Mihai Mărgineanu: ”Mă iubește femeile” – și eu pe ele!

Original și inconfundabil, apreciat și iubit de public, fascinează prin acordul de chitară însoțit de versurile excentrice, interpretul Mihai Mărgineanu, te surprinde de fiecare dată când îi asculți muzica, pe versuri care conțin de cele mai dese ori cuvinte necenzurate.

Albumele interpretului sunt: Gore din Chitila (2005), Și îngerii beau vin (2007), Pe sub norii de hârtie (2009) și Zaritza (2012). A stârnit interes cu melodiile: ”Mă iubește femeile”, ”Jana Era Croitoreasa”, ”Femei, Femei”, ”Dragostea de țară”.

Povestitorul în versuri din serialul de comedie ”Las Fierbinți”, serial a cărui coloană sonoră inedită poartă marca Mărgineanu, te cucerește și te mobilizează să vezi cum e lumea rurală.

12

 • unicamd unica.md La  ce ați renunțat cel mai greu pentru o casnicie fericită?
 • Mihai M. Eu am o căsnicie fericită pentru că îmi iubesc nevasta. De renunțat, nu știu dacă am renunțat la ceva anume! Dar dacă mi se cerea expres să renunț la ceva, mă gândeam de două – trei ori mai atent la însurătoare.

1

 • unicamd unica.md Care este ”defectul” bărbatului Mărgineanu?
 • Mihai M. Pai n-avem prea mult spațiu să-ți înșir aici măcar o parte din defectele mele. Dar îți pot spune cele câteva calități pe care cred eu că le am: nu urăsc, nu invidiez și nu port pică. Mi se pare că avem prea puțin timp la dispoziție ca să îl ocupăm cu prostii d-astea de otrăvesc sufletul de om.
 • unicamd unica.md Ce vă fascinează de fiecare dată la soția dvs.?
 • Mihai M. Ăsta este secretul meu. Dacă află Andreea ce mă fascinează la ea, cu siguranță s-ar duce pe câmpii tot farmecul întâmplării.

2

 • unicamd unica.md Cum vă petreceți timpul în familie?

 • Mihai M. Eu sunt ahtiat să-mi petrec timpul cu copiii. Tocmai d-aia am facut o casă mare împreună cu alți șase prieteni buni de-ai mei, la marginea unei păduri, în care ne-am mutat toți, strângând astfel în curtea noastra 11 copii de aproape aceiași vârstă. În felul ăsta simplu ei cresc fericiți, zgomotoși și fanteziști.

 • unicamd unica.md Am citit într-un interviu că vă place să gătiți, care este mâncarea preferată?

 • Mihai M. Nu mai gătesc! Dar mă bucur enorm la o oală de sarmale bine făcute, grase și sărate, să mearga vinul. În ultimii ani am devenit un mare consumator de pește de orice fel.

 • unicamd unica.md ”Naturalețea” limbii române cântata de dvs. este o exprimare zilnică sau numai în cântec?

 • Mihai M. Sunt un fin cunoscător al limbii române și îmi permit s-o folosesc la puterea maximă. Și mai sunt de părere că un cuvint face mai mult decât o imagine. Numai că trebuie să folosești cuvântul potrivit. După cuvânt, trebuie ajustat tonul cu care-l folosești. Și aici stau bine, pentru că, cică, am ureche muzicală. Și după toate astea, trebuie să păstrezi echilibrul în funcție de locul și oamenii din locul respectiv.

 • unicamd unica.md Pornind de la ideea piesei ”Mă iubește femeiele”, ați avut ”fane” de care să nu puteți scăpa?

 • Mihai M. Am avut una și am rezolvat problema luând-o de nevastă!

3

 • unicamd unica.md Ați declat într-un interviu că ați depăsit teama de înălțime, care este senzația când nu mai simți sentimentul de frică?

 • Mihai M. Am depășit teama de avion, nu de înălțime. Eu de avion aveam o frică soră cu moartea. Evident, din ignoranță. Și astfel am hotărât să merg la cursurile Școlii de Piloți de avioan – Tuzla. E cea mai bună școală de aviație civilă din România. După sutele de ore de teorie, am urcat în avion, la manșă. Odată cu dispariția fricii, mi-a apărut o altă nebunie (că nu-i pot spune altfel) și m-am hotărit să merg cu studiul și instructajul de la PPL (privat pilot licente) până la CPL (comercial pilot licence). Adică, mai pe românește, îmi mai trag o meserie.

4

 • unicamd unica.md Aveți cumva în agendă fixată o întâlnire cu fanii de la Chișinău?

