Mariana Şura: „Voi avea o rochie din Franţa. E scumpăăăă, dacă insişti cu întrebarea”

În doar 3 luni va fi mireasă, iar mai apoi doamnă cu acte în regulă. Mariana Şura deja şi-a primit inelul de logodnă. Este unul pompos la fel ca şi nunta,  care va avea loc într-un restaurant luxos din capitală. În prezent interpreta profită de perioada de post, fiind în pregătiri pentru cel mai important eveniment din viaţa sa.

separator

Deja ştie cum arată rochia de mireasă, ştie cine îi va cânta la nuntă şi cum va arăta evenimentul până în cele mai mici detalii.

Sunt într-o stare absolut neobişnuită, chiar aş putea spune de şoc, pentru că urmează să mă căsătoresc. Sunt multe lucruri de pus la punct. Îmi este mai uşor să-mi organizez propria nuntă, deoarece în 11 ani am cântat la mii de nunţi.

Mi-e greu, pentru că am şi cerinţe mai mari. Sunt foarte exigentă. Vreau să am cei mai buni muzicieni, fotografi. Ca să fie şi colegii la nuntă, am organizat evenimentul într-o zi de joi, altfel trebuia să o programez cu doi ani înainte.”

–        Aveţi vreo înţelegere nescrisă între voi, interpreţii,  ca să  cântaţi reciproc la nunţi gratis?

„Interpreţii  vor cânta la nunta mea, doar dacă îşi vor dori. Voi avea un taraf de lăutari ales de fratele meu, ţambalist de profesie. Şi am ţinut să-mi cânte la eveniment Ion Suruceanu. Suntem abia la începutul pregătirilor. Scenariul la sigur va suferi schimbări.”

–        Câte rochii de mireasă ai probat, ca să o găseşti pe-a ta?

„Voi avea o rochie din Franţa. E scumpăăăă, dacă insişti cu întrebareaJ

Îmi imaginam că o voi găsi foarte greu, ţinând cont de numărul mireselor, pe care le-am văzut până acum.

Să ştii că am probat doar 5 rochii, dar am pledat pentru ultima. La cununie voi fi într-o rochie de coctail, mai simplă.”

–        Vei sări la nuntă peste partea cu despodobitul miresei?

„Nunta va fi pe alocuri tradiţională. Partea cu despodobitul miresei va fi respectată. Vreau să mi se cânte o doină. Îmi place foarte mult piesa lui Igor Rusu „Alba ca zăpada”. Este una tristă şi foarte frumoasă. Îmi amintesc câteva versuri:

„Mulţi mi-au spus c-ai fost frumoasă

Într-o rochie de mireasă.

Nimeni n-a venit să-ţi şteargă lacrima de pe obraz…”

–        S-a împăcat viitorul soţ cu ideea că va dormi singur în zilele de week-end, în timp ce soţia va cânta la nunţi?

„Vitalie este un bărbat foarte inteligent. A analizat foarte bine înainte de a-şi lua de soţie o interpretă. Acum este alături de mine la evenimente.


Dacă îşi va dori să se trezească la jumătate de noapte, mă poate întâmpina  când  mă întorc de la nunţi. Sunt protejată, sută la sută. Dacă mă voi simţi în pericol, îmi poate asigura şi pază de corp.”

–        Cine este Patrick Angel? S-a mai găsit loc de un bărbat în viaţa ta?

Patrick Angel este primul examen din viaţa noastră.

Chiar i-am spus viitorului soţ că acest câine va demonstra cât de grijulii vom fi cu copilaşii noştri.

Numele l-am ales împreună. Eu îi spuneam Angel, logodnicul îl striga Patrick…aşa că a rămas cu nume dublu.

Pe Patrik Angel îl voi da la o şcoală de dresaj, ca să nu ne facă probleme în familie!

 

Vedetele pe cântar!
Articolul anterior
Părul împletit va fi mereu în vogă!
Articolul următor
Alte articole interesante