Nu știi cu ce să-l surprinzi de Valentine’s Day? Vezi câteva idei!

Eşti într-o relaţie ce durează de mulți ani, s-ar părea că știi preferințele și gusturile iubitului tău, dar când vine vorba să-i dăruiești un cadou care să-l suprindă frumos, nu ai nicio idee.

separator
Valentine's-Day-pretextul-perfect-pentru-o-surpriză-perfectă

Ziua Îndrăgostiţilor este momentul perfect, care te poate ajuta să-ţi dai frâu liber emoţiilor și fanteziei.
Îți propun câteva idei captivante care te-ar ajuta să-ţi surprinzi iubitul:

Alege un cadou clasic. Aici poți opta pentru o fotografie cu tine sau cu voi doi pe care s-o imprimi pe un maiou, cană sau CD, pe coperta unei agende sau crează un abţibild pentru laptop, telefonul mobil, un tapet pentru cameră sau un puzzle de orice dimensiune.

O altă idee ar fi și calendarul. Ai nevoie de 13 poze: una pentru coperta acestuia, celelate pentru fiecare lună. În plus, pe acest cadou poți evidenția toate datele importante pentru voi doi pe parcursul întregului an.

Pregătește-i o surpriză. Organizează acasă o cină romantică. Sau cumpără bilete la un film bun, la un concert, la o piesă de teatru .

Gravează cadoul. Dacă planifici să-i cumperi o brăţară, un pandativ, un lănţişor, un inel, o brichetă, o insignă, un stilou sau o ramă – gravează numele tău sau orice altă frază pe ele.

Cadouri făcute de tine. Compune o poezie sau pur și simplu o scrisoare de dragoste adresată persoanei iubite. Fă un colaj de poze cu voi doi în photoshop sau pictează chipul lui.

Îl poți invita la karaoke, iar acolo să urci pe scenă și să cânți melodia voastră, transformând-o într-un mesaj de dragoste.

Sesiune de clarviziune. Roagă persoana iubită să-și scrie dorințele pe niște bilețele și organizează o seară de magie. Fără ca el să se aștepte, poți începe să dansezi un număr de striptease. Și chiar dacă pe nici un bilețel nu scrie așa ceva, la sigur va confirma ca i-ai ghicit dorința.

Cadou după hobby-ul ascuns al iubitului. Află care este hobby-ul iubitului și fă-i un cadou neașteptat. Cumpără lucrul care se asociază cel mai mult cu hobby-ul lui, astfel îl vei face să se simtă iubit și fericit că te-ai gândit la el.

Cadoul ideal pentru a nu-l dezamăgi. Dacă nici el și nici tu nu ştii ce cadou să vă oferiți, cel mai bine să vă spuneți ce vă doriți. Dacă nu poţi sau nu vrei să-i spui direct, scrie o listă a lucrurilor pe care ţi le-ai dori (în limita posibilităţilor). Același lucru să facă și el.

Text: Iulia Arnaut

Ai tenul deshidratat și lipsit de strălucire? Află cum să-l îngrijeşti corect!
Articolul anterior
Cum să slăbești sănătos 50 de kilograme. Povestea Oxanei Carpievici!
Articolul următor
Alte articole interesante