 • Mihai M. Nu m-a chemat nimeni la Chișinau. Dar dacă mă cheamă, vin imediat, pentru că mi-e un dor de soleanca și de vinu’ roșu pe care numai în Moldova îl bei. Nu uita că bunicul meu din partea mamei s-a născut în Chișinău și a fugit în țara mamă când Basarabia a fost alipită imperiului sovietic. Îl chema Toma și pentru că un funcționar de la primaria Botoșani i-a scris numele caligrafic, codița de la „a” a transformat numele familiei mamei mele în Tomov.

  Astfel că litri aia de sânge moldovenesc, care nu se fac apă, m-a facut ca s-o bag în familia mea pe Tania Popa, marea actriță a Naționalului bucureștean, cununând-o și botezându-i-l pe Slavic (ăla micu’!).

 • unicamd unica.md Câteva cuvinte pentru fanii din Basarabia.

 • Mihai M. Cea mai mare calitate a poporului nostru este că a durat peste mii de ani. Indiferent de granițe sau de voința celorlalți. Și nici nu avem de gând să dispărem în urmatoarele mii. Fiți fericiți!

Ce le enervează cel mai mult pe femei în dormitor, în afară de sforăitul bărbaților

Un obicei din dormitor al bărbaților le enervează pe femei mai mult decât sforăitul acestora. Mai exact, femeile sunt deranjate de faptul că iubiții lor trag toată pătura sau tot cearșaful de pe ele atunci când dorm, evident.

Continuare Cordelia Profit înainte să mă duc să dorm somn Uneori uneori cruce Pietriș

Un sondaj efectuat pe un eșantion de peste 1.000 de respondenți, citat de zadovoljna.hr, a concluzionat că sforăitul este depășit de „furtul de pături”, potrivit alephnews.ro. Mai exact, femeile sunt deranjate de faptul că iubiții lor trag toată pătura sau tot cearșaful de pe ele atunci când dorm, evident. Așadar, acesta ar fi cel mai deranjant obicei inconștient în dormitor.

În același top, sforăitul se plasează pe locul al doilea, iar agitația constantă este pe locul al treilea.

Ce îi deranjează pe bărbați, în schimb, la partenerele lor? Potrivit studiului citat, ei au spus că se simt cel mai mult deranjați atunci când o femeie mănâncă în pat.

În același studiu, 17% dintre femeile căsătorite au declarat că nu au nimic împotrivă să doarmă ocazional separat de partenerul lor, deoarece se odihnesc mai bine, în timp ce doar 8% dintre bărbații căsătoriți sunt de aceeași părere.

Pentru unii, mișcarea intestinului se întâmplă ca un ceas. Dar alții care trăiesc cu sindromul intestinului iritabil, cu constipație , sindromul intestinului leneș , boala inflamatorie a intestinului sau alte afecțiuni gastro-intestinale lucrurile nu funcționează atât de ușor. Deci, de ce să nu lăsăm gravitația să-și facă treaba?

Medicii recomandă dormitul pe partea stângă noaptea pentru a preveni arsurile la stomac și pentru a permite gravitației să mute deșeurile prin colon. De asemenea este recomandată o pernă fermă între genunchi pe care să o îmbrățișați pentru a vă sprijini coloana vertebrală, potrivit healthline.com.

Un beneficiu important al dormitului pe partea stângă este sporirea sănătății creierului. În comparație cu somnul pe spate sau stomac, dormitul pe partea stângă vă ajută corpul să elimine ceea ce se numește deșeuri interstițiale din creier. Această curățare a creierului vă poate ajuta să reduceți riscul de a dezvolta Alzheimer, Parkinson și alte boli neurologice.

Greșelile care duc la rupturi sentimentale, în funcție de zodie. Cum își sabotează nativii șansa la iubire

Fiecare nativ al zodiacului are anumite defecte care stau în calea fericirii de cuplu. Trăsăturile bine cunoscute ale unor semne zodiacale, precum impulsivitatea Berbecului, neseriozitatea Gemenilor, orgoliul Leului sau răceala Capricornului, pot diminua posibilitățile romantice și pun bețe în roate relațiilor de iubire.

Horoscopul dragostei. Care este bărbatul vieții tale în funcție de zodie

Berbec

Pur și simplu te îndrăgostești de bărbații care se poartă rău cu tine. Ai auzit vreodată de relații toxice? De acest tip de legături te faci vinovată.  Continui să intri în relații toxice care sfârșesc prin a-ți rupe inima și a-ți distruge spiritul. Te simți tot mai afectată,  de fiecare dată când ieși dintr-o nouă relație otrăvitoare. Trebuie să începi să te îndrăgostești de bărbații care sunt potriviți pentru tine, care te iubesc cu adevărat și te protejează, ne sfătuiește divahair.ro.  

