Nicu Țărnă: ”Nu sunt un metrosexual înrăit, dar…”

Doi prieteni în sfârșit și-au dat mână caldă într-un salon de schimbări de look.

separator

Victor Micușa, hair stilist de meserie, de ceva vreme are ce să-i reproșeze amicului Nicu Țărnă. Îl consideră o jertfă a Ministerului Culturii pentru că nimeni încă nu a îndrăznit să se ia de capul … sau  de pleata interpretului.

Spre marea noastră uimire, Nicu, ca și ursu păcălit de vulpe, și-a lăsat coada, s-a dat pe mâna stilistului UNICA.MD și a intrat într-o perioadă de slăbire.

Victor Micușa despre Nicu:

”Mă deranjează că arată de parcă ar fi un artist uitat de stat și de Ministerul Culturii. Suntem prieteni buni și ar putea beneficia de serviciile mele și de 2 ori pe săptămână gratis, dacă și-ar dori. El ar putea avea un look mult mai fresh. Lenea e problema lui cea mai mare.  Cred că ceea ce aș vrea să-i fac nu va accepta. Dacă o să-mi dezlege mâna, aș dori să-i tund coada, l-aș tona într-o nuanță naturală. Look-ul ăsta al lui îmi amintește de un om lenos.”


Nicu Țărnă : ”Eu sunt actor de meserie. Am fost și cu părul oxigenat scurt, cu păr lung aproape de jumate de metru, am avut și o coafură ciudată de păpădie. Niciodată nu am fost închis la experimente. Dacă ține de meseria mea ar fi aberant să nu accept schimbările.

Nu sunt un metrosexual înrăit, dar de fapt sunt un metrosexual.

Lumea mă poate vedea într-un singur tricou și nici nu va bănui că eu îl spăl obligatoriu  zilnic.

Îmi plac hainele frumoase dar nu am o garderobă atât de mare. Sunt un shopaholic. Nu ies dintr-un centru comercial fără un tricou. Dar nu sunt un maniac care se uită în oglindă la fiecare 4-5 minute.


Sunt obsedat de bocanci. Aceștia sunt nebunia mea. Dacă cineva vrea să-mi facă un cadou să știe că port mărimea 43, dar accept să fie și mai mari. Cu cât bocancii sunt mai masivi, cu atât sunt mai frumoși, în viziunea mea.

Mă pot lăuda cu o pereche de pantofi ”Oxford” englezești  în care umblă doar miniștrii și câțiva deputați.

I-am luat la un preț pe care nu și l-ar permite fiecare, aceștia sunt lucrați  manual, semnați de un prieten de-al meu Valentin Frunză care i-a făcut exclusiv pentru mine. În așa pantofi umblă doar Berlusconi și Putin.

Până în toamnă îmi propun să slăbesc. Mă pregătesc de un film de lung metraj în care voi munci cu fratele meu.

Deocamdată nu se văd rezultatele pentru că sunt în proces de slăbire.  Nu sunt supraponderal dar sunt la limită. Acum simt vreo 10-15 kg în plus. Țin o dietă bazată pe alimente fierte sau coapte, care fac bine ficatului meu. Mănânc cât încape în palmă dar mai des.

Consider că la noi, în Moldova, bucatele sunt asortate incorect. Sunt foarte copioase. Ministerul sănătății ar trebui să se gândească la lipsa nutriționiștilor. Eu am și o teză care sună în felul următor: ”Noi suntem nefericiți pentru că nu ne alimentăm corect.”

Text: Olga Chirică
Stilist: Ana Artiuhova

Alina Mereuță: Vara asta e superbă!
Articolul anterior
Învaţă să spui “NU”!
Articolul următor
Alte articole interesante