Detalii picante din viața intimă a cuplului Mihai Petre – Elwira Duda!

Cei doi formează un cuplu, atât în viața reală, cât și pe scenă, de aproape 18 ani. Stau departe de scandaluri, se iubesc ca-n prima zi și se simt împliniți, însă recunosc că nu a fost o dragoste la prima vedere, ci a fost o dragoste matură și îndelung analizată.

separator

Mihai Petre, care va împlini în curând 39 de ani, și Elwira Duda, 36 de ani, de origine poloneză, au împreună o fetiță în vârstă de 5 ani, pe nume Catinca.Celebrul dansator a povestit că ceea ce l-a legat foarte mult de Elwira Duda a fost întocmai caracterul său moral și faptul că a descoperit că împărțeau principii de viață comune și puneau preț pe aceleași lucruri în viață. S-au îndrăgostit pe ringul de dans, unde au descoperit că există o chimie puternică între ei, însă au ajuns la altar abia după 8 ani.Cei doi au fost invitați în emisiunea Love is Fun de pe pagina de Facebook A List Magazine și, cu toate că nu le stă în fire, au vorbit despre viața sexuală și experiențele pe care le-au trăit la acest capitol. Întrebați despre cel mai neobișnuit loc în care au făcut dragoste, Mihai Petre a dezvăluit:
„Eram undeva în natură și erau foarte mulți țânțari, iar partea inferioară a corpului meu, picioarele, au avut de suferit grav. Nu sunt masochist, dar înțepăturile le-am simțit ulterior. Pe spate nu aveam nimic, eram protejat de haine, dar gata, nu povestesc mai mult.”

Mihai și Elwira trăiesc viața în pași de dans, dar lasă deoparte ritmul atunci când este vorba de sex:
“Sexul este ca un dans, poate cel mai frumos dans. Nu facem dragoste pe muzică, dar mie îmi place să se înțeleagă muzica și dansul din mișcările mele. Nu îmi place să urmez ritmul vreunei melodii, ci să-l creez eu. Pentru noi, dansul nu mai este parte din preludiu pentru că a devenit prea profesional, dar nici jucarii sexuale nu folosim.” – a dezvăluit Mihai Petre.
De asemenea, Mihai Petre a recunoscut, că și-a început viața sexuală târziu, la aproape 17 ani.

Sursa

Valentina Cojocaru își încheie cariera artistică după 55 de ani de activitate
Articolul anterior
Doi părinți și-au regăsit copilul pe care îl credeau mort de șapte ani
Articolul următor
Alte articole interesante