Cezara și Alexei: “Fericirea iubește tăcere”

Interpreta alături de jumătatea ei puternică, Alexei, în premieră apar în fața camerelor de filmat, chiar dacă au sărbătorit deja nunta de mătase, adică 12 ani de căsnicie. Ca o soție devotată și înțelegătoare precum este,  a respectat alegerea soțului, de a-și ține fericirea departe de luminile reflectoarelor. S-au cunoscut pe online, iar lui Alexei i-a luat ceva timp ca să o cucerească. Ba mai mult, a mers după ea aproape la capătul lumii. Sunt ca focul și apa. Ea se aprinde repede, iar el, la fel de repede, știe să-i tempereze pornirile.

separator

Mai multe detalii, vezi în acest video:

 

#stilunic cu Doina Sulac:”Unele prețuri sunt cu multe zerouri. Poate să ajungă și să ajungă”

S-a maturizat prea devreme, a început a cânta pe scenele mari de la o vârstă foarte fragedă – iar acest lucru și-a pus amprenta foarte mult atât pe viața personală, dar și pe ceea ce ține de stilul său vestimentar. Este gata să achite sume mari de bani atunci când merge vorba despre ținutele de scenă sau haine pentru fata ei, însă se zgârcește să cheltuie pe hainele de zi cu zi. În emisiunea de astăzi vă invităm să o descoperiți pe interpreta Doina Sulac, să o vedeți îmbrăcată altfel, să îi aflați secretele și să o cunoașteți pe fiica ei Nicoleta!

#mamasita: Aliona Triboi – “Știu o regulă de aur: copilul trebuie antrenat în mai multe activități”

Să fii mamă, soție, interpretă și actriță nu este una din cele mai ușoare sarcini. Însă nimic nu este imposibil, iar Aliona Triboi s-a învățat să le reușescă pe toate – cu ajutor desigur.

A născut de două ori, prima dată prin cezariană și a doua natural, de asta știe să vorbească despre fiecare experiență în parte. Vă invităm la episodul 3 #mamasita alături de Aliona Triboi și Olesea Sveclă!

#usideschise cu Tania Cerga: despre relația cu tata, Andrei Glavan, fiica, oamenii și muzica

De-a lungul anilor a suferit zeci de transformări: a trecut de la un stil muzical la altul, însă un lucru a rămas stabil – dragostea de a cânta propriile piese, muzica care și-o scrie singură. Nu a fost un drum ușor, a avut multe obstacole de-a lungul timpului – însă optimistă de fire, nu se oprește în dorința ei de a se dezvolta. Tatiana Cerga, invitata Aurei la emisiunea #usideschise a acceptat să-și deschidă ușile sufletului și ne-a povestit: despre cum și-a restabilit relația cu tata, prin ce a cucerit-o Andrei Glavan și ce înseamnă pentru ea libertatea!

Partenerii noștri
Author Dormeo
Coronavirus: Ucraina a inclus Republica Moldova în lista verde
Articolul anterior
O nouă ipoteză apare la iveală: Covid-19 ar putea deveni o infecţie cronică, precum HIV cu care e înrudit
Articolul următor