Cezara și Alexei: “Fericirea iubește tăcere”

Interpreta alături de jumătatea ei puternică, Alexei, în premieră apar în fața camerelor de filmat, chiar dacă au sărbătorit deja nunta de mătase, adică 12 ani de căsnicie. Ca o soție devotată și înțelegătoare precum este,  a respectat alegerea soțului, de a-și ține fericirea departe de luminile reflectoarelor. S-au cunoscut pe online, iar lui Alexei i-a luat ceva timp ca să o cucerească. Ba mai mult, a mers după ea aproape la capătul lumii. Sunt ca focul și apa. Ea se aprinde repede, iar el, la fel de repede, știe să-i tempereze pornirile.

separator

Mai multe detalii, vezi în acest video:

 

#usideschise Radmila Popovici: discriminare în domeniu, relația cu tata și drumul către a scrie

O discuție despre tinerețe fără bătrânețe cu o poetă autentică din Moldova. Radmila Popovici ne împărtășește secretele ei de a fi creativă și cel mai important, ne învață cum să ne împrietenim cu scrisul. Ne-am obișnuit să vânăm perfecțiunea și să ignorăm umanul. Trăim viața la repezeală fără a ne opri la prezent. Nu discutăm despre subiectele tabu, cum ar fi rolul adevărat al femeii în societate, și lăsăm feminismul să preia locul feminității. Astăzi la #usideschise, cu Aura, lăsăm viața să curgă natural la Complexul Turistic Costești.

#stilunic – Mariana Șura:”Mai bine rochii sirenă decât în așa ținută!”

Ne-a tot promis că vine la emisiunea, dar avea interpreta un scop bine determinat: să slăbească. Dacă i-a reușit vedeți în noua ediție #stilunic cu Mariana Șura și Nicoleta Adam. Are un stil care nu tare este deschisă să îl schimbe, își cunoaște atuurile și minusurile, și nu vrea să renunțe la comoditatea doar pentru a fi plăcută cuiva. Vă invităm la mult umor, lecții de stil, transformări și discuții! Să curgă comentariile, like-urile și reacțiile pozitive.

Vizionare plăcută!

#usideschise Anatol Durbală: astrologie, filmele în Moldova, importanța mamei, soției și a copiilor

Omul care scrie o postare pentru el, în 2 minute, dar care ajunge să atingă inimile a sute de mii de oameni. Cel care face ce îi place, ce a învățat și în ce și-a depus energia ani la rând. Anatol Durbală, cel care nu poate fi descris în câteva fraze.
Iar această discuție a fost ca o enciclopedie care se scrie sub ochii noștri. #usideschise îți oferă ocazie să descoperi un Anatol realist, visător, optimist și dornic de a crea cât mai multe.


Prins la Complexul Turistic Costești alături de Aura, acest om minunat ne amintește cât de important este respectul de sine, cum el ne reprezintă în lume și cum siguranța pe sine este cu adevărat forța care guvernează universul.
O discuție despre adevăratele valori, astăzi, la #usideschise, cu Aura.

Partenerii noștri
Author Dormeo
Coronavirus: Ucraina a inclus Republica Moldova în lista verde
Articolul anterior
O nouă ipoteză apare la iveală: Covid-19 ar putea deveni o infecţie cronică, precum HIV cu care e înrudit
Articolul următor