Cuplul Marinuţa: Despre incompatibilitate de zodie şi cei aproape 30 de ani de dragoste şi prietenie în cuplu

Unul e bufniţă, altul e privighetoare, unul doarme ca un soldat, celălalt de la o atingere se trezeşte, Incompatibili ca şi zodie, dar atât de compatibili şi armonioşi în viaţa reală.

Astăzi, chemăm la raport cuplul Marinuţa, care ne-a convins cu desăvârşire că dormitul prea mult îţi fură din viaţa pe care poţi să o trăieşti nu doar să o dormi, că atunci când sufletul îţi cere schimbări, mută din loc măcar o tumbă.

Cum să faci dragoste ca el să nu te mai uite niciodată. Tot ce trebuie să ştii

Iată ce trebuie să faci în pat pentru ca el să nu te mai uite niciodată!

Simte-te bine în pielea ta!

Este normal să ai emoții înainte să te culci cu un bărbat, mai ales dacă te afli la primele partide de sex, însă este extrem de important ca tu să te simți bine în pielea ta. Ce înseamnă acest lucru? În primul rând, uită de toate complexele fizice pe care le ai și gustă din plin momentele erotice petrecute alături de el. În al doilea rând, nu face anumite lucruri din obligație, altfel nu te vei simți confortabil încercându-le, iar el își va da seama că nu ești prea încântată. Bărbatul cu care faci acest pas trebuie să fie unul care te respectă și care te face să te simți în siguranță alături de el.

Stabilește o conexiune specială!

Nu trata momentul respectiv ca pe o simplă partidă de sex, chiar dacă așa pare inițial, ci fă tot ce îți stă în putință pentru ca el să se simtă legat de tine și după aceea. Fii atentă la nevoile lui, privește-l mereu pasional în ochi și ascultă-i respirația. Citește pe corpul lui ceea ce îi place să îi faci, fără ca el să îți spună. Astfel, va simți că tu ești femeia de care are nevoie lângă el pentru totdeauna. Nu te neglija în timp ce faci dragoste, dar nici nu îți concentra atenția doar asupra orgasmului. Poate că el te va dezamăgi în anumite momente, dar ai grijă să fii blândă cu el. Încurajează-l, fii seducătoare, caldă și deschisă. Își va da repede seama că nu va mai găsi altă femeie ca tine.

Atinge-l cu senzualitate!

Cucerește fiecare centimetru de pe corpul lui. Contactul fizic joacă un rol important în relațiile intime, așa că ar trebui să ții cont de acest lucru. Mângâie-l mult, strânge-l de mână și fă-l să uite de toate femeile cu care a mai fost înaintea ta. Corpurile voastre trebuie să se atingă în permanență, pentru a crește nivelul de intimitate și pentru a crea o legătură specială.

Vorbește cu el despre ceea ce simți!

Ultimul sfat, dar nu cel din urmă, îl reprezintă comunicarea. Momentul vostru intim nu trebuie să fie un act mecanic, ci unul în care te dăruiești trup și suflet. Spune-i ce simți atunci când ești cu el, ce senzații îți oferă, folosindu-te de senzualitatea șoaptelor. Încurajează-l și pe el să facă același lucru. Lasă-l să se deschidă în fața ta. Dacă nu îi este ușor să facă acest lucru, cere-i să te strângă de corp în funcție de intensitatea plăcerii pe care o simte. Acest truc va face minuni.

sursa: www.realitatea.net

Mihaela și Petru Oistric: Despre Feng Shui în dormitor și viață în care nu e loc de zen

Ei știu să se audă acasă, știu să se ajute astfel încât să nu se împotmolească în rutină și se bucură de succesele reciproce în scenă. La toate aceste capitole, Mihaela și al ei Pertru Oistric au pus bifele chiar la începutul căsniciei.Au bătut oarecum palma să fie prieteni și iubiți o viață înainte.

Elena și Alexei Robu: Eroii din prima linie, cu 4 minuni de copii acasă

Alexei și Elena Robu fac parte din lumea medicală. Ea-medic de familie, el-medic ftizio-pneumolog la   Spitalul Clinic Municipal de Ftiziopneumologie din Chișinău. Dar au ajuns în atenția presei din Moldova după ce i-au cucerit pe jurnaliști dar și lumea din jur  cu cele 4 fiice, 3 dintre care sunt tripleți.

Partenerii noștri
Author Dormeo
Un copil s-a ales cu arsuri la picioare după un spectacol cu substanțe chimice într-un club
Articolul anterior
Preşedintele Băncii Mondiale: Economia lumii se confruntă cu perspective sumbre
Articolul următor