Taur

Pur și simplu, refuzi să ieși în afara zonei tale de confort. Ești încăpățânată, dominatoare și vrei să faci lucrurile doar în felul tău. Reticența ta de a-ți asuma riscuri și de a ieși  și de a depăși orizontul îngust, unde te simți în siguranță este motivul pentru care nu ai succes în dragoste. Trebuie să-ți dai drumul și să te arunci în vârtejul vieții, dacă vrei să găsești iubirea adevărată. Nu poți s-o descoperi dacă te izolezi în turnul tău de sticlă.

Gemenii

Îți alegi mereu relațiile în funcție de ce crezi că așteaptă ceilalți de la tine. Niciodată nu-ți urmezi cu adevărat inima, de aceea sfârșești adesea într-o stare de nefericire.  Dragostea nu este o asigurare de viață, ci un sentiment tulburător și magic, căruia trebuie să i te abandonezi. Încearcă să înțelegi ce vrei tu de la viață, nu-i mai lăsa pe ceilalți să-ți traseze direcțiile în iubire.

Rac

Ai tendința să fii prea generoasă și să-i lași libertate totală partenerului. Acest lucru duce, până la urmă, la erodarea relației de dragoste. Trebuie să înveți să și ceri, nu doar să dăruiești. Amintește-ți că orice fel de dezechilibru într-o relație o poate arunca, la un moment dat, în aer.  Trebuie să înveți să ai tu grijă de tine și să-i ceri persoanei iubite să răspundă nevoilor tale.

Leu

Mândria este cel mai bun atu al tău, dar și cel mai rău obstacol în calea fericirii tale. Te ferești să-ți arăți emoțiile, ca nu cumva să pari slabă și vulnerabilă. Cu toate acestea, reticența ta de a te deschide către persoana iubită este și motivul pentru care nu reușești să-ți menții relațiile.

Fecioară

Este vremea să-ți reduci așteptările, dacă vrei o relație de dragoste durabilă. Ai tendința să fii captivată de fantezii romantice și povești  de dragoste hollywoodiene. Trebuie să-ți menții realismul, care te caracterizează în toate celelalte domenii ale vieții. Nu  te poți aștepta să ai o poveste de dragoste perfectă. Persoana pe care o iubești are micile ei defecte și imperfecțiuni ca orice altă ființă umană. Dar simțul tău critic exagerat și tendințele perfecționiste sunt cele care distrug relația.

Balanță

Este vremea să-ți temperezi optimismul și să accepți faptul că unii oameni chiar pot să-ți facă rău. Perspectiva ta asupra iubirii este mult prea tolerantă, ai senzația că persoana de care te îndrăgostești este, în mod necesar, extraordinară. Dar unii bărbați sunt adevărați ticăloși, nu comori ascunse, care așteaptă să fie descoperite. Dacă vei continua cu această viziune nerealistă, sigur vei continua să suferi în dragoste.

Scorpion

Lipsa ta de încredere în ceilalți te împiedică să păstrezi o relație stabilă. Te bazezi numai pe tine, iar un partener poate fi rănit de faptul că nu-i acorzi niciodată suficientă încredere. Trebuie să înțelegi că în dragoste nu mai trăiești pe cont propriu, ci ești într-o profundă comunicare cu persoana iubită. Altfel, este vorba doar de o relație trecătoare, după care îți va rămâne mereu un gust amar.

Săgetător

Problema ta este că faci totul singură, iar iubitul tău se va simți la un moment dat neglijat și dat la o parte. Ești o persoană puternică, independentă și autosuficientă. Totuși, nu uita că ești doar o ființă umană supusă greșelii și că ai nevoie de căldura cuiva pentru a fi cu adevărat fericită. Dacă vei adopta acest gen de gândire și vei învăța să colaborezi cu partenerul, îți vei putea menține relația de dragoste, care se destramă mult prea ușor din cauza autonomiei tale excesive.

Capricorn

Ești mult prea influențată de ceea ce spun ceilalți despre partenerul tău, pentru a mai avea timp să-l privești cu propriii ochi și să-i vezi calitățile. Te interesează ce cred cei din jur despre relația ta, însă astfel ajungi să te îndepărtezi treptat de persoana iubită. Trăiește în interiorul relației, nu doar ca un observator, în afara ei. Altfel, nu ai nicio șansă să-ți găsești marea iubire.

