Povestea femeii care s-a căsătorit singură și a plătit un bărbat ca să apară cu ea în poze

Când nu te poți baza pe altcineva, trebuie să faci lucrurile pe cont propriu. Chiar și nunta. Asta a înțeles o tânără după ce a fost părăsită de logodnic cu câteva săptămâni înainte de a merge la altar. Așa că s-a căsătorit cu ea însăși.

Tânăra în vârstă de 32 de ani, din Londra, avea o relație de un an și jumătate cu bărbatul cu care urma să se căsătorească, scrie www.eva.ro. Se logodiseră în noiembrie 2017 și urmau să facă nunta în Las Vegas, înainte de Crăciunul din acel an. Șase săptămâni au tot făcut planuri, dar pe măsură ce acestea deveneau mai concrete, el era tot mai ezitant și a început să simtă că s-a băgat în ceva care îl depășea. Așa că s-a răzgândit: cu toată bărbăția de care a fost în stare, i-a zis iubitei sale că nu mai vrea să se însoare.

Sandra, care are o afacere cu coronițe de flori pentru mirese, a primit o lovitură oribilă – nu putea concepe ca tocmai ea, care ajuta atâtea mirese să arate grozav în ziua nunții, să pățească una ca asta. A încercat să-și ia înapoi banii de avans pe care îi plătise, dar a fost imposibil. Așa că s-a hotărât să-i dea înainte cu nunta și să se mărite. Singură. Cu ea însăși.

„N-am anulat ceremonia religioasă și nici cununia civilă. N-am vrut pentru că aveam ceva special în minte; am decis că o să mă căsătoresc cu mine însămi. Știu, sună nebunește, corect? Dar n-a fost”, a spus ea.

În loc să bocească cu inima frântă, Sandra a început să se gândească la ideea ei. A angajat un model masculin pentru o ședință foto cu tematică de nuntă și a organizat nunta de la The Little Vegas Chapel. Ceremonia a fost oficiată de un bărbat îmbrăcat ca Elvis Presley.

„Povestea se sfârșește cu mine tot singură, aici, astăzi, vorbind despre dragostea adevărată; dragostea adevărată este cea pe care ar trebui să o ai pentru tine”, a explicat Sandra pentru Daily Mail.

Când totul a fost pus la punct, Sandra a comandat un model care îi fusese recomandat, Iain Spivey. „Din fericire, i-a plăcut ideea mea nebunească și a acceptat să mi se alăture pentru ședința foto”, a explicat ea.

„În timpul călătoriei spre Vegas, eu, fotografa, Natalie, și Iain am devenit buni prieteni. Mi-am făcut un tatuaj în Vegas care simbolizează prietenia în cultura indiană Nevajo, iar cele trei puncte simbolizeză că am făcut 30 de ani atunci”, a povestit Sandra.

„Cred că toți merităm asta – toți merităm dragostea adevărată. Sunt momente în viață care te învață o lecție neprețuită. Uneori rănim oameni, alteori suntem răniți, dar toți suntem la fel și căutăm aceleași lucruri: să iubim și să fim iubiți”, crede tânăra.

Singurul lucru în care poți să scapi de durere este să accepți să o simți, crede Sandra. Ei i-a luat aproape doi ani, pentru că nu a vrut să se împace cu durerea. „Nu este sfârșitul. Este un nou început, iar viața, așa cum știi, are și alte portițe și oportunități pentru tine. Vei învăța mai bine și vei alege mai bine; vor fi ocazii care îți vor permite să cunoști pe altcineva care te va iubi mai mult decât te iubești tu. Îți promit asta și o meriți”, a adăugat ea.

Covid-19 a mai luat 27 de vieți
Articolul anterior
Cum arată palatul secret al lui Vladimir Putin, mai mare decât Palatul Buckingham. Ar fi costat aproape 300 milioane de dolari
Articolul următor
Alte articole interesante