10 nume de femei, predestinate să aibă succes!

Fiecare nume are semnificația lui, iar unele au o influență  deosebită asupra personalității. Vezi dacă te numeri printre norocoasele cu nume care sunt predestinate să aibă succes în viață!

separator
10-nume-de-fete-care-sunt-predestinate-sa-aiba-succes-in-viata_size7

Alessia – are origine grecească și înseamnă „a ajuta, a apăra”, iar persoanele care poartă acest nume sunt recunoscute pentru faptul că îi ajută mereu pe cei din jur, calitate care în timp le garantează succesul în viață.

Ana – are origine ebraică și înseamnă „darul lui Dumnezeu”, iar persoanele care poartă acest nume se evidențiază prin dorința de a fi lideri și de a-i îndruma pe cei din jur să-și găsească drumul spre succes.

Bianca – are origine italiană și înseamnă „alb, pur, strălucitor”, iar persoanele care poartă acest nume se remarcă prin sinceritate și inteligență, cu care reușesc să se facă „văzute” în lume.

Cristina – are origine latină și înseamnă „urmașul lui Hristos”, iar persoanele care poartă acest nume sunt recunoscute pentru dorința de reușită, dar și prin calitățile organizatorice.

Ema – are origine germană și înseamnă „întreg, universal”, iar persoanele care poartă acest nume se evidențiază prin dorința de a fi perfecte și de a reuși să facă tot ceea ce își propun.

Ioana – are origine evreiască și înseamnă „binecuvântarea Domnului”, iar persoanele care poartă acest nume se remarcă prin norocul pe care îl au în viață.

Maria – are origine ebraică și înseamnă „copil dorit”, iar persoanele care poartă acest nume sunt recunoscute prin energia și buna dispoziție pe care o emană.

Mihaela – are origine ebraică și înseamnă „care se aseamănă cu Dumnezeu”, iar persoanele care poartă acest nume sunt recunoscute pentru feminitate și inteligență.

Natalia – are origine latină și înseamnă „născută de Crăciun”, iar persoanele care poartă acest nume se evidențiază prin perseverența de care dau dovadă în acțiunile pe care le întreprind.

Sofia – are origine greacă și înseamnă „înțelepciune”, iar persoanele care poartă acest nume se remarcă prin seriozitatea și înțelepciunea cu care tratează problemele importante în viață.

sursa

Foto. Un simbol al frumuseţii – picioarele schingiuite ale femeilor din China
Articolul anterior
De ce-și ascunde această interpretă fața după perucă!
Articolul următor
Alte articole interesante