Vărsător

Există un loc gol în viața ta și crezi că o altă persoană te va ajuta să umpli acest vid. Ceva din tine te face să te simți incompletă și speri că o relație potrivită va remedia lucrurile. Acesta este motivul pentru care te simți neîmplinită în fiecare relație în care te afli. Singurul mod în care poți umple acest gol din viața ta este să înveți să te descoperi și să te iubești pe tine însăți. Abia atunci dragostea adevărată îți va ieși în cale și te vei putea bucura de o relație de durată.

Pești

La fel ca Berbecul, faci greșeala să te îndrăgostești de același fel de oameni de fiecare dată. Ai același tip de persoană care te atrage, de aceea pierzi șansa de a găsi dragostea adevărată. Partenerii te rănesc și te manipulează, te abuzează și îți produc adevărate traume emoționale.

Trei zodii care se căsătoresc târziu. Iubesc libertatea

Trei zodii care își găsesc iubirea și se căsătoresc târziu. Potrivit lui Emily Newman, astroloagă și clarvăzătoare din SUA, există trei zodii predispuse la a se căsători târziu în viață, peste 40 de ani.

Idei pentru nunta de iarnă – Ghidul tau de nunta by StudioBlitz

Ele sunt zodiile care vor amâna data nunții cât pot de mult. Nu simt să o facă, le e teamă să o facă, se gândesc că iubirea va pieri odată cu actul semnat, au o mulțime de gânduri contra mariajului. Într-o statistică făcută de această astroloagă americancă, podimul zodiei ezitanților este ocupat de:

Berbec

Acest semn de foc are tendința de a se îndrăgosti foarte repede și de a se lăsa purtat de val. Cumva, încă de la începutul relației trece rapid prin toate fazele, pasiune, lună de miere, vâltoare. Ai crede că sunt așa de îndrăgostiți, de ai putea să-i duci la altar. Emily Newman atenționează că nici vorbă de așa ceva!

”Berbecul adoră să-și ia singur deciziile, nimeni nu-i poate impune ceva. Nu se grăbește, vrea să găsească partenerul/partenera perfect(ă). Acesta este, de fapt, principalul motiv pentru care se căsătorește târziu în viață. Atât așteaptă perfectul, încât riscă să nu mai găsească nimic. Sau poate renunța la cineva foarte compatibil, doar gândindu-se că ar putea exista cineva și mai bun pentru el. Simte adesea că partenerul său vrea să-i fure libertatea. De aceea, Berbecul se va distra mereu. Primul semn al zodiacului mai este văzut și ca un copilaș al zodiacului. Înainte de a se gândi la căsătorie, e nevoie să se maturizeze, să înceteze să se poarte ca un copil.”, spune astroloaga Newman.

Gemeni

Au reputația de crai. Cu toate acestea, se implică serios în relațiile lor. Dar până la un punct, să nu aduci vorba de căsătorie. Mariajul este pentru ei o închisoare. Gemenii sunt foarte sociabili și au nevoie de interacțiunea cu alții/altele ca de aer, elementul care îi și guvernează.

Sunt atâtea posibilități în Univers! 8 miliarde de oameni pe Pământ. Cum să se rezume ei doar la o persoană? Și dacă te-ai căsătorit deja cu un Geamăn, fii pregătit(ă) și așteaptă-te la infidelități, sunt celebri pentru asta. Și pentru duplicitatea lor. Te vor minți cu zâmbetul pe buze. Așa că dacă nu vrei să suferi, mai bine stai liniștit(ă) și nu îi zori cu căsătoria.

Vărsător

Este un spirit liber, care nu se încrede prea des în oameni. Adevărul e că suflă și în iaurt, după ce a cunoscut câțiva. Deși pare detașat, este un sensibil care nu mai vrea să sufere. Iar iubirea e suferință. Căsătoria, ce să mai zicem? Un adevărat supliciu.

Este semnul de aer cel mai predispus la a îmbătrâni singur. Fiindcă e artist, e visător, iar iubirea ideală e doar cea pe care o plăsmuiește mintea sa. Este o zodie inteligentă, intuitivă, empatică, dar distantă. Greu vei face un Vărsător să te iubească sincer, complet. Și pentru asta tu va trebui să faci efortul, să-i demonstrezi că ești vrednic de iubirea sa. De căsătorie, ce să mai zicem? Mai răruț, că-i mai drăguț.

sursa

A cerut mită de la un tânăr dependent de insulină pentru a-i reconfirma gradul de dizabilitate
Articolul anterior
De necrezut! Vezi ce face un angajat al unei mari companii de zbor cu bagajele călătorilor
Articolul următor