Nicu Țărnă: „Nu sunt curvar sunt afemeiat!”

În mintea lui „curvar” şi „afemeiat” nu sunt sinonime. Lui nu-i place să fie curvar în schimb admite că este afemeiat… Susţine că noţiunea provine de la  cuvântul-cheie „femeie”. Atunci când intâlneşte o fată pe plac, o iubeşte fără reţinere. La 34 de ani nu este gata să-şi pună pirostriile. Dar nu este singur. Femeile frumoase îi sunt alături întotdeauna.

separator

Pentru mine, deja există femeia adevărată. Nu suntem încă în faza, în care să mă sune în fiecare seară, să fiu întrebat când ajung acasă. Probabil trebuie să se maturizeze. Am şi multe cunoştinţe, la care ţin,  cu care deseori ne vedem, dar nu le deranjez zilnic. Nu sunt curvar.  Unica mea problemă sau mai degrabă slăbiciune  sunt  femeile.

Mă întrebi, dacă cea de lângă mine, ar trebui să-i semene mamei? Nu întru totul. E adevărat, mama este prima femeie din viaţa mea. Şi nu este tipul, care stă  să plângă la portiţa casei în aşteptarea odorului. Îmi este mai mult prietenă. Ne certăm, ne sfătuim, plângem, râdem, ne bucurăm de anumite realizări. Aş vrea ca cea din gândul meu să fie la fel de grijulie, iubitoare şi exigentă cu copiii mei, cum a fost mama cu mine. Dar gospodină…trebuie să fie neapărat.

Parcă n-aş vrea să fie atât de vulcanică cum este mama…Poate…de fapt tot o mamă vreau…cu încărcătură atomică în ea.

 

Vezi cum îşi testează Nicu Ţărnă femeia din minte. Citeşte printre gândurile mâţei, ce au în comun infidelitatea şi sexualitatea în cuplu.

6 sfaturi de menţinere a relaţiei – de la Nicu Ţărnă

1. Când vrei să fii sunat, sună tu primul. Când vrei să fii aşteptat, aşteaptă tu.

2. Bărbatul, când este îndrăgostit, nu vrea să facă dragoste cu femeia de lângă el.

El o vede mult mai pudică. Îi este suficient s-o ţină de mână, să-i povestească ceva. Bărbatul nu este pervers niciodată.

3. Fanteziile cu 2-3 femei în pat nu cred că ţin de perversitate. El este curios.

Bărbaţii vor 2-3-4 femei… Aceasta nu este dezmăţ şi nici manifestarea caracterului dominant. Denotă că organismul bărbatului  se dezvoltă din punct de vedere sexual.

Dragostea durează 3 ani ca afecţiune, după care se transformă într-o dependenţă familială. După aceea apar fanteziile sexuale.

Aici soţul şi soţia trebuie să joace anumite roluri. Ea, în calitate de poliţist…el- infractor, ea- medic, iar el- pacient.

4. Infidelitatea merge la braţ cu dragostea poetică.

E interesant atunci, când bărbatul îşi imaginează soţia facând sex cu un alt bărbat. Situaţiile în care el îşi sărută nevasta pe viu, având în minte chipul secretarei afectuoase de la serviciu, sunt nişte fantezii inevitabile.  Acestea merg pas în pas cu dragostea pudică, plină de sensibilitate. Este real ca după zece ani de trai, bărbatul să-ţi spună sincer „te iubesc”, deşi în mintea lui a trăit sute de momente de fantezie cu femei străine.

5. Bărbatului îi place să-i vorbeşti în timpul unei partide de sex.

Partenerii nu mai comunică, nu mai au treabă unii cu alţii, îşi caută amanţi…intervine ideea cu copilul care îi leagă…o stupiditate mai mare n-am văzut. Normal ar fi, ca un  cuplu să comunice în mod special când face dragoste. El s-o întrebe: „Da ţie îţi place aşa?”. Provoacă-l chiar şi în timpul zilei. În acest fel bărbatul va ajunge cu nerăbdare acasă, va aştepta să adoarmă copilul şi să se ia de tine.

Psihologii şi psihoterapeuţii aplică în practică scheme reale de menţinere a relaţiei sexuale.

6. Bărbatul bărbat nu gândeşte cu burta.

Cea care crede că îşi va ţine bărbatul pe lângă casă, gătind de dimineaţa până seara, se înşeală, îl va menţine exact cât acestuia îi va fi foame.

Bărbaţii sunt flămânzi de atenţie, nu de ciorbiţe servite nici reci, nici fierbinţi. Noi suntem mult mai sensibili decât voi. Şi dacă v-aţi da seama la momentul potrivit, cât de mult avem nevoie să vă povestim, să vă plângem pe umăr. Dacă sunteţi înţelepte, trebuie să ne intuiţi şi să ne ajutaţi să ne exteorizăm trăirile.

Vrem să auzim cuvinte de dragoste. Profitaţi de noi. Suntem creduli şi de regulă  ne implicăm într-o relaţie, fără a ne gândi că există o cale înapoi.

Olga Chirica

Basarabeanca lui Ionuţ Dolănescu junior
Articolul anterior
Femeia, pe placul mireselor!
Articolul următor
Alte articole interesante