Mâncarea pe post de afrodisiace în timpul jocurilor erotice!

Delicioasa şi neînlocuita mâncare, mai nou poate fi folosită şi pe post de afrodisiac în timpul jocurile erotice. Indiferent de sezon… alimentele din bucătăria ta, pot fi cheiţa de aur spre o viaţă sexuală cât mai fierbinte.

separator
Mâncarea pe post de afrodisiace în timpul jocurilor erotice!

Să descoperim împreună calea spre un sex mai activ, mai pasional și mai obraznic!

Înlocuieşte masa cu trupul tău fierbinte!

Pregătește-i cina în valurile unui joc erotic. Pentru aceasta ai nevoie doar de fantezii îndrăznețe și câteva aperitive, pentru a le aranja pe corpul tău fierbinte. Nimic nu poate fi comparat cu o cină romantică, dar în același timp destul de obraznică, savurată de pe un trup “caliente”. Pregătește aperitive cât mai mici, pentru ca iubitul tău să le poată apuca cu mai multă pasiune. Poți pregăti sushi, mici tartine cu icre de Manciuria sau cu somon și felii de brânză Brie sau bucăți de pepene galben învelite în prosciutto crudo. Pentru ca masa să arate cât mai sexy, aranjează aperitivele cu grijă pe abdomen, sâni și pe zona intima. Magia jocului presupune ca iubitul tău să guste din fiecare aperitiv cu gura… iar limba lui cu siguranță îți va atinge și trupul… ceea ce te va excita și mai tare.

Băuturi fine, pentru senzaţii unice!

O cină romantic-erotică… nu se poate începe fără o băutură fină precum șampania, care condimentează jocul cu senzații tari. Însă cel mai excitant este când savurezi această “licoare” a pasiunii de pe trupul partenerului tău. Așa că nu uita… șampania poate deveni aliatul de neînlocuit în jocurile voastre obraznice.

Joacă-te cu fructele pe trupul iubitului tău!

Apetisantele şi savuroasele fructe sunt ceea ce ai nevoie pentru a-ți stimula apetitul sexual din timpul preludiului. Te pregătește așa cum nu ai mai visat pentru o partidă de sex foarte fierbinte. Ia un platou cu fructe cu tine în dormitor. Pentru o doză în plus de plăcere, folosește în jocurile tale erotice fructe precum: pepene galben, pepene verde, căpșuni, mango, ananas, struguri, piersici sau orice alt fructe pe care îl adori.

Distracția începe… ia o căpșunică, mușcă cât mai sexy din ea, apoi plimb-o obraznic pe pieptul și abdomenul iubitului tau, în timp ce îl fixezi cu privirea. Serveșt-l și pe el cu un fruct și lasă-l să te atingă cu el gingaș și dulce… pe buze, sâni, gât, chiar și abdomen. După care lasă-l să savureze plăcerea lingându-te prin locurile în care s-a scurs sucul din fruct. La fiecare atingere cu limba… senzațiile vor crește treptat, treptat, iar starea de excitare va atinge cote maxime.

Sirop de ciocolată, frișcă sau miere!

Ce poate fi mai dulce și mai apetisant în aceste momente fierbinți, decât siropul de ciocolată, frișcă sau mierea?! Aceste delicii sunt perfecte pentru ai face un sex de nota zece iubitului tău sau invers. Dincolo de acest fapt, rămâne la dorința voastră la ce mai doriți să folosiți siropul de ciocolată, frișcă sau miere în jocurile voastre obraznice. Plus la aceasta mai poți combina aceste bunătăți cu fructele menționate mai sus sau cu orice altă idee năstrușnică care îți trece prin cap.

Tu ai încercat vreodată să combini viața sexuală cu deliciile afrodisiace?

Text: Cristina Mihalachi

Reduceri pentru un cuplu fericit!
Articolul anterior
„Slăbeşte Sănătos” – sezonul III şi-a deschis uşile
Articolul următor
Alte articole interesante