Natalia Friptu şi Cătălin Cauş: Despre naşterile 35 plus, orgasm feminin şi nuntă jucată după 3 luni de la cunoaştere

În această ediţie intrăm în dormitorul unui cuplu de ginecologi. Un interviu în care s-a discutat pe şleau despre ceea ce oamenii preferă să vorbească doar în şoaptă. Natalia şi Cătălin dau peste cap statisticile. Chiar dacă sunt din acelaşi domeniu, nu se plictisesc unul de celălalt nici acasă, dar nici la serviciu. Tot în pofida tradiţiei, Nataliei i-a picat cu tronc la inimă soţul, deşi era din anturajul tatălui ei, profesorului Valentin Friptu. Ce sfaturi profesioniste am împrumutat de la cuplu, află în acest video.

separator

 

CONCURS la #stilunic:”Te poți alege cu un certificat de 1000 lei”!

Salutare la o ediție mai specială #stilunic. Pentru că astăzi avem o noutate fenomenala pentru voi: Unica.md și Centrul Comercial Unic a decis să pună la cale un CONCURS.

Regulile sunt foarte simple:👇👇👇

1. Răspunde în comentarii:”Ce cumpărături faci deobicei la UNIC?”

2. Like pagina de Facebook UNIC Centru Comercial – https://www.facebook.com/UNIC.mmd

3. Like pagina de Instagram: www.instagram.com/unic.md

4. Like Unica.md – https://www.instagram.com/revistaunica.md/

Vom anunța câștigătorul pe data de 06 octombrie!💞

#stilunic cu Cătălin Lungu:”Îmi zic oamenii că ar vrea să aibă încrederea mea, să se îmbrace ca mine”

Cătălin Lungu, alias Zero Doi este invitatul de astăzi al emisiunii #stilunic. Deși nu este un amator al shoppingului, a acceptat invitația Nicoletei Adam de a fi prezent la emisiune și a încerca câteva stiluri de ținute. Și dacă tot l-am prins la UNIC, i-am dat și câteva provocări să încerce. Cum s-a descurcat și cât de deschis a fost – vedeți în ediția de astăzi #stilunic!

Noutate în Moldova! A fost deschis primul magazin cu detergenţi la kilogram

Luând în considerare că în ultima perioadă tot mai multe persoane se străduie să reducă consumul de plastic inutil, să reutilizeze recipientele și să folosească produse cât mai calitative dar la un preț atractiv: în Chișinău a fost deschis primul magazin atipic. Este unul mai deosebit și care a căpătat o încredere în rândul multora datorită faptului că poți găsi produse de curăţenie în sistem vrac și mai și ești încurajat să îți aduci propriile recipiente. Este un concept răspândit din Italia, de unde a și venit idee de a deschide așa magazin. În reportaj poți vedea varietatea de produse și plusul de ce să ajungi la ei!

Partenerii noștri
Author Dormeo
Pandemia a dus la scăderea vânzărilor de deodorante. Care este motivul?
Articolul anterior
Mobilizare record pentru salvarea unei vieți! Micuțul Robert Grabazei a primit injecția Zolgensma, în valoare de 2,1 milioane de dolari
Articolul următor