,,Cu cât femeia este mai fericită, cu atât mai simplu se îmbracă!”

Raportul anual ONU, despre nivelul de fericire în lume în 2017, prezintă primele zece țări cu cel mai înalt nivel de fericire.

separator

Acestea sunt: 1. Norvegia/2. Danemarca/3. Islanda/4. Elveți/5. Finlanda/6. Țările de Jos/7. Canada/8. Noua Zeelandă/9. Australia/10. Suedia

În aceeași componenţă, doar schimbându-se puțin cu locul în interiorul topului, aceste ţări erau şi în anii precedenți.

Știți ce au în comun aceste țări? În afară de nivelul de trai foarte înalt, standardele sociale uimitoare și politica de stat bine pusă la punct? Din punctul de vedere al unui blogger de modă, în toate aceste țări se observă o atitudine foarte simplistă a locuitorilor față de vestimentație, scrie relații net.

În aceste țări nimeni nu se deranjează cu câți milimetri să-și scurteze pantalonii în conformitate cu ultimele recomandări ale revistei Vogue. Ei poartă hainele în care se simt confortabil și nu-şi fac mari griji dacă e elegant sau nu. Blugi, tricouri, hanorace, ghete – asta e ceea ce întâlnești cel mai des în garderoba lor. În Danemarca sau Olanda, dacă merge un cuplu în faţa ta- nu vei înțelege imediat care dintre ei este băiat şi care este fată, atât de asemănător sunt îmbrăcați.

Poate că atunci când omul se simte fericit, protejat și calm, când nu are nevoie să dovedească în fiecare zi cuiva ceva și să-și arate statutul (adesea imaginar) – acestui om în blugi şi hanorac îi este destul de comod să se bucure de viaţă? Dar voi ce credeți, nivelul general de fericire și satisfacție afectează modul în care se îmbracă femeile? Sau este doar o coincidență?

În Chișinău a fost renovată ,,Aleea presei”, din scuarul Catedralei
Articolul anterior
Video! Cum e să te muți să locuiești cu părinții? Aflăm de la tinerii însurăței din familia ,,Zâmbărele”!
Articolul următor
Alte articole interesante