Serj Kuzenkoff: ”Femeia modernă mă uimeşte prin faptul că le reuşeşte pe toate”

Cântă femeia și dragostea, pentru că… Mama l-a învățat cum să iubească viața, oamenii și tot ce-i frumos. Soția l-a ajutat să cunoască magia dragostei și a pasiunii față de un suflet pereche, iar fiica lui Daria i-a intensificat sentimentele și l-a învățat că dragostea se compune din zâmbete, priviri și îmbrățișări. Când vorbește despre ele, femeile din viața lui, vocea îi tremură de emoții și găsește cu greu cuvintele care ar descrie ceea ce simte pentru ele. Interpretul, fiul, soțul și tatăl Serj Kuzenkoff este convins că lumea există datorită femeilor.

separator
Serj Kuzenkoff Femeia modernă mă uimeşte prin faptul că le reuşeşte pe toate

Cine este femeia din visele tale?

Soția mea! Se numește Natalia și a reusit să-mi ocupe toate visele!!! Asta având în vedere faptul că eu nu obişnuiesc să visez – prefer să deschid larg ochii pentru a vedea bine tot ceea ce e în jurul meu.  Dacă e să fiu până la capăt sincer, nu cred că e un lucru salutabil să “înzestrăm” pe cineva cu anumite așteptări sau vise pe care le avem, ci dimpotrivă – trebuie să știm să fim atenți pentru a descoperi calitățile deosebite pe care le are partenera (eventual, partenerul), dar și minusurile, de ce nu? Este într-adevăr un lucru fascinant, mult mai plăcut decât dezamăgirea de la realizarea faptului că persoana de alaturi nu e pe  măsura așteptărilor pe care le-ai avut.

Cum împarți dragostea între femeile din viața ta?

Nu o împart! Am o inimă mare, acolo unde e loc de foarte multă dragoste,  îndeajuns pentru toată lumea. Nu cred că am putea vorbi despre o „împărțire”,  mai curând despre marea problemă a tuturor  vremurilor – TIMPUL.  Deși sunt convins că această problemă are soluții, pentru oamenii dragi din viața ta vei găsi timp neapărat.

Chipul femeii în viziunea ta?

Pentru mine femeia este în primul rând – mânile calzi ale mamei, ochii blânzi ai bunicii, buzele dulci ale soției, ingeniozitatea surorii, și bineînţeles zâmbetul fericit al fiicei. În rest cuvintele sunt în plus!

Până unde ai merge pentru femeile din viața ta?

Până la orizont și înapoi. Dacă e să vorbim la modul serios, nu cred că ar exista un lucru pe care să nu-l facă un bărbat pentru cele mai sfinte ființe din viața lui…

Ce nu ai putea face chiar și de dragul lor?

Să le dăruiesc câte o stea… și zic lucrul ăsta nu din cauza că nu mi-ar plăcea să o fac, dar din simplul motiv că stelele nu îmi aparțin.

Cum a fost să o înlocuiești pe soția ta la îngrijirea copilului?

La noi e mai mult o „completare” decât o „înlocuire”! Vorba străbunilor – unde-i unul nu-i putere, unde-s doi puterea crește! Așa e și la noi, ceea ce facem, facem împreună, astfel că pe toate „cele necunoscute” le înfruntăm în doi: scutece, terciuri, plimbări, jocuri . Chiar dacă uneori, eu sunt cel care trebuie să-mi asum toate responsabilitățile, nu mi se înmoaie picioarele, pentru că tema pentru acasă  e făcută deja.

Cum este în viziunea ta femeia modernă?

Nu mi-aș permite să generalizez sau să mă dau cu părerea prea mult, pentru că nu am trăit în alte epoci, pentru a putea face comparație. Cert este faptul că femeia modernă mă uimește prin faptul că le reușește pe toate: să aibă grijă de căminul familial, să crească copii, să fie stăpâna casei, să-și facă o carieră, iar pe lângă toate astea să aiba grijă și de noi, bărbații. Este ceva de neînchipuit, dar în același timp, pe cât se poate de adevărat! Uneori, mă gândesc la faptul cât de binevenit ar fi să întoarcem vremurile cavalerilor, pentru că Femeia să ia o mica pauză, să nu mai fie absorbită de toată rutina din jur, dar dimpotrivă, să se lase „dezmierdată” de ode, de poezii scrise pentru ea și despre ea, de serenade cântate sub fereastră. Deşi acest lucru este atât de ireal, important este să lăsam „cavalerii”  din noi, bărbații, să iasă și ei la iveală cât mai des.

Dacă ai dedica soției și mamei câte o melodie, care ar fi acestea?

Melodia dedicată mamei ar fi „Iartă-mă” scrisă de marii noștri Ion Aldea-Teodorovici și Grigore Vieru, iar cea dedicată soției ar fi bineinteles „Ești tot ce am visat” din repertoriul lui Serj Kuzenkoff.

După părearea ta, femeile pot schimba lumea?

Fără femei lumea nu ar exista, pur și simplu! Cât ţine de schimbare, ele o fac frumoasă, iar frumusețea, după cum se știe va salva lumea!

Cea mai frumoasă amintire legată de mama.

Pentru mine fiecare amintire legată de mama e mai mult decât prețioasă. Cea mai frumoasă amintire este să-i văd chipul în vis, pentru că nu prea am poze cu ea.

Ai vrea să schimbi ceva din viața ta, dacă ne referim la cele 3 iubiri ale tale?

Da! Aș vrea să pot opri timpul în loc pentru a savura din plin fiecare clipă petrecută împreună!

Text: Natalia Bodiu

Colecția rochiilor de mireasă semnate de Carolina Herrera!(Foto)
Articolul anterior
MakingOf Martie
Articolul următor
Alte articole interesante