturală.

Nu cred că aş apela la bisturiu, pentru că bine mersi mama natură m-a înzestrat cu de toate. Poate pe la 40-50  de ani, când vârsta îşi va spune cuvântul, voi apela la vreun specialist, dar până atunci nu pot înţelege cum fetele care au o frumuseţe naturală deosebită, apeleză la diferite metode chirurgicale, cu ajutorul cărora mai tare se urâţesc, decât se fac frumoase.

Lilu este…

Comunicabilă, cred că prin asta mă deosebesc de mulţi alţii. Am foarte multă energie pozitivă pe care mereu vreau s-o împart, pentru că asta ar fi şi scopul nostru pe pământ, să fim cât mai buni cu oamenii. Şi prin energia pe care pot s-o ofer, primesc la rândul meu multă energie, astfel lumea devine mai frumoasă şi mai bună. Responsabilă, pentru că faptul de a te trezi la 5 dimineaţa de aproape un an, e o mare responsabilitate şi nu am crezut că sunt în stare de asta.  Punctuală, pentru că la rândul meu nu-mi place să aştept pe cineva, am învăţat lucrul ăsta şi sunt întotdeauna la fix acolo unde trebuie să fiu. Încă o calitatea ar fi, că nu sunt invidioasă pe alte femei.

Din contra, apreciez foarte mult frumuseţea şi feminitatea unei femei încât pot să merg pe stradă şi să îi spun unei femei că este foarte frumoasă, îmi place cum arată sau cum este îmbrăcată –  pentru că noi suntem toate aceeaşi materie şi trebuie să ne iubim unele pe celelalte.

Ce apreciezi şi urăşti la un bărbat?

Apreciez cel mai mult la un bărbat aptitudinea de a înţelege, a suține și completa o femeie. Noi suntem un tot întreg, eu asta am apreciat cel mai mult la bărbatul vieţii mele, faptul că mă înţelege şi mă susţine. Un bărbat trebuie să contribuie la realizarea viselor femeii care îi este alături. Iar dacă e să vorbim despre ce urăsc cel mai mult la un bărbat, atunci există un singur lucru pe care nu îl pot accepta și înțelege – bereaaaa!!!! Zici că-s butoaie sparte bărbaţii ăştia, pot consuma bere de dimineaţă până seara.

Care crezi că este cea mai stilată apariţie feminină şi masculină din spaţiul nostru public?

Îmi place foarte mult Sanda Filat. Este o adevărată lady şi cred că femeile din Moldova aşa ar trebui să arate. Din categoria femeilor simple, o apreciez pe Doina Ciobanu, o blogheriţă şi o fată cu bun simţ, aşa cum trebuie să fie o femeie.

În ceea ce privește bărbaţii din sfera publică, aici e o mică problemă, pentru că foarte puţini dintre aceștia ştiu să-şi creeze o imagine bine definită. Îl apreciez însă, pe Igor Stribiţchi din trupa Akord. Mi se pare că în ultimul timp este foarte arătos, doar că, poate, ar mai trebui uneori să lase acasă geaca din piele.

Cum obişnuieşti să îţi petreci timpul liber?

Îmi place să mă refugiez acasă, pentru că acolo am oaza mea de linişte, un balcon pe care l-am vopsit de curând într-un albastru senin şi pădurea de lângă mine completează decorul perfect pentru odihnă şi încărcare de energie. Cel mai mult îmi place să-mi petrec timpul liber dormind, pentru că recuperez orele de nesomn din timpul dimineţii. Şi încă ceva, citesc foarte mult.

Acum la 25 de ani, l-am descoperit, altfel pe Dostoievski iar cartea “Fraţii Karamazov”, este minunată și face parte din categoria celor pe care le-aș reciti de mii de ori. Mai nou am şi un câine, care este bebeluşul familiei noastre, pe care îl ador şi nu obosesc să-l alint.

Ai prieteni în showbiz?

Da, foarte mulţi. La noi showbiz-ul nu este atât de dezvoltat, încât să spui că toţi se vorbesc de rău. Chiar am prieteni în această sferă, am mers la mare cu 2 ani în urmă cu Cristy Rouge, Angelica Sârbu şi Diana Rotaru. Îmi sunt foarte apropiate şi cred cu tărie că întodeauna o femeie are ce învăţa de la celelalte surate.

Cum stă Lilu la capitolul dragoste?

Este foarte fericită. Fericirea este starea mea de acum, spre care am tins dintodeauna. Sunt împreună cu bărbatul pe care îl iubesc de 3 ani şi îl consider omul vieţii mele. Este vorba de Călin Roşca – cel care mi-a fost coleg la MuzTv şi la JurnalTV. Ne-am cunoscut în media şi aşa a început povestea noastră de dragoste. Este un băiat foarte talentat şi un om care mă iubeşte enorm.

Pe la ce vârstă te vezi cu pirostriile puse?

Sincer, deja mă consider o femeie împlinită, cu un iubit minunat şi un căţel pe care îl ador. Îmi doresc foarte mult la 27 de ani să am un copil, pentru că mă simt cu adevărat pregătită. Şi ştiu că voi avea un băieţel şi că el va fi un geniu.

Ce trebuie să ştie publicul tău despre tine?

Trebuie să ştie că sunt adevărată şi sinceră, că nu mint niciodată şi că emoţiile mele sunt cel mai bun lucru pe care îl impart cu toți cei care mă apreciază.

Text: Cristina Mihalachi

Căpşuni festive!
Articolul anterior
Lilia Ojovan: “Ştiu că voi avea un băieţel şi că el va fi un geniu!”
Articolul următor
Alte articole interesante