Sondaj: Două poziții intime pe care bărbații le adoră

Se cunoaște deja că bărbaţilor nu le place să facă sex în aceleaşi poziţii ca şi femeilor, iar datorită informațiilor stocate pe internet cu toţii am putea experimenta noi lucruri din acest punct de vedere. Un sondaj de opinie efectuat în mai multe ţări, a arătat că aceste două poziţii sexuale, sunt cele pe care le adoră bărbații.

separator
Doggy style
Nu este deloc surprinzător că bărbaţii adoră această poziţie. Instinctul animalic din ei dictează când se află în acest punct, atât pentru că fundul este una dintre părţile corpului preferate, dar şi pentru că deţin controlul deplin în timpul actului sexual. Pe de altă parte, femeile nu sunt atât de înnebunite de această poziţie, mai ales pentru că este atât de rece, lipsită de emoţie, e un act mecanic.

Sexul anal
Când vine vorba de sexul anal, foarte mulţi bărbaţi sunt curioşi măcar să încerce o singură dată. De “vină” ar fi filmele pentru adulţi în care actorii porno fac totul să pară atât de simplu şi lipsit de durere. Bărbaţii ar fi de părere că sexul anal este mai plăcut pentru că sfincterul nu este la fel de elastic ca şi vaginul, astfel că senzaţiile pentru ei sunt mai intense. Pe de altă parte, sunt destul de mulţi care nu sunt atraşi de ideea sexului anal, tocmai din cauza faptului că… anusul nu este un loc tocmai curat, ci este plin de bacterii ce nu trebuie să migreze în alte zone. Femeile sunt în număr şi mai mic “adepte” ale sexului anal, pentru că pare nenatural şi este dureros.

Lili Lozan este astăzi omagiată! Vezi ce supriză inedită i-au organizat colegii de breaslă
Articolul anterior
Primăria Capitalei întreabă chișinăuienii: Brad de crăciun natural sau artificial în PMAN?
Articolul următor
Alte articole interesante